A Life of Chuck csapója

Flannagan újra filmet hoz nekünk, a szereplőgárdát épp a minap foglaltam össze: Tom Hiddleston, Mark Hamill, Chiwetel Ejiofor, Matthew Lillard, Mia Sara, Harvey Guillén, Trinity Jo-Li Bliss, Q’orianka Kilcher, Antonio Raul Corbo, David Dastmalchian, Taylor Gordon, Benjamin Pajak, Kate Siegel, Carl Lumbly, Annalise Basso, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Matt Biedel, Sauriyan Sapkota, Michael Trucco, Violet McGraw, Saidah Arrika Ekulona, Molly Quinn, Heather Langenkamp, Karen Gillan, Jacob Tremblay.

Úgy tűnik már forog is.

3 hozzászólás a “A Life of Chuck csapója” bejegyzéshez

  1. Nagyon kíváncsi leszek, milyen leszz újra független filmet látni tőle mozikban (vagy eleve függetlenebb projektet), ráadásul végre megint Stephen King adaptáció. Az If It Bleeds kötetet nem olvastam még, pedig itthon is kint van már, benne ez a történet is, de talán jobb is hogy egy kevésbé híres történethez nyúl, több mozgástér van. Azt is szuper látni, hogy ide is hozza át magával az eddigi sorozatos csapatát, illetve néhány régi nagyobb nevet (Karen Gillan, aki az Oculusban még nem volt Amerikában is befutott), illetve Mar kHamill is kap újra lehetőséget tőle, de az egyik legnagyobb casting szerintem itt MAtthew Lillard – akik látták a teljesítményét a Twin Peaks 3. évad kihallgatásos jelenetében, azok tudják mennyivel több van benne színészként, mint amilyen lehetőségeket adnak neki a Scream és Scooby Doo filmek óta. Bízom benne hogy Flanagan egy fontosabb/emlékezetesebb pillanattal találja meg őt, nem csak supporting cast.

  2. Egyébként ezt hogy-hogy már forgatják!? Itt nem érvényesül a színészsztrájk? Vannak ebben amerikai színészek bőven. Vagy ők nem tagjai annak a szövetségnek?

  3. Független produkció, saját produceri céggel és támogatásokkal, és betartják a sztrájk követeléseit, ezért mint sokan mások, ők is megkapták az engedélyt a SAG felől a forgatásra. A sztrájk alatt a nagy stúdiók és streamingek (Disney, Netflix, Warner, Apple, Amazon, stb.) dolgai nem forognak, mert ők azok akik nem egyeztek még meg. A héten még a Hunger Games promózására is engedélyt kaptak a Lionsgate-nél, az mondjuk már érdekesebb eset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.