13 hozzászólás a “Adam Driver folytatja a blockbusterezést?” bejegyzéshez

  1. Nagyon helyes, folytassa csak, kitűnő színész. Tök jó lenne ha egy ilyen tehetséges színész is fix MCU szereplő lenne. Bár nem mintha egy ilyen szerepben ki lehetne bontakoztatni a tehetségét. Viszont akkor is felüdülés lenne egy Hemsworth, Evans, Rudd sor után akik jól néznek ki de színésznek épp h elmennek.

  2. Ezzel nem értek egyet. Driver tényleg jó színész nagyot bírom is, de Reed-nek pocsék választás lenne, elsősorban a kinézete miatt. Egyszerűen Reed nem ilyen. A másik: az oké hogy Hemsworth kb. a vicces meg a kemenylegeny figurát tufja csak hozni, de Evans szerintem ennél sokoldalubb. Abban a fasziban több van.

  3. kivanom neki hogy kapjon egy olyan szerepet amiben nem attol lesz ikonikis hogy csapkod es hisztizik mint egy rerardalt

  4. Egyetértek Sücivel. Szerintem is remek színész de nem illik rá Reed szerepe. A Star Wars után miért akarna egy újabb nagy blockbuster áradatot? Szerintem ebből nem lesz semmi. Nem értem amúgy hogy miért nem tartják meg Krasinskit, ő tök jó volt és hozhatná a feleségét Emily Bluntot is mint Sue.

  5. A tehetsége vitatható, legalábbis én még nem láttam olyan filmben ahol ne a kötelezőt hozná valami jellegtelen karakter szerepében (igaz nem ismerem a teljes munkásságát, ezért megelőlegezem, hogy volt olyan szerep amiben brillírozott). Ezekben a szuperhősös/dinós és egyéb blockbusterekben pedig a színészkedés a legkevésbé sem érvényesül.

  6. Aki ketelkedik “Sofőr” szineszi tehetsegeben, az nezze meg a Hazassagi Tortenetet.

  7. Ahogy Adi89 us mondja, aki ketelkedik, vitatja a tehetseget, az nezze meg a Hazassagi tortenetet.

  8. A Házassági történet semmi extra. A film amit meg kell nézni az a “Patterson” aki eddig csak a csapkodós filmjeit látta. Sajnos azóta csak lejtmenet minden alakítása

  9. bírom a csávót, de nem ilyen filmekben szeretném látni, attól függetlenül, hogy kíváncsi vagyok mit hoznak ki az új F4-ból. amúgy Logan Luckyban is felejthetetlen szerintem, amit hozott.

  10. Házassági történet, Gucci ház, Az utolsó párbaj. Akik ebben látták Drivert és szerintük, mai szinten nem átlagon felüli azokkal nem tudok mit kezdeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.