Új Pink Panther várható

Legalábbis a Deadline szerint az MGM igyekszik tető alá hozni egy új Pink Panthert, avagy Rózsaszín párducos filmet.

A sokkoló hír, hogy elvileg Eddie Murphy esélyes Clouseau szerepére. A filmet Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog) rendezheti élőszereplős-cgi hibridként elképzelve a végeredményt, avagy a párduc tényleg CGI-ként várható.

human
írta
2023. 05. 21. 17:50
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Új Pink Panther várható” bejegyzéshez

  1. Hűű, Murphy lehet, hogy valami nagyon más túl dimenzionált irányba vinné el az amúgy sem túl egyszerű Clouseaut. ÉRdekes párosítás lenne az biztos. De akkor a párduc egy létező, beszélő karakter lenne Murphy mellé?

  2. Oké, de azért ne csináljunk úgy mintha a Steve Martin féle filmek ne lettek voltak rettentően kínosak. Valószínűleg ezt is vasárnapi délutáni streamingre szánják, nem egy Aranypolgárt igyekeznek tető alá hozni.

  3. Az MGM-Amazon inkább a Stargate márkanéven dolgozhatna inkább, mert a legújabb pletykák megint elsőnek új mozifilmről szólnak, mintsem negyedik szériáról.

  4. Én mindig azt hittem, hogy a Rózsaszín Párduc filmeknek semmi köze a rajzfilmes-képregényes párduchoz, csak az első Sellers filmben szereplő ékkövet így nevezték el poénból, és ezzel kötötték össze Clouseau figurájaval. De ezek szerint akkor Clouseau és a rajzpárduc végig egy franchise volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.