Ghosted-előzetes: Ana de Armas & Chris Evans akciózik

Mármint romantikus akciókomédia az Apple TV+-on, amit Paul Wernick és Rhett Reese (Zombieland) írt és Dexter Fletcher (Rocketman) rendezett.

Cole összejött Sadie-vel, teljesen belehabarodott, de a nő egyszercsak ghostolta, avagy nem válaszolt semmi üzenetére, szóval a pasi elindult Londonba, hogy meglepje őt egy hatalmas romantikus gesztussal, aztán foglyul ejtették és kiderült, hogy a nő egy CIA ügynök, és nyilván közösen vannak így már bajban.

Fun délutáni filmnek tűnik az előzetes alapján, és így kell új girl powert csinálni nem átcastingolással, bár úgy tűnik túltolák a zöld fal előtt forgatást.

human
írta
2023. 03. 07. 01:01
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Ghosted-előzetes: Ana de Armas & Chris Evans akciózik” bejegyzéshez

 1. Nem olvastam a leírást, csak rányomtam a play gombra.
  1:12-ig még tök érdekes volt, aztán tizenekttő egy tucat lett belőle.

 2. Egész jónak tűnik. Evansnak jól állnak ezek a kissé humorosabb szerepek is. Kapitányként kicsit túl volt tolva a komolyság. Grey Manban igazi pöcs volt szóval kellett már 1 ilyen tőle.
  Armas szép mint mindig és jókat akciózik. Várom már tőle a John Wick spin offot.

 3. Hátha a Red Notice után jön egy jó film is ebben a műfajban.
  [csukott szemmel ökölbe szorít, mély lélegzet]

 4. A CGI csípi a szemem (ahogy szinte mindig), de ezt leszámítva üdítően aranyosnak néz ki. A közelmúlt romantikus kínálatához képest mindenesetre fényévekkel biztatóbb. :)

 5. Valóban 12 egy tucat filmnek tűnik így elsőre, de a két főszereplő közt láthatóan megvan a kémia, az akció és a humor is rendben van, így tényleg pont jó lesz egy filmes estére. A folytatás pedig szerintem már most garantált.

 6. Érdekes nekem most ennél nincs akkora bajom a zöld háttérrel. Inkább a kamera szögekkel és azt látom hogy a rendezőnek még nem megszokott a hosszabb akciójelenetek dirigálása. (Pont emiatt nem örültem amikor belengették Ő rendezné a Sherlock 3-at. Jobb is ha nem jön össze.) Ana-nak sem áll jól az akciózás. Maradhatna a mystery-thriller vonalon. Persze úgyis meg fogom nézni és az összképből majd kiderül melyiket tippeltem jól vagy sem de nem várok tőle top filmet.

 7. Szerintem Ana-nak jól áll az akciózás. Bírtam a jeleneteit a No Time to Die-ban is. Nekem a sztori alapja picit erőltetett, de egyébként jó kis limonádé akció mókának tűnik. Egynek biztos lecsúszik, ha már a Shutgun Wedding lement.

 8. Teljesen jó a mai világban egy ilyen film könnyed humorral, könnyed akcióval, szép Ana-val, és jóképű Chrissel.

 9. kinézetre olyan, meh…izé mint a Bullockos Tatumos dzsungeles borzalom.. ott csak Pitt jelenetein (volt kb 2?) röhögtem fel, itt még nem tudom, mi lehet a gond, de a trailert látva, mintha túlerőltetnék a humort és emiatt nem tudott vicces lenni egyik jelenet sem, engem legalábbis nem tudott megnevettetni. Lepjenek meg, de sajna vérszegénynek tűnik, hiába szeretem Christ is Anat is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.