11 hozzászólás a “Július” bejegyzéshez

 1. Annyira nyomatjak ezt a motoros ugras stunt-ot, csak nekem nem impressziv a dolog? Nemcsak, hogy “Roger Moore” is csinalt hasonlot 100 eve, de a youtube tele van ilyenekkel. Ha siman ugrat egyet a motorral, az szamomra nagyobb elismeres lenne (1000x veszelyesebb is).

  Szamomra eddig a Burj Khalifa viszi a palmat.

 2. Nem hiszem, hogy Roger Moore ezt igazából megcsinálta. Cruise igen, mert egy állat.

 3. walker

  Ilyenekkel biztos nincs tele. Akkor elég lett volna 1x 2x megcsinálni. Ezt meg vagy 50x, hogy minden tökéletes legyen. Érdemes megnézni róla a kisfilmet youtube-on! Nem valószínű, hogy ezt bárki utána csinálná!

 4. Július. Nolan. És Cruise.
  Jövő hétre tippeltem az előzetest John Wick miatt de lehet már a héten megkapjuk?

 5. Sima ejtoernyos ugras with extra steps. Mi a legrosszabb, ami tortenhet, elfelejti elengedni a motort? Respect meg minden, de csak nincs benne a Top 3-ban, amit Cruise a franchiseben megtett, de mivel mindig emelni kell a teteket, most nyomtjatjak, hogy ez a legesleg…

  Szamomara XXX hidas ugratasa latvanyosabb volt.

 6. Ez mind csodálatos, Cruise egyre őrültebb mutatványai és az erre épült franchaise, de jó lenne végre a történetre is ennyi energiát “pazarolni”.

  Ha valaki megnézi a legutóbbi (már nem is emlékszem hányadik részt) és azután az elsőt, ijesztően nagy különbségeket vehet észre.
  Az 1. részben voltak karakterek, motivációk (mármint komolyan vehetők), és volt történet (mármint komolyan vehető).
  A széria elején még foglalkoztak ezzel, az utóbbi epizódokban már nyomokban sem volt fellelhető semmi ilyesmi.

  Szóval valóban nagy teljesítmény, hogy Cruise leugrat motorral egy szakadékba, de ettől bizony még nem lesz jó a film. Ahhoz több kell(ene).
  Persze nincsenek illúzióim.

 7. Cruise azon nyilatkozata még mindig áll, hogy ő mozivásznonra készít filmeket. Eddig is így volt az utóbbi években, és ezzel is ez lesz
  Nem lesz csalódás ez sem…

 8. tény, hogy az első De Palma rendezés még egy teljesen más – inkább thriller – semmint akciófilm volt.
  de már akkor is épp De Palma volt totál lenyűgözve, hogy Cruise gond nélkül bevállalta pl az akváriumból kiömlő víz elöli hazafutást.
  ez már akkor is újdonság volt, hogy egy millió dolláros AAA kategóriás színész konkrétan elvégzi a kaszkadőrmunkát is.

  ha már így alakult, De Palma rendezőként megtehette, hogy közeliket készítsen Cruise-ról futás közben, ezáltal egy teljesen más perspektívát kínálva a nézőnek.
  ez csak egy plusz adalék volt – ami jól jött De Palma-nak, jól jött a marketingeseknek, és a lényeg – jól jött a nézőknek is, mert végre nem kellett trükközni, ollózni stb. hisz Cruise megcsinálta azt is, amit nem kértek tőle.:)

  nyilván nem emiatt lett jó a film az első Mission Impossible, de mégis fontos volt, hogy ezzel a lehetőséggel olyan jeleneteket tudtak első ízben forgatni egy sztárszínésszel, amire korábban nem igazán volt lehetőség. (nyilván voltak más színészek is, lásd Jackie Chan de pl Belmondo is simán vállalta a helikopteren lógást meg hasonlókat).
  a legkeresettebb sztárok közt (akkoriban meg még pláne sztárkultusz volt a mostani franchisekultusz helyett) Cruise volt az egyetlen, aki bevállalta ezeket a feladatokat is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.