Ben Affleck baromira nem akar DC filmet rendezni

Ugye egy ideig úgy volt, hogy az új Batman film az övé, de sok hónap kotlás után végül Matt Reeves alkothatott valamit a karakterrel.

Most a THR interjújában kérdezték DC film rendezéséről Afflecket, aki, nos, úgy tűnik nem annyira lelkes, hogy akárcsak egy semmitmondó választ is adjon, olyasmit mint ‘ha egy jó ötlet adódna akkor megfontolnám’, ehelyett azt ejtette el, hogy “nincs bajom Gunnal, de nem érdekel, hogy a választott irányukban rendezzek”

So if DC came to you now and said, “Do you want to direct something?

I would not direct something for the [James] Gunn DC. Absolutely not. I have nothing against James Gunn. Nice guy, sure he’s going to do a great job. I just wouldn’t want to go in and direct in the way they’re doing that. I’m not interested in that.

Amúgy az egész interjú érdekes, Batflecket mindenki imádta, de neki a forgatás és Justice League huzavona borzasztó volt, sokat ivott és a többi. Úgy tűnik baromira nem akar már képregényfilmezni, inkább olyasmibe öli a véges idejét, ami nem csak a testét mozgatja meg.

I got to a point where I found it creatively not satisfying. Also just, you’re sweaty and exhausted. And I thought, “I don’t want to participate in this in any way. And I don’t want to squander any more of my life, of which I have a limited amount.”

human
írta
2023. 03. 16. 15:17
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ben Affleck baromira nem akar DC filmet rendezni” bejegyzéshez

  1. Nagyon helyes hogy nem pazarol több időt képregényfilmekre. Ontsák csak Damonnal az Artist Equity stúdiójuk cuccait.

  2. Teljesen megértem. Szegény DC, hatalmas ellenszélben van, szerintem a földbe fog állni a Gunn-verse mint a szél, pedig még egy kocka sem jött ki.

    Az egyik oldalon ott vannak az ultra depresszív Batman és Joker ami azért nem mindenki kenyere, a másik oldalon meg a tervezett furcsa “B-oldal” cuccok, Blue Beetle, Waller, meg a John Cena karaktere akinek egyszerűen nem jut eszembe a neve.

    Affleck hozta eddig a leghitelesebb Batmant akinek el is hittem, hogyha odaver akkor ott lényleg el is törik amineknel kell. Bruce Wayne-ként meg olyan karizmája volt hogy csak lestem. Pedig hogy rühelltem fiatal korában. Hiányozni fog.

  3. az az úgynevezett “ultra depresszív” vonal az egyetlen, ami szóra érdemes. jók a filmek, nem mondják benne másodvonalas marvel humor szintjén, hogy az valakinek a szuperképessége, hogy gazdag, igény is van rájuk, nyomják csak. ami meg most jön Gunn-nal, az eddiginél rosszabb úgysem lehet

  4. Én is ezt az “ultra depressziv” vonalat partolnam, csak nem a Battinsonosat. Bar ha a következő résznek értelmes forgatókönyve lesz, és eltekintek attol, hogy teljesen karakteridegen a főszereplő, akkor lehet még jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.