A Peter Pan & Wendy új előzetese

Az előbbi cikk mellé vicces ezt a trailert kitenni, ami csak Disney+ premier lesz április végén. Mondjuk ha megnézzük a videót, akkor érthető miért nem öltek mozis forgalmazásba, hiszen annyira fosul néz ki.

Durva, hogy ezt a The Green Knight rendezője hozta.

5 hozzászólás a “A Peter Pan & Wendy új előzetese” bejegyzéshez

  1. Ugy latszik mar elkeszult a kovetkezo generacios Milla Jovovich. Anderson csalad csinalhatna Resident Evil filmejeit meg 40 evig.

    Erdekesseg, hogy Tinkerbell 100% CGI minden jelenetben. Eleg jol sikerult.

  2. Úgy látom, az 1991-es Hook-nak továbbra sincs kihívója. Igaz, nehéz is lenne egy olyan filmmel versenyezni, amiben még random mellékszerepeket is olyanok játszottak, mint Phil Collins és a férfi kalóznak maszkírozott Glenn Close (akit belevágtak a skorpiós ládába).
    Mennyit láttam azt a filmet gyerekként, és a mai napig szívesen megnézem…

  3. Ebben a trailerben a legtöbb karakter annyira jellegtelennek tűnik. Taln Wendy karaktere ami kicsit kilóg a többiek közül de olyan átlagosnak tűnik a szereplők, nincs bennük karizma és ez a Hook kapitány is olyan…hát nincs számomra tiszteletet parancsoló kisugárzása ami jó lenne egy kíméletlen kalóz kapitánynak de ne várjuk egy gyerekmesétől többet. De legalább van benne egy tündér de nem én generációm leszek a célközönsége ennek a mozgóképgyüjteménynek…se aki eddig bármelyik eredeti feldolgozást látta ;P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.