Fast X-előzetes: LETS RIDE

Momoa terroristáskodva jön, mivel a széfrablás miatt bosszút akar állni, és széttépi a családot, azt ami Dom számára a legfontosabb.

Ööö, a múltkori után ezt már tényleg nem tudom várni.

human
írta
2023. 02. 10. 17:31
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Fast X-előzetes: LETS RIDE” bejegyzéshez

  1. Te jó isten! Minden is lesz itt! :D Jó hogy nem az első részből veszik elő valakinek a rokonát.

  2. Oké, izééé, ez is beteg lesz. Rendben, az első sorba legyen szíves 12 főre, köszönöm! ;)

  3. NAGYON gagyi hogy az ötödik részhez nyúlnak vissza :D megint a hülye belemagyarázás a sztoriba… :D

  4. Hol lesz itt a belengetett Han revans? Ezzel is a végén lepacsizik Shaw… Gadot féle Gisele meg csak a végén egy rövid cameó? Túltekerik már a csavarokat. Kár volt idehozni a Fast Five-ot. Egyébként előzetes alapján egy hangyaf*sznyit jobbnak néz ki mint az előző.

  5. Ahogy olvastam Momoa Reyes fia akit kiraboltak az 5. részben. A plot nyilván gagyi, aki mást vár az nem tudom hol volt eddig de azt azért meg kell hagyni, hogy a Fast filmek akció terén azért oda vannak téve, látszik hogy a legtöbb nem CGI most sem és ezért jár a pacsi még ha a fizikát meg is hazudtolják szokás szerint. 14 éves korom óta (2001-es 1. rész óta) nézem ezeket a filmeket, nehéz azt mondani, hogy oké most már nem nézem, főleg hogy elvileg ez az utolsó előtti nem? Vagy lesz még egy 2 részes finálé? Már nem tudom követni. :D Csak annyi rémlik hogy egy két részes finálé is lesz de itt nem írták hogy Part 1 szóval.

    Kicsit úgy érződik mintha visszatérnének a gyökerekhez pedig már vártam hogy Kibertronon harcolunk a családért. :D Őszintén szólva, Diesel MCU-ja sem rosszabb szerintem mint maga az MCU és azért több mint 22 éven át sikeresen vinni egy filmes univerzumot, az nem mázli!

  6. Kiégtem.
    Aawww és semmi időutazás? Na majd talán a legutolsó részben ahol átirják a történelmet és Brian megnyeri az első versenyét Dom ellen.
    Mi volt az a jelenet a helikopterekkel a végén úristen. Ezt is egy 5 éves írta mint a pókemberes autót a 4ben?
    Legjobban az égetett ki, hogy a 9. részben a kicsi Brian fehér volt vagyis úgy emlekszek rá itt meg fekete wtf?
    De jah elég fasság, hogy hirtelen az 5. részhez nyúlnak vissza, hogy behozhassák Momoát. Reacher miatt érdekel engem is 1 picit de a 9 után nem várom semennyjre sem. Majd itthon.

  7. mint a bucsuba!

    01:49-nél maga REACHER is beköszön, remélem kicsit komolyabb szerepe is lesz. a sorozat óta nagyon bírom.

  8. Alap, hogy moziba kell megnézni ezt a baromságot, annyira agyament. Sajnos magyar blu-ray nem lesz belőle, pedig polcra tenném a többi mellé. Fuck universal!

  9. Már megint mi történik a végén?:D
    Ezek a teljesen értelmezhetetlen akciók tették teljesen tönkre a sorozatot.

  10. Megszamoltam, 5x hangzik el az hogy “family” + 4x nem mondjak ki, de utalnak ra

    Reacher valszeg meghal, hogy Momoa karaktere komorabb legyen, vagy ha eletben marad, akkor Momoa a csalad resze lesz a kovetkezo reszben.

  11. Ez ilyen guilty pleasure már csak kicsit több pénzből. A 7. részt láttam moziban utoljára. De a végső 2 részre befizetek. Nyáron lecsúszik 2 sör között.

  12. Egyetlen részt nem láttam ebből a sorozatból, még amikor tévében adták, se álltam neki soha. Annyira nem vagyok autób..i, hogy Vin Diesel meg a többi vezérhím tesztoszteronos f…méregetését elviseljem.
    De elismerem, hogy van létjogosultsága ezeknek a filmeknek, csak nekem nem hiányzik.

  13. már ez a közel 4 perc elképesztően agyzsibbasztó volt. én mondjuk azok közé tartozom, akiket ennyi kínos f@szság nem tud szórakoztatni, csak fárasztani miközben a szemei forgatom.
    amikor a fekete verdával összeütközteti a 2 helikoptert… úristen, de rossz! és egyesek ezért fizetnek, hogy 2 órán keresztül ilyen kreténségeket nézzenek!

  14. Ennyi relatíve nagy nevet megfizetni.. már kezdem érteni miért is ilyen horror a budget, még ha néhányuk kb csak 3 napot forgatott. De itt aztán már tényleg mindenki megölt mindenkit, a családtagját, a kutyáját, de persze mégiscsak meg lehet bocsátani ezeket a tetteket, mert csak.. Nyílván nem szeretnék pofont kapni tőle továbbra sem, de mintha Aquaman most nem lenne annyira kipattintva, inkább némileg túlsúlyos..
    Rock gázsijából akkor kijött ezek szerint Momoa, Reacher és Marvel kapitány is.
    Ha tényleg lesz lányos spinoff, akkor utóbbival biztosan annak ágyaznak meg, és ott majd Theron-nal kell összefogniuk a nagyobb rossz ellen.

  15. Jobbnak tűnik mint az előző. Nekem az 5. rész a kedvencem, ha megközelíti, már örülni fogok.
    Az érdekes az, hogy más hasonló kaliberű filmtől agyzsibbadást kapok és vadlovakkal sem tudnának elrángatni rá moziba. Ezt meg várom és tuti moziban nézős :D :D
    Így készült videóra kíváncsi vagyok.

  16. Nem tudom, van-e ennél gagyibb franchise jelenleg. A 6. rész után végleg feladtam, iszonyat kínos az egész. Mondjuk, a kocsik totál hidegen hagynak, de ahogy elnézem, már rég nem az a lényeg ezekben a “filmekben”.

  17. Lehet fikazni, nekem se a szivem csucske a franchise, DE basszus tobb, mint 20 eves a sorozat es meg mindig a top echelon mozi.
    Ha valamiert, ezert -hogy Toretto masodik kedvenc szavat emlitsem- RESPECT!

  18. A helikopteres baromság nagyon kilóg, még ebből a sorozatból is.
    Ha kicsit komorabb és komolyabb lesz mint a 8-9, már jól járunk.

    Azonban, a régi szereplők látványosan kezdenek öregedni szerintem. 🙃
    Furcsa, de hát 22 év, az bizony nem kevés.

  19. vajon ez a két film, vagy csak az X. rész első felvonás trailere volt? (vágom hogy hivatalosan igen). Úgy értem, simán lehet hogy mindkettőből vannak benne részek, csak persze nem tudjuk még.

  20. Hűbazdmeg… Az a két helikoptert összeütköztetünk olyan volt, mint amikor Bud Spencer csapja össze két gazfickó fejét a Kincs, ami nincsben :D :D
    Kiégtem. Biztos moziban nézem majd, de ez veszedelmes lesz. Nem sok rémlik a Hobbs and Shawból, de érdekes lenne ha annak egy részét is idekvernék.
    Egyébként az 5-dik a kedvencem, szóval majd jól újranézem mielőtt erre beülök.

  21. Ebből ennyi elég is volt!
    Vin még nem hallotta, hogy dízelek napjai meg vannak számláva? 😂

  22. Már a hozzászólás mennyiségéből is elszomorító, h mennyi embert érdekel ez a proli movie.

  23. Momoa meg Diesel megette az összes kokszot amit árultak azért ilyen szép egészséges mindkettő :)

  24. “Legjobban az égetett ki, hogy a 9. részben a kicsi Brian fehér volt vagyis úgy emlekszek rá itt meg fekete wtf?”

    Ezen én is eltöprengtem:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.