Kecsap: El Muerto, Companion, Sonic the Hedgehog 3, Wicked Part 2, Mission Impossible 9, Paul Thomas Anderson, Mortal Kombat 2, Apartment 7A, The Assessment, Paddington 3, Ali G

Christopher McQuarrie azt mondja, hogy az idei és a következő Mission Impossible “lezárós hangulata” utánra is vannak ötleteik, ha úgy adódik.

Elizabeth Olsen & Alicia Vikander lesz a disztópikus The Assessment sci-fiben, amiben a klímakatasztrófa már tönkretette a világot.

A nagyon valósnak, tényleg tervezett filmnek tűnő El Muerto lekerült a Sony premiernapjáról. Ez volt a hét korai részében a hír, erre hétvégére már jött a One Take-től, hogy Bad Bunny kilépett a Pókember-gonoszos filmből, szóval az előbbi felvezetőm be is teljesedett 2-3 nap alatt. Érdekes módon a Kraven előzetes után távozott… A Sony amúgy továbbra is meg akarja csinálni elvileg, csak más főszereplővel.

A Mortal Kombat 2 forgatása előtt a stáb.

Paul Thomas Anderson feltehetően a Warnerhez megy a következő filmjében, amiben a pletykák szerint Joaquin Phoenix, Viggo Mortensen, és Regina Hall is feltűnik.

Az Elvis Presley örökösök már most lehúzzák a Priscilla filmet, amihez jött ugye előzetes, és a házasság sötét pillanatait sem hallgatja majd el az Elvis filmmel ellentétben.

Jön a Rosemary’s Baby előzményfilm, az Apartment 7A Julia Garner főszereplésével.

Rupert Friend is benne lesz a Companionban, amit a Barbarian rendezője készít.

Sacha Baron Cohen valami új projektet tervez, ami az Ali G karakterére épülne.

A Sonic the Hedgehog 3 augusztus végétől forog.

Oliver Stone leszólta a John Wick 4-et. “Undorító” “videójáték”.

Antonio Banderas, Rachel Zegler, Emily Mortimer, és Olivia Colman is várható a Paddington 3-ba, amiben a medve Peruba megy.

A Wicked Part 2 előrébb jött egy hónappal, 2025 december helyett már novemberben lehet majd élvezni.

Elhunyt Frederic Forrest.

JLaw csirkét eszik, és egy másik bónusz videó.

9 hozzászólás a “Kecsap: El Muerto, Companion, Sonic the Hedgehog 3, Wicked Part 2, Mission Impossible 9, Paul Thomas Anderson, Mortal Kombat 2, Apartment 7A, The Assessment, Paddington 3, Ali G” bejegyzéshez

 1. Ebben az új Mortal Kombat filmben is egy noname bohóc lesz a főszereplő aki soha nem szerepelt egyik játékban sem és a lőtéri kutyát nem érdekli a karakter, vagy esetleg egy igazi Mortal szereplő lesz a középpontban ezúttal?

 2. akkor mégis igaz a hír hogy Karl Urban lesz Johnny cage? nem túl koros ahhoz a szerephez? vagy lehet más lesz?

 3. Mate815:

  Írj egy e-mailt a rendezőnek és kérdezd meg tőle. Lehet válaszol.

 4. van egy olyan érzésem, hogy Cage azon aspektusára építenek, hogy egy bukott, csillagát vesztett akciósztár. Emiatt lesz Urban. Idősödő akcióhős, aki felett eljárt az idő.

 5. A Mission: Impossible franchise sokkal jobban működik a modern világban, mint az ódivatú James Bond, az átverős gimmickek/heist sokkal valtozatosabbak, mint a “mentsük meg minden részben a világot, haljunk meg majdnem legalább egyszer majdnem, és basszuk meg az aktuális jócsajt, a történet mindig ugyanaz. Nyilván szünetekkel, jó szereplőkkel, szuper akcióval és átbaszásokkal ez szinte akármeddig folytatható. Nem azt mondom, hogy a James Bondot nem szeretem, de ez a karakter látványosan egysíkúbb, sok múlik a főszereplőn, nehéz túllépnie a hidegháborús környezeten és kockázatos lecserélni a főhőst. A Jason Bourne-filmek is ellaposodtak egy idő után, mert nehéz újdonságot belevinni a sztoriba.

 6. Vicces ez ez a tiltakozás a Priscilla film miatt. Mikor az Baz Luhrmann mozijában is látszódott egyértelműen, hogy egy idő után ez a kapcsolat megfeneklett. Nyilván a feleség szemszögéből nem árnyalták nagyon mélyen, de nekem abban a moziban is egyértelmű volt, hogy mi a helyzet.

  Ezért fura ez a tiltakozás, mert az sem volt annyira idealisztikus kép erről a házasságról, most meg gondolom az a baj, hogy kicsit több minden napvilágra kerül.

 7. @Buzifiú

  Mert Tom nem világvégéket vagy legalábbis a világ rendjét fenyegető dolgokat akadályoz meg, hal meg legalább vagy majdnem (a filmben és a valóságban)? :D Amúgy meg nem tudom, hogy milyen hidegháborús környezetről beszélsz. Az már végleg kukázva lett a második Pierce Brosnan film idején, arról nem is szólva, hogy elenyésző mennyiségű James Bond részben a szovjetek a film nagy mumusai.

  Szerintem Ethan Hunt mint karakter az igazán egysíkú. Tény, hogy nem dönti meg a nőket jobbra-balra mint Mr. Bond de egyáltalán nem parancsol tekintélyt, sármos vagy meg lehet nevezni egy gimmick-et ami összeforrt a karakterrel mint a vodka-martini, rázva nem keverve.

  Csak nagyokat ugrál, fut és néha felvesz egy gumimaszkot. De azok már a tv sorozatban is unalmasak voltak egy idő után.

 8. @Crash
  Ethan Huntot ki lehet cserélni egy másik karakterre, simán átadhatja egy fiatalabbnak a stafétabotot, akár egy nőnek is. Az egész bagázst kicserélhetik, s okosan csinálják és a nézők gyomra beveszi, jobban frissen lehet tartani a franchise-t, jobban hozzá lehet igazítani az aktuálpolitikai helyzethez. VS James Bondot nem igazán tudod lecserélni másra és nem is igazán tudod modernizálni, mert ha túlságosan hozzányúlsz, pont a karakter lényege fog elveszni. Egyrészt azért, mert ma már nincsenek ilyen típusú kémek, másrészt azért, mert szinte soha nem is voltak, harmadrészt meg azért, mert a James Bond egy one man show.
  Sok figurának ez az átka, főleg egy-egy alműfaj “prototípusainak”, az eredeti környezetben és érában működőképesek, de ha sokat változik a világ, már nem annyira.

  Jó példa erre Superman, aki az első szuperhős és a képregényben nagyon nehéz újat mutatni vele, megújítani, éppen ezért sok sztori repetitív vele. Túlsagosan erős, túlságosan idealizált, erkölcsileg mindenek felett áll. Ha sokat változtatnak rajta, elveszik a supermani minősége. Hasonló helyzetben van még elég sok DC-karakter, a Batman-részleg egy jó nagy kivétel, mert Batman amúgyis egy “Marvel-hős a DC-univerzumban”, nem is véletlenül használja őt agyon a DC és kettő füzetből legalabb egy a gothami részleghez tartozik több-kevesebb Batsie-vel.

  És ezt most vesd össze a Marvel alakjaival, akik általánosságban egyszerűbbek, esendőbbek, emberibbek, kevésbé erősek, mint a DC-s kollégáik, éppen ezért könnyebb ráncba szedni és újracsomagolni őket. Pókembert radioaktív pók helyett megcsípheti egy génmanipulált pók is és részben más képességeket nyerhet? Igen. Lecserélheted-e a vörös MJ-t egy keverék MJ-re, aki nem is ugyanaz a figura? igen. Lecserélheted a vén csoroszlya May nénit egy ropogósabb ötvenesre? Igen. A nagy erő = nagy felelősség toposzt adhatod May néni szájába? Igen.

  A mainstream Supermannel hasonlókat nem tudsz eljátszani, mert annyira klasszikus fiktív alak, hogy nem venné be őket a nézők/olvasók gyomra (caeteris paribus). A néző elvárja a megszokott kliséket vele kapcsolatban. James Bond ugyanilyen.

  És ha már kémes: Robert Ludlum Jason Bourne-ját, aki nyilvánvalóan Bondon alapszik, 20 évvel ezelőtt gatyába lehetett rázni az akkori idők elvárásaihoz, az eredeti karakterizációnak egy része ment a kukába, a regény hidegháborús vonatkozása is, mégis működött, Bondon meg még mindig olyan, mintha az ötvenes években kocsikázna az Aston Martinjával Albion kanyartós útjain.

 9. Csípem Karl Urban-t, de Johnny Cage szerepére az utolsó utáni gondolatom se ő lett volna. Ha főszereplőnek akarják a karaktert, akkor lehet úgy gondolkodtak, hogy inkább színészkedni tudjon a lehető legolcsóbban, mint verekedni, ezért nem hívtak be valami Scott Adkins vagy Frank Grillo féle figurát.
  Na de akkor is, pont ő? Nem volt valami karakterhűbb fizimiska, aki tudna egy ilyen filmben majd (nyilvánvalóan) jó sokat idétlenkedni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.