Heti mozibemutatók: január 19.

Basszus, ebben az esős időben baromira nincs kedvem kimozdulni, pedig a Babylonért kéne. Mellé van Spielberges nosztalgia is.

 • The Fabelmans (A Fabelman család) – Spielberg végre nyíltan feldolgozza a családi traumáját.
 • Mindcage (Angyalok gyilkosa) – komolyan, nem kevés vetítési időponttal moziba küldik ezt a Bárányok hallgatnakot nyúló B-mozis valamit?
 • Babylon – 18+ őrület a Whiplash rendezőjétől a mozi aranykoráról.
 • Jack Mimoun et les secrets de Val Verde (Jack Mimoun és a rejtélyek szigete) – francia kalandfilm egy Bear Grylls szerű figurával, akit igazi kalandba rángat egy apját kereső nő.
 • UFO Sweden (Ufóvadászok) – svéd kalandfilm egy az apját kereső lánnyal, aki megvan róla győződve, hogy az öreget az ufók vitték el.

8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 19.” bejegyzéshez

 1. Babylon-t tegnap este néztem meg haverral.
  Elég zavaros volt az előzetes számomra, de mégis kíváncsi voltam.

  Jól szórakoztam rajta. :)

 2. Hát nemtudom, Chazelle eddig nem hibázott, de erre egyszerűen nem bírom rávenni magamat. Elkezdtem a DP30-as beszélgetést hallgatni a rendezővel a film kapcsán, hátha az meghozza a kedvem, de nekem az a benyomásom, hogy ez ilyen álomgyári autofelláció. Biztos vagyok benne, hogy kompetens és remekül összerakott film technikailag, remélem lesz róla írás, hátha sok szépet mondtok róla és kellemesen csalódok.

 3. Fabelmant néztük, nekem csalódás volt. Össze van rakva nyilván a film, de valahogy a felétől nekem elveszti a fonalat és igazából semmi újat vagy maradandót nem nyújt se családi drámaként, se felnövés sztoriból. Sajnáltam.

 4. A Babylon kötelező minden mozibuzinak.
  Tömény, iszonyat sok, nagyon bibliai és jazz.
  Mintha két filmet néztem volna párhuzamosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.