12 hozzászólás a “Ilyen egy “egyértelműen nem jófiú”” bejegyzéshez

  1. Rosszindulatú cinizmus: Nagyon eredeti jelmez, erre biztosan emlékezni fogok évtizedekig.

  2. Én nem tudom komolyan venni, olyan kis pufi bababpofija van, már csak egy cumi hiányzik a szájába, hogy ne legyen ilyen morci.

  3. 4. Kastély

    Szerintem nagyon nehéz már emlékezetes jelmezt csinálni. Főleg egy olyan karakternek akinek egyébként sincs semmi extra rucija, jele.
    A casting itt látszik már, hogy az új felhozatalból a legjobb választás, már majdnem várom is. A baj, hogy már előre lehet sejteni a minőséget

  4. Fogni kell 3 új színt és egyből mindenki emlékezne rá. „Aha, igen, jó volt az a csávó abban a sárga-lila-kék jelmezben!”

  5. Puffin

    Egy már létező karakternek nem adhatsz új színeket. Az övé az fekete, piros, meg minimál sárga. Mondjuk a elől vmi sárga villám elfért volna, csak az meg nagyon Shazam kopp lett volna.

  6. Lehet hogy itt most a negatív szerepet játsza, de jól tudom hogy a képregényekben később a jó oldalon harcol?

  7. Lordboxi: nem kaphat új színeket? Eddig nem volt probléma dizniéknek új bőrszínt(feketét) adni már meglevő karaktereknek. Akkor egy kis ruha színezésben mi lenne a gáz?

  8. A jelmezzel nincs baj, inkább a színész választás. Lehet pozitív csalódás lesz, de képek alapján nagyon nem adja.

  9. Ettől a buktaarcú durcás bamba kisgyereketől az összes filmjében kivagyok. Nulla színészi képességekkel rendelkezik, skillje kimerül az idióta felhúzott szemöldökös nézésben… remek választás mindehova is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.