Körvonalazódik Tarantino utolsó filmje: The Movie Critic

Ugye Tarantino azt mondta, hogy 10 filmmel lezárja a mozis életművét. Ha ehhez tartja magát, akkor a következő műve lesz az utolsó.

A THR forrásai szerint a forgatókönyvével már kész van, The Movie Critic a címe, és idén ősszel kezdené a forgatást. Női főszereplővel játszódna a 70-es évek Los Angelesében. Ennyit lehet hivatalosan tudni. A THR azt tippeli ismerve Tarantino elismerését iránta, hogy Pauline Kaelről szól majd, aki író is volt amellett, hogy filmkritikus, és rengeteget “harcolt” filmkészítőkkel és szerkesztőkkel. Sőt, még a Paramountnál is dolgozott a 70-es években.

9 hozzászólás a “Körvonalazódik Tarantino utolsó filmje: The Movie Critic” bejegyzéshez

  1. Drukkolok, hogy ez ne egy olyan önmagát majmoló, sznobkodó, unalmas modoroskodás legyen, mint a Once Upon… volt. Bár sajnos a Hateful Eight se lett sokkal jobb western a testvérfilm Djangonál, szóval ki tudja. Olyan jó lenne, ha valami emlékezetes mozival búcsúzna az öreg. Ha meg mégsem jönne össze a dolog, akkor legalább részemről nem lesz olyan nagy baj, hogy kiszáll.

  2. Hmm. Mi tortent a minisorozattal, amin elvileg most dolgozik? Nekem ez inkabb tunik annak.

    Nemreg egy podcastban nyilatkozta, hogy fogalma sincsen mi lesz a kovetkezo filmje, de most egy limitalt sorozaton dolgozik. Vagy hazudott, vagy elete utolso filmjet osszedobta volna ilyen hamar?

  3. Another Dreamer, én is pont ezt akartam mondani: én látni akarok egy vérengzős Star Treket! :D

    fuuu: hogy mi gyenge és mi nem, az erősen szubjektív. Sok ember számára a Once Upon… is unalmas, én már 5x láttam. Én bízok annyira Tarantinóban, hogy egy vécépapír letekeredését is képes lenne érdekesen bemutatni, szóval bármi jöhet tőle

  4. walker: össze vissza nyilatkozik mindent, épp a DiCaprios Rick Dalton sorozatot várom amit olyan régimódin is cisnálnak meg… A fenti nem az amit mond, hanem amihez elvileg már szerez embereket és van pénze, ha vannak pletykák. Meglátjuk.

  5. térjünk vissza rá, ha már jön az előzetes:D addig semmit nem veszek készpénznek..

    “önmagát majmoló, sznobkodó, unalmas modoroskodás legyen, mint a Once Upon”

    uh hát ez is egy vélemény, nekem Tarantino fanként moziban nem nagyon kapott el, pár héttel ezelőtt kb harmadjára néztem meg és teljesen elvarázsolt. Vannak filmek, amikhez vagy idő kell vagy a megfelelő lelkiállapot de hogy unalmas? :D naja ez erősen szubjektív

  6. az a baj, hogy sok jobb ötlete akkor nem fog megvalósulni.
    pl a Vega Brothers, amit azért dobott mert a két Vega már túl öreg a szerepre mással meg nem akarja eljátszatni.
    de szó volt egy kill bill folytatásról amiben Vivica A. Fox lánya akar bosszút állni anyja gyilkosán

  7. blady tök igazad van, Tarantino filmjéhez tényleg kell egy bizonyos lelkiállapot. Én van hogy a felénél kikapcsolódás azt a filmjét amit korábban már többször láttam és van amikor pont fordítva és odabilincseli a tekintetem a képernyőhöz. Én azt szeretem venne hogy nagyjából be lehet lőni mire számítson az ember. Annak aki szereti a munkáit ez jó hír, aki nem szereti az ezután sem fogja..
    De a Star Trek-et el sem tudom képzelni tőle úh Én is annak drukkolok inkább.

    Kicsit off. nekem ami vadnyugatos témában még tetszett és nem az ő filmje az a Sisters Brothers ha esetleg valaki nem látta még.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.