Kecsap: Nosferatu, Gladiator 2, DogMan, It Ends With Us, Joker 2, Tomb Raider, Blackberry, Weapons, Violent Night 2, Girls Trip 2, Friday the 13th, Air,

Robert Eggers készíti a Nosferatu újragondolását, ahogy már többször is írtam, és ugye végül Lily Rose-Depp lesz a főszereplője, de mint a héten kiderült, Willem Dafoe is várható.

Az Amazon moziba küldi a Nike-ról szóló Airt, amit Ben Affleck rendezett Matt Damon szereplésével. A cég és Michael Jordan összefogásáról szól.

Első kép a Luc Besson rendezésével készülő DogManből. Egy fiatalon abuzált férfiról, aki a kutyák elé vetettek de azok megvédték. Felnőve keresi a saját útját.

Már berendelték a Violent Night 2-t. Az eredeti készítői visszatérnek.

Russell Crowe azt mondja, hogy bármi is a pletyka, ő nem lesz benne a Gladiator folytatásában. Itt volt a filmről szó.

Blake Lively és Justin Baldoni lesz az It Ends With Us adaptációjának főszerelő párosa. Egy kisvárosi lány Bostonba költözik, ahol összejön egy “senkivel sem járok” sebésszel, de a nő múltjából is feltűnik valaki, hogy meglegyen a háromszög.

A zseniális The Bearben feltűnt Ayo Edebiri jön a Thunderbolts filmbe.

Lady Gaga itt mondja, hogy már forgatja a Joker 2-t.

Az Amazon Tomb Raider film-sorozat-játék univerzumot tervez, amik mind összefüggnek majd.

Itt az első kép a Blackberry-ből, ami az okostelefon cég felemelkedését és bukását mutatja majd be. Matt Johnson (Operation Avalanche) rendezi.

A New Line Cinema lecsapott Zach Cregger (Barbarian) új filmjére, a Weapons-ra. A történetet rejtegetik, de több szálas horror történet lesz.

Flannery O’Connor író életéről rendez filmet Ethan Hawke, és Maya Hawke, Laura Linney, Alessandro Nivola, Vincent D’Onofrio, Philip Ettinger, Steve Zahn, Rafael Casal, Cooper Hoffman, Willa Fitzgerald a szereplőgárda.

Mindenki visszatér a Girls Trip 2-re. Igen, lesz folytatás ezek szerint.

A Megalopolis bővült Giancarlo Esposito-val is.

Sean S. Cunningham saját Friday the 13th rebootot tervez, de igazából a jogi helyzet miatt esélytelennek néz ki.

Elhunyt Lance Kerwin, James At 15 és a Salem’s Lot gyereksztárja.

31 hozzászólás a “Kecsap: Nosferatu, Gladiator 2, DogMan, It Ends With Us, Joker 2, Tomb Raider, Blackberry, Weapons, Violent Night 2, Girls Trip 2, Friday the 13th, Air,” bejegyzéshez

  1. A DogMan-rol a Feher Isten jut eszembe. Bar nem lattam, tudom masrol szol. Attol fuggetlenul el tudom hinni, hogy Bessont inspiralta az a film. Nem ez lenne az elso magyar film, amit mintha kvazi ujragondolnak nyugaton.

  2. Phoebe Waller-Bridge-nál jobb írót aligha találhattak volna a Tomb Raider univerzumhoz. Fleabaggel és a Killing Eve-el bizonyította hogy remek író és jól tud írni badass nőket. Remélem Alicia Vikander marad mint Lara mert tökéletes volt még ha a film nem is volt az.

  3. Ismételten kitörölni a kommenteket, amikor amúgy alig érkeznek a hírek alá? Feláldozni az olvasók véleményeit az ideológia oltárán? “It’s a bold strategy Cotton, let’s see if it pays off for them” :D

  4. Basszus, ezen a Blackberry képen az ID Software-ről készült legendás fotót kopizták miliméterre :D

  5. Az uratok: kurva unalmas olvasni ugyanazt a sírást ujra meg ujra. Ha csak sok kommentet szeretnek akkor baromira nem így nézne ki a blog.

  6. Te miről beszélsz? Nem politikáról vagy rasszról beszéltünk, hanem egy kibaszott színésznőről, már ezt se lehet egy filmes oldalon? Az, hogy egy butthurt Sztálinként centúrázól szerinted “sírássá” varázsol egy párbeszédet? Félsz a véleményektől, mert képtelen vagy megvédeni a sajátodat. Értem én, a kártyavárat meg kell védeni a legapróbb széltől is, de azért csillapodj néha

  7. te miről beszélsz? megláttátok, hogy a női franchise egy nő kezébe kerül, aki már letett valamit az asztalra a Fleabaggel szóval érthető miért mernek rábízni valamit, és ment rögtön a szélsőjobbos gyűlölettel kattintásvadász idióta képzelt Indy 5 beszámolója miatt a hímsoviniszta sírás. Ez az unalmas, megláttok egy nevet és beakad a lemez évente 100 posztnál. tényleg nem az ideológia miatt törlöm, de persze ezt úgysem hiszitek el, szóval whatever.

    Annak meg nézz már tényleg utána, hogy mit jelent a cenzúra szó, mert legalább annyira félrehasználod, mint mások a woke-ot.

  8. Utánanéztem. “A cenzúra információk felügyelete, elsősorban politikai és morális alapokon.” Szerinted az, amikor komplett párbeszédeket (azaz információk cseréjét) törlöd, mert nem egyeznek a nézeteiddel, nem meríti ki ennek a fogalmát?

  9. haver, olvasd végig, egy kis siteon való moderálás baromira nem cenzúra, még csak rá sem fogható hogy akkora közös tér, mint egy közösségi site, hanem amikor a kormány elnyom és sehol nem írhatod le a véleményed, esetleg még az életed is veszélybe kerül, az az. leegyszerűsítve. ha msot felmész twitterre és leírod, hogy kurvaanyád human, akkor börtönbe kerülsz? törölnek? én törölhetem onnan a szöveged? nem? akkor nem vagy cenzúrázva.

    Azt meg fogd már fel, hogy tényleg csak unom, főleg itt ahol még semmi konkrétumra sem épül ez az előre félés, hiszen sem az Indy 5-öt nem látta senki (csak egy láthatóan szélsőjobbos faszra építenek, aki gyűlölet klikkekre hajt), se pedig a Tomb Raider sorozat forgatókönyvét. és már megint csak erről volt szó, előre féltek páran és el is terelték a beszélgetést. inkább legyen 0 komment, mint a fröcsögő gyűlölet, igen, “bold strategy”, hogy értelmesebb beszélgetést akarok jobboldali panelek szajkózása helyett, amik mögött egyelőre semmi nincs, csak az, hogy a kultúra “harc” eltereli a figyelmet másról. Pl a Kathleen Kennedy sírást nem szoktam kitörölni (pedig az is unalmas), hiszen ott már legalább tényleges dologra építkeznek akik akármilyen okból utalják, mivel letette az asztalra a modern star wars trilógiát. De mondom, itt minimum az Indy 5-öt meg kell várni, de igazából annak sem írója a nő, szóval még akkor sem hiszem, hogy őt lehet majd okolni a film minőségéért. még azt sem mondanám, hogy az Amazon stúdiótól félés megalapozott, mert a gagyi Gyűrük ura sorozat mellett a full hímsoviniszta Jack Reacher is ott volt tavaly náluk, vagy a full politikailag inkorrekt Boys is arrafelé készül.

  10. én a magam részéről várom a tomb raidereket, annak ellenére, hogy pl. képregényben már volt szerencsém női íróhoz a témában és szerintem túldrámázta a sztorit, nem szeretem, amikor a kalandtól veszik el az időt ilyenekkel

    de ugyanúgy drukkolok annak a péntek 13 rebootnak is :D

    amúgy meg akkor a boyst muszáj lesz bepróbálnom

  11. Human,

    Te oldalad, azt csinalsz amit akarsz.

    De azert ha valaki kommentjet torlod, tehat megvonod tole a mindenki szamara egyenloen megadatott jogot, hogy velemenyet megirhatja, az akarhogy is nezzuk, de a cenzura valamilyen formaja. Ha van egy alap szabalyzat, amit bizonyos komment sert, akkor az mar mas kerdes, hiszen elvileg nem all fenn a joga az illetonek, hogy a szabalyzatot serto kommentet irjon.

    Az meg megint mas kerdes, hogy ha a szabalyzat kiter arra, hogy ne legyen olyan komment, ami a politikailag korrektseg, az utobbi evekben felerosodo feminista es BLM iranyzatokat serti, bizonyos emberek jogosan gondolhatnak, hogy letetted valami mellett a voksod. Amivel nincs semmi baj, mindenki igy van vele. Akinek nem tetszik menjen mashova.

    Reszemrol ha szamomra serto kommenteket olvasok siman betudom incelnek az illetot es remelem tortennek vele olyan dolgok, ami pozitivan megvaltoztatjak vilagnezetet es rajon, amire mi azonnal rajovunk, amikor a kommentjet olvassuk, hogy nem OK. De ha azonnal torlesre kerul a kommentje az illeto siman erezhet megerositest a negativ vilagnezeterol, nem hiszem, hogy pozitiv kovetkezmenyei lehetnek.

    En soha nem voltam a cancel kultura hive, es ez a nem kivant emberek kiszurese megha rendkivul gyengen, de magan hordozza a jelenseg jeleit.

    De a legfontosabb az lenne, ha az ember mielott megirja a kommentet vegiggondolna, hogy szeretik-e itt az ilyen kommenteket? Kell az ide? Muszaj ugy es azt megirni?

  12. walker: ne már, most direkt kevered? nem vonok meg tőle semmit, hiszen kinyilváníthatja a véleményét, max nem ide, egy magánoldalra. a szólásszabadsága akkor lenne korlátozva, ha sehova nem írhatná le. és a többi, amit már említettem az életveszélyről.

    “De a legfontosabb az lenne, ha az ember mielott megirja a kommentet vegiggondolna, hogy szeretik-e itt az ilyen kommenteket? Kell az ide? Muszaj ugy es azt megirni?”

    utópiában élsz, hiszen a többség a ne személyeskedj és ne offolj félsorost sem képes betartani, majd a szabályzatot böngészi. ha törlik és ez zavarja, akkor átfogalmazza normálisabbra vagy elmegy, ennyi. az is a szíve joga és szabadsága, hogy többet ne írja be ezt a címet. Én itt az oldalon mindenképp érdekesebb beszélgetéseket szeretnék, és ezt nem segíti az utóbbi hónapokban teljesen felerősödött rettegő félés, amit páran mutatnak, és rögtön első kommentbe bevésnek offtopikként, hiszen teljesen eltereli a társalgást.

    az alaptalan incel/szélsőjobb fika maradjon ne maradjon témában pedig szerintem ezt is olvasd el https://en.wikipedia.org/wiki/Paradox_of_tolerance

    Tényleg, mindezt úgy, hogy Phoebe Waller-Bridge nekem sem szimpatikus eddig, Fleabagból másfél részt láttam, erre melléállítanak páran, mert képtelenek kivárni legalább az Indy 5 premierjét, hogy legalább valami alapja legyen a sírásnak. És mindezt a kurva Tomb Raidernél, ami meg pont az lenne, amiért sírnak, hogy ne írjanak át pasikaraktereket nőire, csináljanak sajátot, erre most tényleg egy női karakterhez nyúlnak erre már itt is megy a sírás előre, mert… tényleg úgy néz ki, mintha félnének, hogy női főszereplős film is mozibakerül. lehet nem így van, de ezt mutatják.

  13. Legalább vállalnád fel a nézeteidet. Miért kell mindig elfedni a valóságot? Ki kell jelenteni, hogy igenis cenzúrát alkalmazok és igenis politikai alapon és kész. De nem, inkább játszod a szociális szuperhőst, miközben nyilvánvalóan gyűlölöd azokat, akik nem értenek veled egyet. “Nem az ideológia miatt törlöm”. Ilyenkor kit akarsz átverni? Minket vagy magadat? Azt is imádom, hogy agyvérzést kapsz, ha valaki leírja, hogy “woke”, de te “jobboldali” meg “hímsoviniszta” jelzőkkel illetsz mindent, ami nem tetszik és nem passzol a nézeteiddel. Mindenben politikát látsz és mindenbe a politikai nézeteidet kevered, pont azzal vádolsz, amiben te magad is bűnös vagy. Én legalább vállalom a véleményemet és nem akarok annak tűnni, ami nem vagyok. Senkinek se kell megfelelnem, nem akarok itt hősködni.

  14. látod, ezért nem marad benn ez az egész, ilyen offtopik szar mindig. akármit mondok, a vége puffogás lesz. “Mindenben politikát látsz” hát az indító komment “amazon készíti baljósan előrejelzi a wokeságot.” ami szerinted mi, ha nem politika? úgy örülnék, ha azt írta volna, hogy Bridge Fleabagje ezért vagy azért szar, ehelyett a woke szót dobálta rögtön, amire mentek a szokásos balos válaszok (akik szintén törölve voltak, az is aki csak téged szidott), amire jött a jobbos kontra. unalmas, de tényleg. És amikor belemegyek egy ilyen vitába akkor meg én vagyok maga az ördög, hiszen cezúra, hiába jelent mást a szó, mert akkor megy a visszakanyar és a kivetítés, hogy gyűlölöm akik nem értenek egyet, pedig hát az oldal tele van nekem ellentmondó kommentekkel, avagy lehet mégsem gyűlölöm őket. ellenben amit unalmas olvasni mert már nem tudom hányszor lejátszottátok, az tényleg zavar, mert ez lesz belőle. Ennél tényleg a 0 komment is normálisabb. Mondjuk ahhoz lehet empátia kéne, hogy átérezzétek én minden kommentet elolvasok, mert akkor máris érthető lenne az unalmas kijelentés, mivel tényleg sokszor lement már ugyanez a lemez itt.

    Mindezt tényleg úgy, hogy baszki olyan magas labdákat hagytok ki ha már szidni akarjátok Bridge Tomb Raider sorozat írását (avagy a filmet nem is biztos, hogy ő írja, és itt filmekről van szó főleg), hogy rossz nézni, és minden kcisit is normálisabb bennmaradna a témában, hiszen van fogás a nő már elérhető munkáján, nem pedig a képzelt jövőbeli tettein. Ehelyett ilyen “tuti woke lesz” baromság volt az indító, amiről most még egyszer leírom, hogy kurva unalmas. Amúgy fura, hogy magadra vetted, mert te még kerülted is a nyílt kártyáidat, direkt normálisabban fogalmaztad meg ugyanazt, csak elestél a téma pucolásában, és többnyire benn szoktál maradni (még itt is), nem is tudom mikor töröltelek, de megnézem: 2 év alatt 7 kommented volt törölve összesen, abból pár szintén egy ilyen vitában ahol mindkét oldal törölve lett a fenébe.

  15. ebből is mi lett, aki beszélne a hírekből bármiről, az már tuti nem fog hozzászólni egy ilyen kommentfolyam után, iszonyat kontraproduktív (tapasztalat), de ugye levélben senki nem akar a “cenzúrámról” írni, és csak ott szidni, nyilvánosan kell, mert csak úgy ér valamit gondolom. ha meg törlöm az offot, akkor az csak igazolás arra, hogy mekkora igazságot mondott!!

  16. Törvénybe kéne iktatni, hogy Esposito minden filmben/sorozatban benne legyen. Kockacukrokat számolna a sarokban, azt is el lehetne nézegetni másfél óráig szerintem.

  17. Most se időm se kedvem végigolvasni a vitát, de nekem új infó hogy csak most dőlt el hogy moziba megy a Nike film. Eddig ezt alapként kezeltem.

  18. human nem kell ám magyarázkodnod, elsőre is teljesen világosan leírtad amit akartál. aki nem érti, az kommenteljen valamelyik nemwoke jutub videók alá, vagy csináljon magának saját oldalt aztán azt ír oda, amit csak óhajt. kocc van csírák!

    ja hírek, hát izé. jó ez a fotó! :D

  19. Ideje volt már, valóban fárasztó volt újra meg újra ugyanazokat a fanyalgási köröket olvasni. A Nosferatu-remake amúgy tök érdekes terv. Dafoe játszott az eredetinek a forgatásáról szóló A vámpír árnyékában is.

  20. “azt hiszem, hogy egy angol mondattól laza(tm) leszek.” krindzs! :D ha azt mondom erre, hogy a butthurt hüppögés senkinek nem áll jól, akkor azt megérted? má’ csak hogy én is ilyen laza(tm) legyek. na de befejezem, nem izgat a kínod. bár nem szorul rá, csak sajnálom kicsit a humant, mert megint ismeretterjesztő kiselőadásokat kell tartania tökingyen az értetlen bandának. ennyi csak, szerencsére tökrégen megtanultam már használni a görgetés fánksönt a mouse-on. a legjobbakat!

  21. Mind human és “senkinek sem az ura” is egyformán bűnös itt. Az előbbi azért mert ahelyett, hogy szó nélkül törölné és menne a dolgára leáll itt szájkaratézni egy értetlennel. Az utóbbi pedig azért játssza a nagy, elnyomás ellen küzdő hőst miközben összeesküvéseket lát mindenütt.

    Tény, hogy van szólásszabadság de akkor szabadon kell vállalni a következményeit it. Az utóbbit nagyon sokan elfelejtik :)

    Nyugodtan törölheted ezt human ha úgy tetszik. Engem hidegen hagy.

  22. Azt valaki árulja már el hogy mi a francért nem került fel a magyar gec$ amazonra a Shotgun Wedding? Elmennek a jó büdös….
    Keresgéltem a neten de semmi konkrétat nem találtam, és ugye elvileg Worldwide, úgy volt beharangozva. Le is mondtam idegembe az amazont.

  23. Tomb Raider játék kapcsán olyat olvastam, hogy a játékmenet ismerős lesz, Lara viszont már nem annyira eltulajdonítani akarja az ősi kincseket, hanem megvédi azokat a rosszemberektől. Ha ez így lesz, akkor értelmét veszti a cím, nem?:D:D

    amúgy meg ne bántsátok Humant, ez az ő oldala, legyen az ő tiszte eldönteni, mit vagy mit nem tesz ki..:D ilyeneken marakodni, apám..

  24. Sajnos kétlem, hogy Vikander lenne ismét Lara, pedig én is bírtam a 2018-as filmben. Esetleg Alba Baptista jöhetne helyette, a Warrior Nun már úgysem köti le.

  25. Úgy látom az Air a lehető legjobb reklámot kapja és a Super Bowlon debütál. Ezért laza 7 millát csenget az Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.