Tetris-előzetes: na ez nem Pixels baromkodás

Gondoltátok volna, hogy a Tetris játék terjesztéséről egy remek drámát lehet csinálni? Csak mert annak néz ki az Apple filmje, amiben egy csávó miután kipróbálja a tetrist igyekszik azt megszerezni terjesztésre. A gond? Hogy egy szovjet csávó alkotta, és nyilván az állam (és a KGB) bele akar szólni az üzletbe mindenféle eszközzel.

Ha moziba nem is, de így kötelező lesz, főleg hogy bírom Taron Egertont. (Szerencsére nem ez valósult meg:)

human
írta
2023. 02. 17. 02:55
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Tetris-előzetes: na ez nem Pixels baromkodás” bejegyzéshez

  1. Elnézést de hogyan jön ide a Pixels? Az teljesen más dolog volt. Vagy mostanában az a menő ha ahhoz hasonlítjuk amikor a tech-játékiparról készítenek filmet?

  2. Régóta radaron, felvésve nálam ez a film. Taron nagy kedvenc lett nálam is az utóbbi években. Bár a Robin Hood nagyon mellément, általában jó szerepeket választ. Mindig Dicaprio ugrik be a fejéről. Az előzetes hozta amit vártam. Nézős.

  3. emlékszem, fogtam a fejem, amikor olvastam, hogy a Tetris-ről is filmet fogna csinálni. erre viszont nem számítottam! azt mondom, bármikor cáfoljanak így rá az előítéleteimre! :) az eddigi alapján prímán nyúltak a dologhoz és várós lett!

    úgy jön ide a Pixels, hogy szó sem volt arról, hogy a JÁTÉKIPARRÓL fognak filmet csinálni, hanem arról, hogy a JÁTÉKRÓL (Tetris, Pacman stb.). Ahogy az Emoji film vagy az Andry Birds sem az okostelefonok iparáról szólt, ugyebár.

  4. Ott a Game Boy is! Persze köztudott, hogy a Tetris nélkül fele olyan sikeres sem lett volna a konzol debütálása (1992-ig 25 millió Game Boy Tetris Pack talált gazdára), mégis hatalmas pacsi az alkotóknak, hogy nem csupán hányaveti módon tesznek szóban a konzolról némi említést úgy, hogy nem is mutatják.

  5. Jaj tegnap feladtam a kollégáknak feladványnak a Tetrist egy társasjátékban, erre este hazafelé látom twitteren, hogy jön egy film róla! Nem tudtam erről, de megnézem majd mindenképp, Taron a Black Birdben és az Eddie the Eagleben is sztem jól alakított. Az arca nem nagyon változik, de leolvasható róla mégis a szituációban benne lévő érzelem.

  6. @ 13 – Az esetek 90 akárhány százalékában ha szóról szóra valósághű lenne egy “based on true story” film, a kutya nem nézné meg mert dögunalom lenne. Ezeknek jót tesz egy kis felpörgetés, nekem eladta a trailer. Viszont az a bajusz… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.