James Cameron új Terminátor filmet ír

De nem lesz belőle semmi, csak elejtette a Dell Tech Worldön, hogy új Terminátor forgatókönyvön dolgozik, viszont meg akarja várni vele, hogy a jelenlegi MI fejlesztések hova tarthatnak.

Korábban amikor új Terminátor filmről beszélt, akkor azt mondta, hogy jobban bemutatná az MI oldalát is a harcokban.

human
írta
2023. 06. 01. 03:24
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “James Cameron új Terminátor filmet ír” bejegyzéshez

  1. Akkor ez még jóval odébb lesz. Bár elég jók a mostani dolgok azok szakszóval élve csak “Weak AI” vagy “Narrow AI”-ok. Egy valódi “General AI” még mai is csak hipotézis.

    Vagy használhat egy bevált módszert helyette amit az ember más ősidők óta használ az emberiség…a fantáziáját a filmhez. Senki nem fogja a filmet szapulni azért mondjuk 100 év múlva mert nem adott pontos képet a jövőről.

  2. Már megint teljesen rossz irányba gondolkodik!
    Már megint teljesen rossz irányba akarják vinni a sztorit!

  3. Milyen meta lenne, ha az új Terminátor filmet a ChatGPT írná Cameronnak álcázva, aztán felfedi magát, nevet vált és SkyNet lesz belőle.

  4. Terminator 1-2 tokeletes kerek tortenet. (az eszmeletlen, hogy mar a T1 torolt befejezese pontosan felvezette a T2-t) A tortenet bezarult, minden ami ezen felul van azt kiloki magabol a pop kultura, ami a teljesen jogos es ertheto valaszreakcio. Kb a Vissza a Jovobe ilyen meg, de ott okosabbak voltak a keszitok.

    Egy valos AI ihletett terminator film amugy inkabb olyan kellene legyen, mint az 1984.

  5. Mate815: miutan Sarah-t elviszi a mento, a kamera megmutatja hogy a gyar neve, ahova bemenekultek “Cyberdyne Systems”.
    Arra nem emlekszem, hogy csak a konyvben van-e, vagy ebben a jelenetben is, hogy 2 szaki megtalalja az osszepreselt terminator maradekat.

  6. Van valahol egy DVD-m, amin a T1-nek egy olyan “fanedit” verzioja van, amin rajta van az alternativ befejezes, meg a kihagyott jelenetek is (pl. Kyle elsirja magat amikor meglat egy erdot, Lance Henriksen pisztolyt ad Kyle-nak halala elott, stb.)

  7. Youtube-on fent vannak a hianyzo jelenetek “The Terminator – all deleted Scenes” cimmel.

  8. Én is osztom a véleményt, hogy a Terminator 1-2 egy tökéletesen kerek, lezárt történet volt, amihez bűn volt hozzányúlni már a Terminator 3-mal is, ráadásul a jövőből visszaküldött gép elől menekülésből bőven elég is volt két film.
    Emlékszem, mennyire örültem, amikor bejelentették a Salvation-t, ami végre a jövőben játszódik. Aztán óriási csalódás lett, pedig minden adott lett volna akár több jó filmhez is. Ez a lehetőség pedig még mindig nyitva áll, ha nagyon terminator-filmet akarnak csinálni. Be lehetne mutatni gépekkel kergetőzések nélkül, hogy mi vezetett a Syknet hatalomátvételéhez és az Ítélet napjához, valamint az atomháború utáni első ellenálló csoportok küzdelmeit, majd az időkimozdító körüli végső harcokat is. A Salvation látványvilága és hangulata nagyon jó volt, csak épkézláb sztori kellene hozzá.

  9. arra vár, hogy a chatgpt/amit használ megírja neki a forgatókönyvet, rosszabb az se lesz :D

  10. Azért, ha ismét ő fog egy terminator filmet készíteni az biztos,hogy megint rendben lesz.
    Türelmes ember, tud várni éveket,hogy mi lesz a mesterséges intelligenciaval vagy éppen eszébe jut egy “őrült” ötlet amit még nem tud kivitelezni és szépen kifejleszt egy új technológiát.
    Remélem a 3.Avatar után tényleg át adja a stafétabotot na’vi ügyben.

  11. Mondjuk a többséggel ellentétben nekem a 3 és a salvationnel sincs nagy bajom, simán elmennek, sőt, inkább a salvation féle jövőbeli vonalat kellene erősíteni.

    De az a kettő, ami utána jött, na az no komment.
    Bár mondjuk a genysis (vagy mi volt a címe) jövő jelenetei jók voltak.

  12. Én is különvéleményen vagyok a 3-at illetően :), szerintem a koncepció és főleg, ahova kifutott, az elég jó volt. És akkor még az akciókat is próbálták földhözragadt, igazi jó rombolósra venni, még nem volt helikopterből repülés, meg hasonlók :).
    Simán lenne még kraft a jövőben játszódó történetekben, lehetne még sztorikat írni a földalatti lázadó mozgalomról.

  13. A 3. részben nekem az kifejezetten tetszett, amikor elindítják a skynet védelmi rendszert. A film legjobb része!
    A 4. rész se volt rossz, viszont az 5-6 az teljesen felejthető. Nem is tudom már miről szólt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.