Megújul a Golden Globe

Meglépték, csináltak egy kategóriát a blockbustereknek. 2024-től a Golden Globe díjak között lesz egy ilyen: Cinematic and Box Office Achievement.

Erre csak olyan filmek jelölhetők, akik 150 milliót összeszedtek világszinten, és abból legalább 100-at Amerikában kaszáltak. Az ide esélyesek természetesen nyugodtan jelölhetőek a többi kategóriákba is.

Vajon hoz új érdeklődést a gála és díj felé, bekapcsolódnak a csak blockbustereket nézők, ezeknek szurkolók?

human
írta
2023. 09. 27. 03:26
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Megújul a Golden Globe” bejegyzéshez

  1. Anélkül, hogy különösebben részletezném, szerintem ez borzalmas ötlet és szörnyű irány. Ezek a filmek már a nagy bevétellel jutalmazva vannak, viszont az elmúlt 20 év tendenciája azt mutatja, hogy a nagy részük hulladék, vagy legfeljebb közepes. Vannak üde kivételek, de ha azok tényleg ennyire jók, akkor meg ne ez a díj legyen az, amit kiérdemelnek.

  2. Azért elég vicces lenne ha a Fast X vagy a Kis hableány elvinné ezt a címet. :)

    Bár lesz miből válogatni, már augusztus végén már volt ami megfelelne a feltételeknek.

  3. lehet OFFnak tűnik, de valahogy újra elém került a klasszikus We Are The World videó, aztán megnéztem az “így készültet” is a YouTube-on. Fantasztikus élmény volt. Aztán az algoritmus felajánlotta a “remake”-et, ami pár éve készült. Szívszomorító volt. Tagadhatatlanul butul ez a társadalom…

    Ez a húzás egy kis lépés a Golden Globe-nak, nagy lépés az Idiocracy felé.

  4. szuper. ezt a logikát követve hamorosan jöhet a külön Michelin csillag kategória a mirelit pizzaknak…..

  5. Tehát az Oppenheimer vagy a Barbie kap egy extra díjat majd, oké, felesleges, lapozzunk. Oscaron is van ilyesmi kategória már, nem? Mondjuk érdekes lenne látni a Nolan arcát mikor bevágásokkal kihirdetik a jelölteket: Oppenheimer, Fast X, Kis Hableány, Ant-Man 3, Guardians of the galaxy 3, Super Mario Bros Movie, Barbie filmekkel egyetemben erre a díjra, pláne ha esetleg elvinnék elöle. 🤣🤣🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.