No Hard Feelings másodszor, felnőtteknek

A Jennifer Lawrence-es tinikomédia, amiben egy idősebb nő kell beavasson egy fiatal srácot az életbe, hogy kocsit kapjon érte. Nem egy 2023-as leírás, talán pont ezért arathat? Plusz jó lenne, ha visszatérnének az ilyesmi tinikomédiák.

Doesn’t anyone f*ck anymore?

12 hozzászólás a “No Hard Feelings másodszor, felnőtteknek” bejegyzéshez

 1. “Nem egy 2023-as leírás, talán pont ezért arathat?”

  Reméljük! Most épp simán lenne kedvem nézni, majd meglátjuk, júniusra is marad-e a hévből.

 2. Az incel szubkultúra már nagyon komolyan ráindult a filmre de sajnos nem pozitív értelemben.

  Amúgy is rém ciki már alapfelvetés még a tinikomédiák szintjével mérve is pedig az nem egy magas léc. És ha belegondolok, hogy miknek tapsoltunk annak idején talán jobb is, hogy az ilyen filmek kikoptak a kínálatból.

 3. én valamikor a There’s Something About Marynél tettem le az ilyen vicci filmeket, de ezt már holnap nézném. J. Lawrence-t ilyen szerepekre teremtették, állatira jól áll neki a hülyülés.

 4. Mi van veled 2023? Végre! Sok éve nem nevettem annyit összesen filmen, mint ezen a traileren, igen Amerikai pite is moziban volt meg….

 5. Eszméletlen…

  Aki ennek a filmnek tapsol és várósnak hívja annál szerintem nincs minden egészen rendben.

  Eszméletlen megalázó már az alapfelvetése is bármennyire is akar vígjáték lenni. Van egy határ amit sosem szabad átlépni még vicceskedés céljából sem de ugyebár Hollywood-ban semmi se szent

 6. @Crash

  Akkor nálam valami nincs egészen rendben, mert én várom, igaz, nem moziban fogom nézni. Szerintem mindenből lehet viccet csinálni, ha jól csinálják.

 7. marmint milyen hatar? Mit lepnek at itt? Minden szarkazmus nélkül kérdem. En teljesen lightos johumoru vigjateknak latom es varom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.