A Variety ledobta az Aquaman 2 bombát?

Brutális cikket hozott le a Variety az utolsó DCEU film forgatásának körülményeiről, amit ugye a Depp-Heard per is megtépázott.

 • Elvileg Momoa Deppnek öltözve (gyűrűk is:) részegen késett a forgatásról, és követelte Amber Heard kirúgását.
 • Ellenben több tanú szerint is teljesen profi mindig Momoa és nem tett ilyet.
 • Heard több jelenetét is kivágták a filmből (de ez összefügghet a nem erős tesztvetítések utáni újravágással, szóval nem is biztos, hogy a színésznő ellen irányul – a szerk).
 • James Wan már a per előtt ki akarta tenni Heardet a filmből, konkrétan az Aquaman 1 bemutatója után, annyira rossz volt a chemistry a sztárok között.
 • Musk mentette meg akkor a kirúgástól a színésznőt.

A DC fanok talán épp új copium patakok keresésére indulhattak mindezek után.

16 hozzászólás a “A Variety ledobta az Aquaman 2 bombát?” bejegyzéshez

 1. Ez kimaradt: Momoa se tér vissza később Aquamanként, ellenben Loboként már ott lehet a Superman Legacy-ben. Vagy saját filmet kap.

 2. A Musk résznél még annyit olvastam, hogy konkrétan megsemmisítő erejű fenyegető levelet írtak az ügyvédei a Warnernek.

  Momoanak resprect.

 3. szerintem meg már az gáz, hogy a depp fanok megvehették ezeket a terápiás jegyzeteket, de hogy még le is hozzák de csak a capeshit miatt és ráadásul pontatlanul. Mert pl nem azt mondta, hogy direkt deppnek öltözve járt momoa, hanem hogy alapból hasonló a stílusuk és nyilván rá emlékeztette, csúnya nagy koponyás gyűrűk, hobodivat stb

  Momoa már az első rész forgatása alatt is kitépkedett lapokat a könyveiből, és ezt évei voltak már tagadni

  de amúgy várható volt, hogy AH-n akarják leverni a következő nagy bukást, nyilván ő a legkönnyebb célpont.

 4. Mekare: Ha ez igaz akkor nagyot csalódtam Momoában, nem gondoltam volna, hogy ekkora kretén.

 5. Elvileg Momoa egyszer részegen betévedt a flash forgatására és elkezdték venni amit csinál, innen az értelmezhetetlen jelenet a végén.

  Amúgy nem.

  De megint szállingóznak a Momoa-Lobo hírek és egyszerűen annyira alja, ha JG ezt megcsinálja, hogy csak ne, meg persze ez tőle kitelik, majd úgyis twitteren jól megmondja az igazát..

 6. Heard esetében nem teljesen értem, hogy nem repült még a filmből, mikor ennél kevesebbért is ki lettek már rakva színészek. Ehhez képest még mindig úgy tűnik, hogy egyesek simán beállnak mögé. De most komolyan, mások esetében akár csak pletyka szinten felhozott vádak nyomán is simán kirúgás következett. Elég bizarr, hogy ez nő meg simán megkapja a médiától is a támogatást. Mondjuk nem mintha ez bármikor is arról szólt volna, kinek van igaza…

 7. Sokszor látott BTS megmozdulások. Nem tudom, hogy miért kezelik ezt olyan nagy vagy új dologként.

  Értem én, hogy kell a hírverés és nincs negatív reklám de kötve hiszem, hogy az átlagnézőket érdekli, hogy Amber Heard alig lesz a következő filmben.

 8. Szerintem ha Momoa tényleg megcsinálta amit írtak akkor az nem ciki, inkább vicces. :D Egyébként én is olvastam minap hogy senki sem tér vissza a Snyder féle castingból az eredeti szerepében. Mondjuk azt hülye ötletnek tartom hogy más szerepben visszatérhetnek mert az átlagnéző nem olvas híreket de a szereplőket valószínű felismerik majd és néznek hogy most akkor ki kicsoda. Az egészet le kéne nullázni mert ez így nem igazi reboot. Amúgy a Variety-nek már azt sem hiszem el amit kérdeznek.

  Régen is leírtam így most is leírom. Örülök hogy vége a DCEU-nak és szerintem sem Depp sem Heard nem ártatlan és mindkettő egy idióta vadbarom. Mindkettő egy féreg, már elnézést. Akik védik őket azok elvakult fanok csak.

  Amúgy nekem ez a cikk úgy tűnik hogy direkt elő akarták venni megint a témát mert amúgy szerintem a Depp v Heard ügy már elavult régóta és más botrány nincs a film körül. A Star Wars és Marvel párost nem divatos cikizni így kellett valami jó clickbait cikk így nyilván a DC-t kellett megint elővenni mivel nem soká premier.

 9. “ert pl nem azt mondta, hogy direkt deppnek öltözve járt momoa, hanem hogy alapból hasonló a stílusuk és nyilván rá emlékeztette, csúnya nagy koponyás gyűrűk, hobodivat stb”

  de hát ezt a cikk is írjak, csak nem Heard mondta, érdekes, hogy már oda társítod, mert úgy szebb a sztori “And he isn’t dressing like Johnny Depp. He has always dressed in that bohemian style.” ezt mondta nem Heard, hanem egy insider.

 10. Amúgy a Flash film végén abban a furi jelenetben asszem Barry elveszi Aquaman gyűrűjét, talán ezzel akartak vmit kezdeni – de mivel Ezra ergya (bocsesz:-) számokat produkált, nem lesz belőle semmi.
  Arra kíváncsi vagyok, ha megvolt ennek a filmnek a premierje, és éppen Synder is terítéken lesz a Rebel miatt, akkor lesz-e vmi bejelentés, hogy tényleg beruházott-e a Netflix a Snyderverse-re..

 11. Szerintem ez a fajta marketing teljesen szánalmas. Mert ez nem lehet más így, hogy a színészek sztrájkja még tart ugye, nem tudják a színészeket használni promózni, szóval kijönnek ilyen cikkekkel, ami ugye semmi, de semmi másról nem szól megint, mint a filmben most már csak pár percre max feltünő, kb. senki sem tudja már hányadik mellékszereplőről, mert lehet, sőt szinte biztos vagyok benne, hogy a 20. CGI delfinnek is nagyobb szerep jut a végére a kész filmben (de akár a szintén CGI delfin kakának is), mint Amber Heardnak. A művészemberek döntő többsége pedig kattos a valós életben. Engem az érdekel, amit adott filmben művelnek, amit hozzáadnak a játékukkal, és nem az, hogy mit művelnek “munkán kívül”, abszolút nem érdekel, ha az ágyukba szarnak ittasan vagy drogosan ütik-verik egymást vagy szidják egymás anyját, az ő dolguk. Az meg szerintem az emberek szegénységi bizonyítványa, mikor a magánéletükben kialakult válság bírósági tárgyalásaait élőben követik és ezen csámcsognak évekig, mintha ehhez bármi közük is lenne. És persze egy 200 millió dollárból készülő film csak emiatt a nő miatt lehet bukta, aha, ja, mert szerepel benne nettó 3-5 percet. Az a nagy büdös igazság, hogy ideje lenne szétválasztani színészeknél is a munkát és a magánéletet. Egy Jason Momoa mint kvázi munkatárs is mégis mi alapján mond véleményt egy munkatársa magánéletéről? Mintha ő nem épp tavaly hagyta el volna a feleségét/családját a fiatalabb, fittebb szeretőjéért, aki történetesen szintén énekesnő/színésznő, ja várjunk csak: de. De például ehhez sincs semmi közünk, de ha már egy ilyen szánalmas cikkben benne van a forgatás körülményei kifejezés, akkor a cikk írója például ezt is megemlíthette volna, mert ez is kb. annyira fontos, minthogy egy ittas csaj egy alkoholista drogos ágyába szart, szóval semennyire a film szempontjából. Ha Amber Heard a kék háttér előtt szájba kakált volna egy CGI delfint, azt mondtam volna, hogy azért ez na, ez forgatási körülmény, a cikkben szereplő semmilyen más téma nem igazán az, még az se ha Momoa részegen ment be, mert lassan nekünk sem szabad józanul leülni egy DC vagy Marvel film elé, kivéve ha mazochisták vagyunk.
  Ui.: Blue Beetle esküszöm tetszett, aranyos volt, csakhogy valami pozitív is legyen a hozzászólásomban mielőtt szét leszek alázva mások által😀

 12. “de hát ezt a cikk is írjak, csak nem Heard mondta, érdekes, hogy már oda társítod, mert úgy szebb a sztori “And he isn’t dressing like Johnny Depp. He has always dressed in that bohemian style.” ezt mondta nem Heard, hanem egy insider.”

  Erre a dologra elismerem rosszul emlékeztem, ugyanis láttam a képeket a jegyzetekről amikor kijött és úgy emlékeztem benne van, mert amúgy elég egyértelmű, hogy emlékeztetni fogja rá (ebben akkor mindenki egyet is ért, hogy hasonló stílusuk van) és kettesben a SAJÁT TERÁPIÁS KEZELÉSÉN beszél róla. Volt időm elfelejteni mert vagy egy hónapos, úgyhogy a varietynek is volt bőven ideje vele foglalkozni.
  ez a “szebb a sztori” meg olyan dolog, mintha ő most tegnap bement volna a híradóba megvádolni a jason momoat és nem felvásárolták volna a magán kezelésének a jegyzeteit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.