A Demolition Man őszintén

A Honest Traileresek a klasszikus Stallone-Snipes filmhez mertek nyúlni, nyilván találva pár fogást rajta, hogy hülyüljenek vele.

human
írta
2023. 01. 18. 03:40
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Demolition Man őszintén” bejegyzéshez

  1. Régen csak szimplán szerettem ezt a filmet a jó szövegei miatt, de az utóbbi 15 évben a kedvenc guilty pleasure filmmé vált nálam. Bármikor meg tudom nézni.
    Egyébként nagyon visszafogott lett, ennél a “Zs Kategóriás Filmek” bloggért és FB posztokért felelős egyén sokkal színesebb és jobb összefoglalókat szokott összehozni, nah meg azok abszolút anti-píszí…

    Egyébként volt rossz, de volt már jobb Honest Trailer.

  2. Amikor Stallone azt mondja, hogy sza*ni lehet?!, azon mindig hangosan felnevetek, pluszba Sandra Bullock és Benjamin Bratt reakciója is kegyetlen jó :D

  3. Ez az a film amit sokáig nem láttam,de mindenki mondta,hogy iszonyat szórakoztató.Be is szoktak jönni a hasonló alkotások,de ez valahogy nem.
    Két részletben tudtam csak megnézni.Annyi maradt meg,hogy a föld alatti régi jó dolgok jópofák voltak.
    Sandra Bullockot ennél rosszabnak csak az All About Steve-ben láttam.

  4. Talán az egyik legjobban idézhető film ha nem a legjobban idézhető film valaha. Azok a szövegekazok az egysorosok azok a poénok. Hibátlan.

  5. a végén az elmélet igaz lehet :)

    Swarnaus: az élvonalban van, de azért ott van pl. egy utolsó cserkész meg egy oscar is előtte, bocs, Csörögi-fan vagyok :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.