Felhúzza a kissrácokat

A Champions befut odakinn, sajnos Woody közben olyanokat mondott, amivel nem könnyítette a film helyzetét.

human
írta
2023. 03. 08. 11:11
megjelenés

hozzászolás


11 hozzászólás a “Felhúzza a kissrácokat” bejegyzéshez

  1. A véleményét. Szerintem nem sajnos ha valaki elmondja véleményét. SNL fellépés volt, keress rá, ki fogja dobni.

  2. nem az oltásellenessége volt csak a gond, hanem hogy nem értette az egész forgatási protokoll miért van úgy ahogy, de persze a többi oltásellenes akinek nem számít hányan haltak meg az csak az első részre ugrik :)

  3. Nem értem. Egyrészt nem volt oltásellenes másrészt azzal kezdi, hogy ötödjére van ott. Szerintem elég egyértelmű, hogy pontosan értette a protokollt, csak leszrta. Mellesleg a kommentek amik a videó alatt voltak emlékeim szerint nagyon nagy részben támogatóak voltak. Akkor most ártott vagy nem a filmnek? Csak azoknak fájt ez akiknek célozta, a reakciók pedig őt igazolták. Az hogy ki hogy forgatja ki amit mondott meg nem az ő hibája.

  4. Nem az SNL videó a gond :D szerintem másról beszélünk.

    “I don’t think that anybody should have the right to demand that you’re forced to do the testing, forced to wear the mask and forced to get vaccinated three years on. I’m just like, let’s be done with this nonsense. It’s not fair to the crews. I don’t have to wear the mask. Why should they? Why should they have to be vaccinated? How’s that not up to the individual? I shouldn’t be talking about this [expletive].”

    kiforgatod, mondom, mert onnan indulsz ki, hogy igaza van, ez egy összeesküvés!, nem onnan, hogy ha egy sztár esik ki 1 hétre a forgatáson, az mennyi ember életét bassza el, mennyivel drágábbá teszi a filmet, míg ha egy bevilágító akkor ő hazamegy és kapja a fizut és pótolható és elkészül a mű. Ez unfair a crewnak? Erre Woody: ezek a protokollok szarok.

    Erre szerintem nem meglepő módon ugrott a filmes sajtó.

    “As an anarchist, I don’t do well with mandates” :DDD

    De az SNL is vicces amúgy, “I’m a redneck hippie” mondja a nemtom, 100-200 milliója alsó hangon van, avagy felső 1% hippie

    Mielőtt félreértitek, kb tojok rá mit mondott, épp élveztem a Triangle of Sadnessben is az alakítását, nem akarom eltemetni vagy ilyesmi, csak összetettebb kérdésnek tűnik, mint hogy “kötelező oltás ellenes fúúj” vs. “kötelező oltás ellenes hőőőős”

  5. “Mellesleg a kommentek amik a videó alatt voltak emlékeim szerint nagyon nagy részben támogatóak voltak.”

    Ami totálisan irreleváns

  6. de az csak szimpla szenzációhajhászat, ha támadsz valakit, mert viccet csinált az egész képtelen helyzetből, mert bármelyik oldalról is nézzük, ez az

    a médiacirkusszal nem győzöl meg egyetlen egy ellenzőt sem arról, hogy oltassa be magát, aki hajlott rá, rég megtette

    még arról sem tudod meggyőzni a hülyéket, hogy viseljenek maszkot, ha összevissza köhögnek és tüsszögnek
    bár utóbbinál több sikert érnél el, ha elkezdenéd összetörni a világ hiú embereinek tükreit

    mert, ha valakit nem érdekel, hogy mást is megfertőz vele, azt amúgy sem érdekli, hogy ki mit mond

    ha meg valaki most is védekezik, azt sem igazán érdekli, ki mit mond, én például négyszer voltam oltáson és ma is maszkban voltam a boltban. senki máson nem volt? igen. kiröhögtek? igen. leszarom? igen.

    bár a legtöbb ember nyilván csak unja, apám is azt mondta két év otthon ülés után, hogy idén már eljár sakkozni, mert egész életében itt lesz a covid és így nem lehet élni

  7. 1. valóban nem ugyanarról beszélünk. Én az SNL videóra gondoltam, protokoll alatt pedig azt hittem arra gondoltál, hogy totál mást vágott le mint amit ott vártak tőle. 2. nem forgatok ki semmit. Azt mondtam, hogy elmondta a véleményét és ez így jól van szerintem. Nem mondtam, hogy igaza van, azt se hogy nincs. Ez ugyanúgy áll az idézetre is amit bevágtál.
    Flanker. Az utána lévő mondatból ha nem jön le miért releváns nem tudok segíteni rajtad.

  8. Én is azt hittem, hogy az SNL-es monológja miatt, amivel tele voltak a hírportálok.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.