A Superman: Legacy főszereplői

A Deadline szerint megvannak a James Gunn által írt és rendezendő Superman film főszereplői: David Corenswet és Rachel Brosnahan. Utóbbi nyilván Lane, előbbi meg vajon ki lehet.

Corenswet a Pearl-ben:

40 hozzászólás a “A Superman: Legacy főszereplői” bejegyzéshez

 1. Corenswet úgy néz ki, mintha Henry Cavill apukája elment volna 1989-ben Amerikába és felszedte a hotel bárjában Corenswet anyukáját. Szóval a casting nem rossz, ráadásul ő valódi színész, Cavill pedig annyira nem az. ;)

  Brosnahant annyira nem ismerem, viszont nem tartom kifejezetten szépnek.

 2. Corenswetnek nagyon örülök. Mikor a Hollywoodban láttam, pont az járt a fejemben, hogy némileg hasonlít Cavillre, viszont valahogy meggyőzőbben játszik, mennyivel jobb Superman lenne.

 3. Corenswet fényévekkel jobb színész, mint Cavill. Szóval minőségi váltás lesz.

 4. Kiszámítható választás, habár engem még nem győzött meg, ahogy Gunn se, hogy tudna egy olyan kaliberű Superman filmet szállítani amit ígér

 5. Ez egy elég erős casting, szóval hajrá. Ha ez elhasal, könnyen lehet ennyi volt a DC-nek jó időre. Mármint a jelenleginél is jobban…

 6. Majd meglátjuk, nehzen engedem el Cavil-t, de megkapja az esélyt az új srác is. Gondolom majd magára kell kapnia 15-20 kg izmot.

 7. Azért Gunn nem hazudott, amikor azt mondta, hogy egy fiatalabb Superman-t tervez. Így meg konkrétan egy fiatalabb Cavill-t is castingoltak a szerepre. :)

 8. Rachel Brosnahan nem illik a szerepbe és túlkoros is, fóleg ha több filmmel is terveznek. A másik színész szerintem is jó választás.

 9. @Asd: Ember, most lesz 33 éves! Honnan szalajtottak a Trónok Harcából? :D
  A csávó meg most lesz 30 éves. Lois alapból mindig is idősebb volt mint Clark, plusz Clark nem öregszik olyan gyorsan mint az átlagember és egyikük sem néz ki annyinak mint ahány évesek.

  Nyilván jó a casting Brosnahan remek színésznő bár azért ez egy kicsit tévés castingnak tűnik. Bár lehet jobb ha nem hatalmas sztároknak adják a szerepet. Egyébként én Emma Mackey-t akartam Loisnak, tökéletes lett volna rá de szerencsétlen lányt már amúgy is Margot Robbie klónnak tartják, mi lesz azok után hogy közöseb szerepelnek a Barbie filmben? Az átlagnéző lehet azt hinné hogy Margot lett Lois. Broshanan amúgy nem egy tipikus James Gunn féle casting szóval egyértelműen látszik, hogy kockáztatott. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

  A sráctól még semmit sem láttam bár van 1-2 filmje ami a listámban van már egy ideje. Külsőre tökéletes ez nem is vitás.

 10. Dante, miért jó vicc? Cavill egy igazán megnyerő megjelenésű, szimpatikus fickó, van is kisugárzása, de semmilyen színész. Kb annyiból áll számára a színészkedés, hogy a szemöldökét ráncolja (csekkold), akit amúgy én is bírok, nem egy nagy színésztehetség.

  @Buzifiú Rachel Brosnahan szerintem sem oltári szép csaj, hatalmas áll, nagy orr, karika lábak, viszont nem is csúnya, és ami lényeg, baromi jó színésznő. szerintem lépjünk már túl azon az idejét múlt elváráson, hogy egy film főszereplő színészője kötelezően “kifejezetten szép nő”nek kell legyen. 2023-at írtunk.

 11. @Asd
  David Corenswet was born on 8 July 1993 in Philadelphia, Pennsylvania, USA.
  Rachel Brosnahan was born in in Milwaukee, Wisconsin in 1990 and is an American actress.

  3 szájbatekert év van a 2 színész között, erre azt mondod, hogy a csaj túlkoros. milyen elcseszett világban élünk?! :(
  aztán bárki csodálkozik, hogy 40-50 fölött a színésznők 90%-a alig kap normális szerepet.

 12. @Endymion,

  Ha Cavill-re ki lehetett jelenteni, hogy túlkoros a 30-as éveiben, akkor had legyen már kijelentve Rachel Brosnahan-ra is.

  Szerintem meg baromira ne lépjünk azon túl, hogy kötelező legyen jól kinézni. Ez mégis csak egy képregényfilm, és konrkétan a legerősebb leg-maszkulinabb képregényhős párjáról beszélünk. Igenis legyen 10/10 kívülről, amennyire csak lehet. Kizárt, hogy színészileg ne találnának olyat, aki jobb casting.
  Kicsit újítani akarnak ok, de ha hosszútávon gondolkodnak, akkor nem biztos, hogy így lesz a legjobb…

 13. Az összes eddig Lois Lane idősebb volt a Supermanjeiknél. Szerintem kifejezetten fontos és karakterbe illő ha valamennyivel idősebb és nem tipikus hollywoodi szépséget castingolnak. A Superman Returns leggyengébb pontja volt a tini kisugárzású Kate Bosworth, hiába volt idősebb pár évvel Brandon Routhnál.

  Jó lesz ez.

 14. @MrMikeRame,

  Kicsit pontosítva, amit én írtam, úgy értem:
  Ha 1 filmre akarnak valami egyedit -> akkor logikus lehet.
  Ha 3-4 filmre és 10-15 évre gondolkodnak a karakterben -> akkor nem jó szerintem.

 15. Matt89: Bár nem látszik rajta, de Cavill épp tölti a negyvenet, tehát igen, pár éven belül pont túlkoros lenne, főleg fiatal, naiv Superman szerepre (értsd: nincs benne még egy trilógiára való, ami valószínűleg minden franchise filmes szeme előtt lebeg, mint cél). Corenswet épp egy tizessel fiatalabb nála, Brosnahan pedig vagy nyolc évvel. Nem véletlen a csere, Gunn tudja mit akar (hogy be is válik-e, azt meg premierkor meglátjuk).
  Azt meg könyörgöm hagyjuk már, hogy Loisnak bombanőnek, meg 10/10-nek kell lennie, hol szerepelt a képregényekben hogy ha Superman egy kvázi isten, akkor felszínes ízléssel is kell rendelkezzen basszus. Igaza van Endymionnak, 2023-at írunk, nőjünk fel, és fogadjuk el, hogy nem minden női főszerep címlaplányhoz kell menjen, hanem normális kinézető színésznők is kaphatnak vére szerepet (mert igen, Brosnahan lehet nem hollywood-i szépség, de nem csúnya, pont hogy egy mindennapi nő – talán pont ezért is jó Loisnak, meg mert a színészi játék talán csöppet fontosabb annál a szerepnél)

 16. Ne haragudjatok, de ez a “nőjünk fel és fogadjuk el” dolog nálam nem említhető egy témában a képregényfilmeknél.
  Sok helyen máshol azt mondanám, hogy rendben, tegyük félre, hogy ki mennyire csinos, de ha valahol én meghúzok egy határt, az itt lesz.

 17. De azt ugye tudod hogy a valóságban nem darázsderekú, D kosaras színésznőkből fogják kiválogatni ezeket a szerepeket? Vagy tényleg nem értem mi az elvárás, milyen csinossági szintet kéne megütnie nálad egy nőnek, hogy méltó legyen képregényfilmben szerepelni – mert egy ponton túl viszont személyes preferencia, arról nem is beszélve, hogy elvileg rengeteg párosítást kipróbáltak a casting során, tehát nyilván azért is Brosnahan kapta a szerepet, mert ők működtek együtt legjobban a szerepre, amit Gunn elképzelt.

 18. Az elvárás minimum: ha időben visszamenve tizenévesen beülnék a filmre, akkor legyek első látásra szerelmes belé. (Akármilyen képet nézek róla, itt ez nem jön.)
  Nálam ennyi, de ez full független attól, hogy ki hogy színészkedik, ne keverjük bele.
  Meglátjuk milyen lesz köztük a kémia stb….

 19. Na, tulajdonképpen én is ennyit mondok csak, hogy várjunk még a kijelentéssel hogy nem alkalmas, legalább egy kész jelenetet, de inkább a filmet. Lehet hogy simán bele lehet majd szeretni, vagy más módon lesz megnyerő a játéka, de felesleges interneten található képeiből és más szerepeiből kiindulni

 20. Matt89: 32 éves a csaj, azért nem mamóka korban van. Milyen idős legyen, 20-25 éves? Elég hiteltelen lenne egy ennyire fiatal lány Lois Lane szerepében. Én speciel Supermanként se nagyon castingolnék huszonéveseket (Christopher Reeve más tészta, kinézett az első részben vagy 32-33 évesnek).

  Attól meg hogy képregényfilmről van szó, nem kötelező érvényű hogy minden női karakter 10/10-es topmodell legyen, mint valami Bay-féle Transformers filmben, nem is értem az összefüggést. Nézzük meg hogy mennyivel jobb nő volt Katie Holmes, és mennyivel jobb volt a szerepben Maggie Gyllenhaal. Aki minden csak nem hollywoodi szuperszépség.

 21. de azt honnan vettétek, hogy Brosnahan nem szép. WTF. Csak a fejem fogom.

  “ha időben visszamenve tizenévesen beülnék a filmre, akkor legyek első látásra szerelmes belé.”

  fogalmad sincs mit gondolna a 16 éves fejed Brosnahanról.

 22. Én nem is mondtam hogy ne lenne szép, sőt, számomra ezerszer inkább ő, mint pár olyan akikre a jellemzés alapján a többiek gondolhatnak (tippre valahol a Megan Fox-Amber Heard-Olivia Wilde denehogyharmicontúl tengelyen). Ismétlem hogy szerintem Brosnahan pont hogy tökéletes casting (a rumorok alatt is érte szurkoltam, de a kiszivárgott igaz/vagy sem infok alapján az ő meghallgatása volt magasan a legjobb minden kollégája közül, remélem tényleg)

 23. John Papsidera a casting director.
  200+ kreditje van. Tizenhat Artios Awards jelölése van, és négyszer nyert.
  Nolan is többször dolgozott vele, neki köszönhető Bale és Ledger castingja.
  Biztos nem ért hozzá…

  Matt89: remélem 2013ban Snyder csodás döntésénél is ki voltál akadva, mikor becastingolta a 38 éves Amy Adamset Lois szerepére.

 24. “fogalmad sincs mit gondolna a 16 éves fejed Brosnahanról.”
  én tudom. muff. muff muff muff! muff!! muff muff!
  :)))

 25. Engem elszomorít az, hogy ezt a blogot feltételezéseim szerint nem tizenévesek olvassák, hanem legalább 25 fölöttiek, és tényleg olyanok megy egy friss casting okán a sirám, hogy: 1. 33 éves színésznő “túl idős” egy Lois Lane újságíró szerepre (egy 30 éves Superman mellé), 2. nem eléggé “kifejezetten szép”/10/10-es/bombanő”. :(
  Menjünk vissza az aranykorba, amikor minden főszereplő színésznőnek Brigitte Bardot-nak, Gina Lollobrigida-nak vagy Elizabeth Taylor-nak kellett lennie, aki (30 alatti) nem 10/10-es topmodell bombázó, az ne is legyen női főszereplő… (???)

 26. “de azt honnan vettétek, hogy Brosnahan nem szép. WTF. Csak a fejem fogom.”

  Ja ezt én se vágom. Oké nyilván mindenkinek más jön be de basszus azért nyissuk már ki a szemünket. Ráadásul Lois mindig is az átlag nőket testesítette meg már a képregényekben is. Ez nem egy Kardashian sztori vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. Nagy Ő vagy mi a divatos manapság ahogy a tipikus “tökéletes” szépségeket meg párokat mutogatják. Igazából a valódi Lois és Clarkot szerintem nem láttuk nagy vásznon a Reeve/Kidder páros óta. A Routh féle film próbálkozott vele de felsültek és ami durva hogy a Reeve/Kidder pároshoz a legközelebb valószínűleg a CW-s Superman és Lois sorozat áll csak az meg ugye már nem a fiatal korukról szól. A Smallville-es Lois és Clark meg szintén tök más hiába voltak jók és akkor ott van még a Lois és Clark sori is régről ami szintén jó volt és talán az hasonlított még az említett duóhoz. Ha megnézzük ezeket akkor látható hogy egyikben sem volt Lois tipikus Hollywoodi szépségkirálynő. Egyedül talán a Smallville-es Lois volt az aki tényleg brutál szexi volt de a természetét nézve ő is földhözragadt volt.

  A vita kedvéért mondom amúgy hogy Pattinson mire befejezi a Batman trilógiáját már bőven több lesz mint 40 közben meg simán letegadhatna egy tizest. Amikor tv sorikban 30 évesek játszanak tiniket akkor ne akadjunk már fenn a színészek korán pláne ha nem tiniket játszanak elvégre Gunn elmondta hogy ez egy kezdő Superman lesz nagyjából mint a The Batman is volt.

 27. Endymion, légyszi hagyd már abba itt is máshol is ezeket a megmondóemberkedő “lépjünk már túl” “fejezzük be” frázisokat, az meg hogy téged mi “szomorít el” az biztos fontos lehet pl a családtagjaidnak de engem pl egyáltalán nem érdekel
  Írd le a véleményedet, azzal nyilvánvalóan semmi gond, de ne népnevelő szerepben akarj már tündökölni.

 28. David33, ez már csak szőrszálhasogatás amúgy :) de Teri Hatcher pont szépségkirálynő volt anno vagy valami hasonló. egzotikus szépsége elvitathatatlan (volt).

 29. bvr, a családtagjaidnak mondd meg, hogy mit hagyjanak abba, mit tegyenek vagy mit ne, ők lehet figyelembe veszik, hogy te mit szeretnél.
  én meg úgy fogalmazom meg a mondanivalómat, ahogy szeretném. hogy téged ez zavar és nem tetszik? nagyon elszomorít. :( hidd el, nagyon szeretnék neked megfelelni.

 30. Sajnálom, hogy elszomorodtatok. @24mrMileRame, ez így teljesen korrekt, ebbe nem tudok belekötni. Én el tudnék képzelni jobbat, ennyi. Ettől meg lehet jó a film, és azt is hozzáteszem, hogy nem írtam olyat konkrétan h nem szép..
  Amiket írtam azt vállalom, képregényfilm, erősen vizuális kategória nálam. Vicces, hogy erre azok dobják a legnagyobb hátast, akik a legnagyobb elfogadáspártiak. Pedig egy szimpla véleményt kellene elfogadni.

 31. “Vicces, hogy erre azok dobják a legnagyobb hátast, akik a legnagyobb elfogadáspártiak. Pedig egy szimpla véleményt kellene elfogadni.”

  lol, szóval minimálisan sem érted az elfogadás lényegét :D

 32. a képregényfilm valóban erősen vizuális kategória, de ahogy korábban szóba hozta más, annyira azért mégsem, hogy minden szuperhőst játszó színésznek full kigyúrt testépítőnek kell lennie (mint ahogy a képregényekben) és nem kell a női szereplőknek sem darázsderekú, focilabda mellűnek lenniük. azt nem igazán értem, hogy az elfogadáspártiság hogy jön ide? fogadjuk el, hogy egy főszereplő színésznő nem csak 10/10-es bombanő lehet? fogadjuk! :D hol itt az ellentmondás?

 33. hát ez a Rachel sokkal jobb nő mint Amy Adams. sokkal sokkal. ha már itt tartunk. ízlések és pofonok persze, de nem semmi azért, amit itt levágtok sokan tényleg. de még mindig szívesebben olvastam ezt, minthogy “jó. most akkor menjen el végre edzeni.” az új supermanről xd magas a srác, egész jó formában is van, teljesen jó lesz. majdnem mindent kihagytam eddig, ami DC (a snyder cut persze kötelező volt, ooof), de Gunn és a szimpi casting miatt ezt tuti megnézem majd.

 34. Én igazából arra vagyok kiváncsi hogy mire elkészül ez a film mennyi embert fog még érdekelni, mennyire lesz nyereséges. Engem sajnos már nem tud làzba hozni. Ezt a dc univerzum újrázást már nagyon későinek tartom. Ugyan így vagyok a marvel filmekkel is teljesen érdektelen számomra gondolok itt a fiatal bosszúállókra akik hát finoman szólva sem ütősek ellentétben az előző generációval.

 35. Hát azért Rachel Brosnahan nem egy Erica Durance. Őt továbbra sem tudja senki überelni nálam. Színészileg meg majd kiderül, hogy milyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.