Freaks and Geeks karakterekkel reklámozzák a D&D filmet

Oké, hogy a Freaks and Geeks kult, de azért nem annyira sokan ismerik (pedig Seth Rogen és James Franco!), szóval annak a karaktereivel reklámozni a D&D filmet nem tudom mekkora húzás marketingileg, de az ilyen idiótáknak mint én jól esik.

human
írta
2023. 03. 30. 02:11
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Freaks and Geeks karakterekkel reklámozzák a D&D filmet” bejegyzéshez

  1. De jó öket újra látni!
    Minap eszembe jutott hogy újra kéne nézni. Persze a nagy digitális szabadság világában nincs fenn egyik stream-csatornán sem. Sebaj, megvan még a dédelgetett DVD-különkiadás, temérdek extrával, kommentárral, etc. Kár hogy az is csak amcsiból rendelt, régió 1-es verzió. Anno volt region-free lejátszóm, de a mostani 4K már nem az. Esetleg laptopon lehetne valahogy trükközni, software-rel minden megoldható, de a laptophoz is csak külsö DVD meghajtó van, azt ölben nem túl szerencsés. Szóval külsö meghajtót a laptophoz csatolni, lejátszó szoftvert találni és beizzítani, aztán laptopot a tévéhez kötni, nyolc kábelen átesni és mindent leverni, és mehet is a Freaks and Geeks újranézés.
    Vagy leszedem netröl valahonnan, hiába van meg a gyöngyörü fizikai kiadás.
    Most szomorú lettem…

  2. Lattam Aunty Donna promot is a filmhez. Ha jol tudom voice cameo-juk van a filmben. Az aztan meg obscure-ebb.

    Mintha a keszitok direkt a nem tul mainstream kozonseget (is) celoznak meg. Nagyon kivancsi vagyok, hogyan fog teljesiteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.