24 hozzászólás a “A DC jövője? The Flash új előzetesben” bejegyzéshez

  1. Borzasztó ez a Michael Keaton féle Batman, de attól függetlenül várós a film,bár úgy érzem az animációs film lába nyomát se csókolhatja majd meg.

  2. Ennyi alapján azt azért meg kell hagyni hogy a látványra nem sajnálták a lóvét mert simán hozza a Man of Steel feelingjét és látványát. Nyilván örülök hogy hamarosan vége a DCEU szenvedésnek és kezdődhez a DCU szenvedés :D de azért érdekel hogy milyen lesz ez a film mert egyáltalán nem tűnik rossznak. De láttunk már jó előzetesetek szar filmekhez. Viszont ahogy látom Affleck nem csak Batmanként lesz itt. A múltkori zsivaj a maszkja miatt szerintem most alább hagyhat mert ha feltesszük 4K-ra a videót azért jól látszik hogy nem PS2 grafika már. Egyébként nekem Sasha mint Supergirl nagyon adja, illik hozzá és végre nem a tipikus kislányos Supergirlt látjuk hanem a komoly verziót, remélhetőleg. Legalábbis ennyi alapján úgy tűnik. Kváncsi vagyok itt ki merik-e jelenteni hogy egyébként Kara erősebb mint Clark. Remélem. Hadd vágja még utoljára ki a biztostékot pár embernél a “feminácizmus”. :D

  3. Most látom hogy ma van a Cinema Con, amin ugye rengeteg filmes infót nyomatnak és elvileg a teljes filmet is bemutatják, ami azért elég fura. Akit érdekel a film szerintem kerülje a netet vagy némítsa le Twitteren a Flash-el kapcsolatos szavakat mert tuti hogy sok spoiler lesz. Nagyon bízhat a filmben a Warner ha a premier előtt 2 hónappal bemutatják a Conon.

  4. Nem, ez remélem a DC hamvasztását hozza el. Elég már ezekből a gagyi próbálkozásokból, még ez a poszter is borzalmasan műanyag és fos. Keaton Batman menő volt harmic évvel ezelőtt, ma elképsztően gáz, ezt az egész romhalmazt meg vele próbálják meg eladni.

  5. @David33:
    Arra jó lesz ha valaki filózik a mozin akkor felmérje megéri beülni vagy sem.
    (Ez vonatkozik a The Boogeyman és a Joy Ride filemkre is.)

  6. jé, milyen meglepő, hogy “valaki” rosszindulatúan fikáz, ócsárol, savaz egy filmet!
    I’m shocked!!! XD

  7. Supergirl repülős jeleneteinél még mindig nagyon műanyagnak néz ki a CGI, de várós továbbra is a film.

  8. Nekem továbbra is jöhet, én bizakodó vagyok. Amúgy mi lesz a vége vajon: nem tudja helyrehozni a hibát, és másik univerzumban reked, és amiatt lesznek már más színészekkel a megszokott karakterek?

  9. Artox: Mire gondolsz pontosan, a másik Flashre jobb oldalt? Láttam neten is fikázták páran de úgy látszik nem esett le rögtön sokaknak hogy az csak egy béta ruha, konrkétan Batman csinálta neki. Látszik is hogy az eredetileg egy Batman ruci átfestve. Az e-világi Barry ugye még nagyon kezdő amikor látjuk a kis Barry-t mögötte látható pl nagyon kezdeti ruhában is kb olyanhoz tudnám hasonlítani mint amit a Flash sorozat Pilotjában is láttunk. 1:00 perc után látható.

    Amúgy érdemes összenézni az előző előzetessel a már látott jeleneteket mert látszik hogy sokat javítottak a VFX-en.

  10. megnézném a népet, hogy állna rajtatok 70-71 évesen a batman gúnya:D

    szerintem tökfun (írom ezt úgy, hogy nekem már évek óta herótom van a szuperhősös marhaságokból)

  11. 16
    Hát ez az, talan nem kéne egy 70 éves, fiatalon sem a bika izomzatarol, es drabalis megjelenéséről híres színészre adni a batman gúnyát, nert komikus a hatás.
    Itt is azt látom, hogy Ben kb 0 szerepet kap benne.
    Amúgy az lehetne még fun, ha a végén bemutatnák az új Batmant/Supermant

  12. Vicces hogy milyen sokan élnek még mindig abban a tévhitben hogy Batmannek muszáj egy kigyúrt kétajtós szekrénynek lennie. Ha az lenne hogy adná el magát playboyként? Épp az a lényeg hogy jó harcos de nem macsó mert a tudásával győzi le az ellenfeleket nem az izmaival. Persze, ma már izmos mindenhol, képregényben, animációban, filmekben stb de régen ez baromira nem volt így. Keaton az igazi eredeti Batmant képviseli ahogy anno pl Adam West is. Ráadásul a frisebb korból pl Bale vagy épp Pattinson sem az a kigyúrt macsó mégis mindkettő tökéletes Batman volt.

  13. sztem maga az elozetes nagyon is fasza volt, nem quipeltek szarra hanem sikerult akciosra/dramaira venni, ami nekem fekszik.

    Filmet nem fogom emiatt moziban nezni, de sokkal jobban varos, mint a marvel tobbi hasonlo capeshitje.

  14. 19
    David33
    Bale az első reszben szépen kivolt pattintva. Pattinson meg egy vicc. Adam Westet meg most komolyan fel kell hozni? Ez a tudasával győzi le az ellenfeleket meg waaaa. Hogy adná el magát playboykent, hat mondjuk mint a valóságban pár, monjuk a Rock, vagy Effleck. Fu rég nem akadtam ki ennyire kommenten, bocsi. Visszafogtam magam.

  15. 14. David33 Arra a moslék animációra, a karakterekkel tisztában vagyok köszönöm.

  16. hát nem tudom, női szemmel Affleck sem az izmai miatt playboy számomra, hanem a karizmája, megmozdulásai miatt:D

    Amúgy meg majd kiderül, hogy a fenébe kerül Keatonra a hacuka, valószínűleg a kényszer szülte és a 70 éves karakter nem ezt csinálja már a szabadidejében….mindenesetre én nem temetném előre :)

  17. Azért egy Batmannél nálam az a minimum, hogy legyen kipattintva. Nyilván olyan módon, hogy azért elméletben atletikusan tudjon mozogni (ne úgy, hogy a háta közepét csak 1.5 méteres hátvakaróval érje el). Batfleck és Bale is teljesen jó volt ilyen szempontból, de mindenki másnál ez hiányzott.

    Ha ő egy olyan szuperhős lenne, aki az eszével győz le mindenkit, akkor semmi értelme nincs a karaktert sima ökölharcokba bevinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.