Kecsap: Free Guy 2, Echo Valley, The Freshening, Wind River: The Next Chapter, Creature Commandos, DCU apróságok, Longlegs, Mission Impossible 8, Beetlejuice 2

Wind River: The Next Chapter, avagy a Wind River folytatása Jason Clarke, Scott Eastwood & Chaske Spencer triójával bővült. Itt van miről szól majd nagyjából.

Hannah Waddingham a Mission Impossible 8-ban, ami épp egy repülőgép anyahajón forog és végtelen üzemanyagot égetnek el a filmért.

Brad Ingelsby (Mare of Easttown) forgatókönyve az Apple-re jön az Echo Valley filmmel, amiben Sydney Sweeney és Julianne Moore szerepel majd Michael Pearce rendezésében. Egy lótenyésztő anyukához egyik éjjel beállít a véres lánya. Mi mindent tesz meg egy szülő a gyerekéért?

Jenna Ortega esélyes a Beetlejuice 2-be főszereplőnek. Keaton mellett Burton is visszatér, hiszen mióta a rendező összejött Monica Bellucci-val azóta kell a pénz. Hülyülök persze, inkább csak nem kap másra sok zsét.

Cathy Yan (Birds of Prey) szállítja a The Freshening filmet John Boyega főszereplésével. Egy sci-fi romantikus, ami olyan napfényes jövőben játszódik, ahol a faji ellentétek már a végletekig fokozódtak.

Reynolds azt mondja van potenciál egy Free Guy folytatásban, de biztos szükség van rá? Amit úgy értelmezhetünk, hogy nem lesz második rész. “There is the potential to do a sequel to Free Guy, which would be fun. I would love it. But also like, does everything f–king have to be a sequel? I don’t know. Sometimes it’s OK to just do a movie and have it kick ass and then everyone go home.”

Volt egy olyan pletyka, hogy a Creature Commandos DCU dologban benne lesz Henry Cavill, de Gunn lelőtte az egészet.

Ha már James Gunn, azt is valamire válaszként ejtette csak el, hogy az eddigi új DCU bejelentések csak a felét fedik le annak, ami várható.

A Nick Cage-dzsel készülő Longlegs filmbe Alicia Witt & Blair Underwood is beszállt.

John Wick 4 felkészülés (spoileres):

13 hozzászólás a “Kecsap: Free Guy 2, Echo Valley, The Freshening, Wind River: The Next Chapter, Creature Commandos, DCU apróságok, Longlegs, Mission Impossible 8, Beetlejuice 2” bejegyzéshez

  1. “ami épp egy csatahajón forog”

    Ez biztos?? 25 éve nincs aktív csatahajó a világon. Tudsz erre egy forrás linket adni??

    “és végtelen benzint égetnek el a filmért.” Hát benzint biztosan nem :D

  2. Mellesleg az nem az űrben fog játszódni? Jó, persze, attól még lehet pár jelenet egy anyahajón is.

  3. Ha már szőrözünk a csatahajón, a repülőgép anyahajó sem nyert, mert az repülőgép-hordozó. Repülőgép-anyahajók olyan ~70 éve nincsenek.

  4. Az indián karaktere Chip. A főszereplők nem kellenek a folytatáshoz, de Sheridan tényleg hiányzik a projektből.

  5. Attól tartok a Wind River “folytatás” kb úgy fog viszonyulni az eredeti filmhez, mint a Sicario 2 tette. Szóval 1-2 karakter, ugyanaz a setting és felejthető sztori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.