Rainbow Six film érkezik Michael B. Jordannal

Úgy tűnik az 5 évvel ezelőtti berendelést komolyan veszik, hiszen akkor a Without Remorse-szal közösen emlegették, hogy a karakter után jön Rainbow Six filmben is. Na előbbi már lement az Amazonon, és sajnos egy közepes akciófilm lett Tom Clancy könyveiből.

Na de a folytatás a John Wick 4-gyel épp  Chad Stahelski  rendezőt kapta a nyakába. Mondjuk hozzá jelenleg elég sok készülő projekt köthető, ki tudja mi lesz tényleg az első belőle.

human
írta
2023. 01. 18. 01:02
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Rainbow Six film érkezik Michael B. Jordannal” bejegyzéshez

 1. @Az Uratok.

  Ez a “Rainbow” six cim is elég érdekes. Nem értem miért kell lgbt prop minden filmbe.

 2. Most az eredeti könyvet akarják megfilmesíteni (amit kb. lenyúlt a Brothers Grimsby), vagy tök új sztori lesz, akár valamelyik videojáték vonalát követve?

 3. Az a baj, hogy túl lassan haladnak.

  Már kb nem is emlékszem az előző filmre, csak valami halott feleség és lezuhant repülő ugrik be..

 4. Amazon most akkor egyszerre két Jack Ryan univerzumot épít? Vagy ezt annyira most nem értem.
  Nem mintha bármelyiknek túl sok köze lenne a könyvekhez, de azért nyomokban talán tartalmaz vmit a sorozat legalább

 5. Pont hétvégén jutott eszembe, hogy ezzel a projekttel vajon mi lesz, mert újráztam a Clear and present dangert, az volt idáig az egyetlen mozgóképes akármi amiben szerepelt Rainbow Six operatív karakter, Ding Chavez. Talán nem cserélik le női szereplőre. Egyébként vmi rémlik, hogy ~20 éve is meg akarták filmesíteni és már egy-két névre is volt valami szereplő tervezve, talán Eddie Price volt meg, de végül nem lett belőle semmi.

 6. Vajda Gábor: nem tudni, de nézd meg a Whitout Remorse mennyire volt hű és indulj ki abból.

 7. @Vajda Gábor: Eredeti sztorit nem tudják megfilmesíteni, mert mikor megalakul a Rainbox Six, addigra Clark már 55-60 év körül van, a lánya Chavez felesége, M.B. Jordan meg még a 40-től is messze van és úgy emlékszem a Rainbox Six idejére már Clark unokája is megszületett, kb 22 éve olvastam, szal csak nyomokban emlékszem rá. Annyi biztos, hogy össze van kuszálva az egész idővonal, ahogy a Jack Ryan sorozatban is a karakterek csak nevükben emlékeztetnek az eredetire. Ez van. A Rainbox Six filmben Clark meg Chavez sztem ilyen kb. egy korú buddyk lesznek ilyen “apa-fogadott fiú” kapocs helyett.

 8. a without remorse sajnos borzasztóan gyengére sikerült, de persze lepjenek meg hogy majd a folytatás meg jó lesz.

  Domingo Chavez karaktere meg úgy volt hogy a nemrég kijött Jack Ryan 3. évadában lesz (Michael Pena-val, akit amúgy bírok csak ilyen szerepre kicsit azért furcsa lesz, azért sokkal inkább amit a Shooterben is játszott de hát lepjenek ezzel is meg milyen jó lesz majd) szóval majd a 4. évadban, meg aztán elvileg lesz önálló sorozata is.

 9. @endymion

  Ne kelljen már /s-t írni ide is, nyilván a teljesen irreleváns első kommentre reagáltam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.