Kecsap: Aquaman 2, Dirty Dancing 2, Fortnite, The Rivals of Amziah King, King Ivory, The Creator

Sok független film felmentést kapott az SAG sztrájk alól, köztük kettő A24 gyártás is. Bár lesz közöttük olyan, amit a nagyok megvesznek forgalmazásra valami fesztiválozás után, de a képet árnyalja, hogy ezek a produkciók teljesítik a SAG követeléseit, avagy nem “csak úgy” kaptak szabad utat, hanem komoly pénzekért. Érdekes persze, hogy a kisfilmeknél tudnak fizetni, de egy Disneynek gond…

A The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim animációs film jön majd a WB-től, amiben se gyűrű, se Sauron, se semmi, a trilógiáktól távol játszódó történet. Itt írnak róla, és ez a két concept art nézhető egyelőre.

Nolan azt mondja, hogy nem dolgozik új filmen (előkészületet is értve ezalatt), amíg nincs vége az SGA sztrájknak.

Hans Zimmer szerzi (szerezte)a The Creator (az AI sci-fi akció) zenéjét.

A Netflix lefújta a Masters of the Universe filmet, ami azért durva, mert már lenyelt a mű 30 milliót eddig az előmunkálatokkal és a többi dologgal ami megelőzi a forgatást. A Mattel új vevőt keres, ami a Barbie hatalmas sikere után feltehetően sikerülni is fog nekik.

Elvileg az Aquaman 2-ből kivágták azokat a jeleneteket, amikben Ben Affleck Batman ruhában volt.

Csúszik a Dirty Dancing 2, eredetileg 2024 februárra volt kitűzve, de már 2025 nyarát ígérnek a  Jonathan Levine (50/50) által rendezett filmnek.

A Fast X-et rendező Louis Leterrier azt mondja, hogy szívesen forgatna Fortnite filmet.

A The Rivals of Amziah King jön majd Matthew McConaughey főszereplésével, és Kurt Russell is feltűnik majd benne. A thrillert Andrew Patterson (Vast of the Night) rendezi és Oklahoma-ban játszódik.

James Badge Dale, Ben Foster, Michael Mando, Rory Cochrane, Melissa Leo és még páran lesznek a King Ivory-ban. A film a fentanyl csempészéséről szól.

Oppenheimer stábtagok játékai a filmet reklámozandó + egy Nolan interjú:

7 hozzászólás a “Kecsap: Aquaman 2, Dirty Dancing 2, Fortnite, The Rivals of Amziah King, King Ivory, The Creator” bejegyzéshez

  1. Az az lotr animációs film jól néz ki. Én nem igénylem, hogy benne legyenek az eddigi dolgok és szereplők. Elég nagy az a világ.

  2. A Flash minden hibája ellenére azért egy jó szórakozást nyújtott… És talán még nagyobbat durrant volna ha időben sikerül levetíteni.

    Ezt csak azért hoztam most fel, mert szerintem az Aquamen 2 ugyan így fog járni, addig húzzák vonják addig nyírbálják míg teljesen érdektelen lesz … pl. nem is értem miért kell a Batman ruhás jeleneteket kivágni, az is egy tök jó easter egg lenne.

    Akkor lezárult a Johnny Depp vs. Amber Heard per is … legyen akármilyen dilis a csaj, én imádtam Méra minden percében a játékát … simán vissza tehetnék a filmbe az ő jeleneteit is. … mert ugye azzal kezdték, hogy jó akkor a csaj legtöbb jelenetét kivágják…

    Ha már itt tartunk, már nem emlékszem végül mire döntött a studió… hogy lecserélték végül Emilia Clarke-ra vagy nem?

  3. Nacho Varga újra akcióban? Már féltem hogy lőttek a karrierjének, miután kirúgták a Ridley Scott sorozat forgatásáról.

  4. Nem értem miért második részként hivatkoznak rá , mikor 2004-ben már készült egy Dirty dancing 2 ,ráadásul Patric Swayzevel. De még harmadik rész is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.