Cruise hosszan érkezik

Nyáron várjuk a Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One-t, és kiderült, hogy 2 óra 36 perc lesz a film hossza. A stáblista nélkül számolva! Ezzel nyilván a leghosszabb Mission Impossible film lesz.

Nem mellesleg Christopher McQuarrie rendező az alábbi képpel jelentette be a picture lockot, ami azt jelenti, hogy már nem nyúlnak hozzá, teljesen kész van.

2 hozzászólás a “Cruise hosszan érkezik” bejegyzéshez

  1. Oké szoktak lenni tesztvetítések ami ha nem jól sül el akkor még módosítanak itt-ott, jeleneteket vágnak ki de az a bemutató előtt van minimum fél évvel (The Predator). Vagy egy előzetes negatív fogadtatása miatt változtatnak (Sonic). De normál esetben 7 héttel premier előtt már nem kéne piszkálni semmit. Vagy manapság már ez ritka és ez ekkora szó hogy posztot és képet is ér egy rendezőnek (a hájpolás mellett persze)? Nekem átlagnézőként az lenne logikus ha a már leforgatott, jövőre tervezett folytatás utómunkálatain dolgoznának. Ha van a kommentelők között bennfentes akkor szívesen olvasnám mi az átlag jellemző, premier előtt mennyivel nyúlnak még bele?

  2. Szerintem ez sose volt máshogy, helyzete válogatta mindig is. Lucas az első Star Wars premierje napján még a hangkeverésen dolgozott, aztán este meglepődve látta a kígyózó sorokat a mozi előtt, mert azt se tudta hogy már bemutatták a filmjét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.