A Rock hivatalosan is visszatér a Fast világba

Ahogy előre felfedték, a Fast X végefőcímében is villan a Rock, erre most bejelentette, hogy jön az új Hobbs film. Chris Morgan írja, egyelőre még nincs címe, de elvileg a Rock és Momoa lesz benne és a Fast X és a Fast X: Part II között játszódik.

Sőt, elásták a csatabárdot Vinnel, avagy újra család:

Last summer Vin and I put all the past behind us. We’ll lead with brotherhood and resolve – and always take care of the franchise, characters & FANS that we love.

The Rock
human
írta
2023. 06. 01. 22:00
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Rock hivatalosan is visszatér a Fast világba” bejegyzéshez

  1. itt főleg szerintem leginkább pont, hogy annak a hiánya oldott meg mindent :) #RIPBlackAdam

  2. Basszus, mennyire jó karakter volt a Fast Five-ban. A kegyetlen antihős, akinek a végén mégis volt szíve. Aztán ő lett a bulivonat, a többi karakterrel egyetemben. Kár érte.

  3. “Aztán ő lett a bulivonat,” ez mit jelent pontosan?:D

    Noha sosem fogom igazán megkedvelni a palit, a többivel egyetértek

  4. Ez nekem amúgy is bűzlött már az első naptól kezdve. Az ilyen megjátszott csörték mindennaposak a WWE világában, gondolom a Rock ötlete volt, hogy dobják be itt is. Csak kicsit túl sokáig tartott.

  5. Because money..
    Nyilván BA buktája után vissza akar szállni a pénzvonatra, mert minden fillérre szükség van.

    Amúgy az előző H&S film, ha vígjátéknak és műfaj paródiának vesszük, nem volt annyira vészes, a két főszereplő közti banter vitte előre az egészet.
    Ebből kellene több.

  6. Ha a “befejező” rész után adják le a külön filmjét akkor már inkább a hobbs & shaw-t folytassák ahelyett, hogy utólag kapunk majd megint egy előzményt ….

  7. @tumpara: pont ezen gondolkodtam én is… mármint, hogy a Fast Five-ban az egyik legjobb karakter volt, a Hobbs&Shaw-ban meg már csak egy tucat Rock figura…

    (Igaz, hogy az F5 sem hasonlítható az F9-FX filmekkel, ebből a szempontból. Sőt, ha innen nézem, akkor a karakter kb. ugyanazt a “fejlődési” ívet járta be, mint maga a franchise.)

  8. annyira egyértelmű, hogy a BA buktája és DJ renomé vesztése vezetett ide. need mo’ money bro!

  9. És ne felejtsük, hogy állítólag mind Rock, mind Vin Diesel szerződésben jó előre kiköti, hogy az általuk alakított karaktekerek semmi rendes elgyepálásban és traumatikus megaláztatásban nem részesülhetnek, plusz ahol Rock bácsi filmekben szerepel, azok csak és kizárólag happy endre végződhetnek. Ennyire lehet majd izgulni a karakterért és lehet komolyan venni az egész készülő akciófilme(ke)t.

  10. blady: a bulivonatot arra értettem, hogy egy jófejkedő papírmasé karakter lett belőle, gyakorlatilag pont, mint a Fast-franchise kései részei. Nincsenek árnyalt karakterek, mély emberi motivációk vagy sziklaszilárd jellemek, amiket megtépáz az élet, csak még a maga világában is képtelenségek sorozatai, kétpercenként kötelező vicceskedéssel. Árnyalt karakterek híján ez repetitív és unalmas (ebben is különbözött mondjuk a Bosszúállóktól, a stúdió csak ezt fogta fel belőle).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.