Kecsap: Knuckle Girl, Bad Boys, Dreams, The Marsh King’s Daughter, Final Destination 6, Woman of the Hour, The Strangers

A koreai Chang (ennyi a neve tényleg) rendezi majd a Knuckle Girl képregényből a filmet a Prime Videonak. A főszereplő egy női bokszoló, aki iskolai bullykkal csap össze, de amikor a húgát elrabolják akkor a bokszkesztyűt fém bokszerre kell cserélnie, és elmerülni az alvilágban.

Az új Bad Boys egyik rendezője, El Arbi azt mondja, hogy komikusabb lesz a 4. rész, és ő a Bad Boys Ride or Die címet szeretné, mivel a Bad Boys 4 Life-ot már ellőtték ugye.

Bryan Bertino filmje, az otthonban támadós The Strangers trilógiaként lesz újraélesztve, de az összes film egy év alatt jön majd belőle. A többit a Comic Conon tudjuk meg, addig ez a két kép van.

Jessica Chastain és az író-rendező Michel Franco nyáron sztrájkengedéllyel leforgatta a Dreams-t, amiben egy művészeti alapítvány munkatársa összejön egy balett táncossal. Előbbit alakítja Chastain.

A Daisy Ridley-s The Marsh King’s Daughter október 6 helyett csak november 3-án jön odakinn. Talán a Taylor Swift film elől menekülnek.

A Final Destination 6-ben feltűnik majd Tony Todd halottkén karaktere.

Anna Kendrick első rendezése a Woman of the Hour, amire a Netflix csapott le a torontói filmfesztiválon. A korábbi címe The Dating Game volt,  és Cheryl Bradshaw valós történetét dolgozza fel, aki bekerült egy randizós showba is, de a pasi akivel randiznia kellett volna egy sorozatgyilkos volt.

Videónak egy dal a Flora and Son soundtrackről, tudjátok, a Once készítőjének új filmje:

4 hozzászólás a “Kecsap: Knuckle Girl, Bad Boys, Dreams, The Marsh King’s Daughter, Final Destination 6, Woman of the Hour, The Strangers” bejegyzéshez

  1. “A Final Destination 6-ben feltűnik majd Tony Todd halottkén karaktere.”

    Kíváncsi vagyok 5 film után végre kezdenek is valamit a karakterével vagy nem. Mindig úgy voltam vele hogy nem egyszerű ravatalozó vagy mi volt.

  2. Szomorú nézni, mit művelnek a Bad Boysszal is… A következő mi lesz, aláröhögős sitcom Marcus családjával? A hármasban is a béka segge alatt volt az akció, és akkor még rámennek jobban a vígjáték vonalra, gratulálok a két bohóc rendezőnek.

    A Végső állomás 6-tal le vagyok maradva, a rébuszos negrón kívül mi hír van még róla?

  3. Michael Bay nélkül nincs Bad Boys!!!
    A harmadik rész iszonyat gagyi, zs kategóriás foshalmaz volt. Nem tudom miért erőltetik azt a rendezőpárost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.