Heti mozibemutatók: június 6.

Na ez már egy nyári blockbuster hétvégének érződik.

  • The Boogeyman (A mumus) – horror Stephen King novella alapján.
  • La nuit du (Akkor éjjel) – egy brutális gyilkosság utáni nyomozás a francia krimiben.
  • Vous n’aurez pas ma haine (Nem kapjátok meg a gyűlöletem) – egy férfi elveszti a feleségét terrortámadásban, de utána nem a gyűlölet emészti fel.
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse (Pókember – A pókverzumon át) – szombaton nézem, utána majd írok róla, de ha jól látom, akkor cliffhangerre számítson mindenki, avagy nincs rendesen vége.
  • Avec amour et acharnement / Both Sides of the Blade (Szerelemmel, szenvedéllyel) – egy kapcsolatot szétzilál az ex iránti szenvedély.
human
írta
2023. 06. 01. 15:36
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 6.” bejegyzéshez

  1. pár véleményt megvárok a mumusról, remélem jó, néznék már valami komoly horrort moziban

  2. The Machine mikor és hol jelenik meg? Posztereken május 26 volt, de nem hallottam róla semmit.

  3. A pókverzumról elég jókat írnak. Az szerintem én is meglesem a hétvégén

  4. human: kár azért köszi az infot, majd remélem azért valahogy itthon nézhető lesz, hiányoznak az ilyen elborult filmek.

  5. Azoktol az emberektol kerdezem akik lattak a Pokember rajzfilmet.: A hatter effekt hangok, es zenek Normal hangeron voltak, de a parbeszedeknel konkretan fulelni kellett, annyira halk volt. Masnak is is volt ehhez hasonlo “teknikai” mozi elmenye??? Cinemacity, Szeged

  6. + Erzodott rajta hogy 1-2 meghatonak szant jelenettel csak nyujtani akartak a retestesztat. Erzodik hogy Part1. Ettol fuggetlenul irgalmatlan Zseni lett! Mindenki korulottem hoborgott es ki volt akadva a Cliffhanger utani vég/ stablista miatt. :DDD

  7. @Adi
    Eleg tomeny lett vizualisan, kellettek a lassabb reszek, hogy megpihenjen a szemem picit. A Wick4 jol megmutatta, hogy miert kellenek az uresjaratok. En hetvegen megyek megint.

  8. Most lattam a pokot nagyon jo volt! Mindenkinek ajanlom! Aki itt ismer tudja hogy mennyire leszolom a marvelt, ez igen jo volt!

  9. A pók nagyon kiralysagos lett. Nekem kenterbe verte az elsőt. Féltem, hogy tultoljak, de nem volt vészes

  10. @Adi89
    ugyanezt éreztem én is, az elsô Gwen akciojelenet tök halk volt. kesobb kicsit javult, de nem az a lehengerlo hang amire szamitottam. en az Alleeban neztem, szoval nem egy rosszyl bealitott terem a ludas…

  11. Akkor éjjelt merem ajánlani, néha ugyan túlvállalja magát de összességében egy nagyon hangulatos bűnügyi film a rendőri létről és munkáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.