Heti mozibemutatók: március 30.

Nagyszabású, vicces fantasy, és egy magyar animációs film.

  • Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons and Dragons: Betyárbecsület) – Chris Pine és a többiek vs. mágikus dolgok.
  • Műanyag égbolt – magyar animációs felnőtteknek húsevő növénnyel.
  • As bestas / Beasts (Szörnyetegek) – francia-spanyol dráma szélerőmű körüli mérgesedő helyzettel.
  • Maybe I Do (Talán igent mondok) – amerikai romantikus komédia sok imsert névvel.

És még a Wild at Heart is megy pár időpontban.

human
írta
2023. 03. 30. 18:42
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 30.” bejegyzéshez

  1. meg digitálisan felújított rendezői változat a bolygó neve halálból. Szemeztünk vele, de strapás hét okán valszeg marad a Tetris

  2. Menjetek d&dre. Kicsit feltem, hogy lelottek trailerekben az osszes poent, de maradt meg. Hugh Grant lofarokkal <3

  3. A D&D-t csak hallomásból ismerők és azok akik gondolkoznak a kipróbálásán kerüljék el a filmet messziről. Igen, megnéznem de csak azért, hogy lássam mennyire tolták fullba a kretént. Spoiler: maximumra tekerték. A trailerek valóban nem mutattak meg mindent mert még annál is lejjebb volt minden mint ahogyan azt előre gondoltam.

    Összefutottam a film után azokkal akikkel régen DnD-ztem. Mondták, hogy a film apropóján összehoznák a régi csapatot és a Critical Role világát az Exandriát vennék alapul. Én ekkor csak hangosan felröhögtem és otthagytam őket. Legalább egy jó nevetést eredményezett a film csak nem úgy ahogyan a készítők azt elképzelték. :D Mondjuk jobb is, hogy velem találkoztak, a DM aki velem együtt lépett le arcon is vágta volna őket a javaslat miatt.

  4. blady, köszi az aliens kommentet. Az utolsó vetítésre elmentem, és nagyon ütős volt! Jó, hogy visszahoznak néha ilyen klasszikusokat. Mintha egy új filmet néztem volna, pedig láttam már egy párszor. “Szeretnék gatyát cserélni mert ezt összeszartam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.