Role Play-előzetes: Kaley Cuoco a bérgyilkos

A Big Bang Theory második jócsaja akció komédiában tűnik fel David Oyelowo mellett. Egy külvárosi anyukát alakít, akinek van egy remek férje, két gyereke, a főállása pedig bérgyilkos a világ több kontinensén.

Nyilván akkor borul az idill, amikor a férfi rájön. Januári VOD premier lesz, az előzetes pedig a poszter alatt.

19 hozzászólás a “Role Play-előzetes: Kaley Cuoco a bérgyilkos” bejegyzéshez

 1. 1. Couco egyáltalán nem jó csaj, max átlagos.
  2. Prime az utóbbi 1-2 évben szállított minőségi alkotásokat, úgyhogy bizakodó vagyok.

 2. Sugárzik a plakátból is, hogy ez egy vizuális történetmesélő egyszeri és megismételhetetlen gyöngyszeme lesz. :D Borzasztó ez a kontentgyártási nyomás, amit kaptafagyártásra és nem tehetséges alkotók bemutatkozási lehetőségeként használnak a streaming óriások! A mozi reformja, az új hetvenes évek lehetne a streamin korszak, nincs PG-13 nyomás, bármit készíthetnének, helyette a középszer évtizede lesz, amit csinálnak.

 3. Én biztos voltam benne hogy nem trollkodsz, csak kíváncsi voltam ki az első nálad. Nálam egyedül Melissa sorozatbeli hangja miatt billent a mérleg a másik irányba.

 4. már a Kaley választásairól azért lehet tudni, hogy most vagy élvezni szoktad vagy falra mászol. Szerintem azért így a big bang után eléggé rátalált arra ő mit élvez meg miben adható el jól. Nővéremmel nekünk ő ilyen kis alap csajos könnyed program. Flight Attendant miatt meg ami most fut neki true crime podcastos sorozat. Szóval ez is nézős lesz a téli vacogásban.

 5. Ízlések és pofonok. :)
  Másik tippem az lett volna, hogy ez vmi utalás Amanda Walshra.
  Amúgy ti nem éreztek valami laza párhuzamot közte és Jennifer Aniston között? A többieket nem nagyon látom filmekben. Mi lehet az oka?

 6. fcb989: Szerintem az az oka, hogy sitcomok esetében, amikor színészek 10+ évig is játszanak egy karaktert, a nézőknek nagyon nehéz elvonatkoztatni ettől. Így hiába válnak híressé, nehéz nekik elérni, hogy ne ugyanazt a karaktert lássák bennük. A Big Bang esetében szerintem a fiúk nagyon összenőttek a karaktereikkel, viszont amikor annak idején a sorozat elindult, Kaley Cuoco eleve húzónév volt a korábbi sorozatos munkái miatt, míg mondjuk pl. Jim Parsons gyakorlatilag azzal kezdte a pályafutását. Persze, más is van emögött, az, hogy mondjuk a Jóbarátokból pont Jennifer Aniston lett nagyobb, olyan dolgoknak is köszönhető, hogy hozzáment Brad Pitthez, és bulvársztár lett belőle (plusz szerintem mondjuk Matthew Perry sokkal izgalmasabb dolgokban szerepelt a Jóbarátok után, de azokat kevesebben látták, mint Aniston filmjeit).
  Na mindegy, ez persze csak az én meglátásom, de sitcomoknál gyakran észrevenni, hogy egy-egy színész sztár lesz, a többiek meg inkább csak a sorozat viszonylatában válnak azzá, amit később nem tudnak kamatoztatni. És szerintem ebben az is szerepet játszik, hogy ki az, akinek már eleve volt valamilyen háttere (pl. Neil Patrick Harris a HIMYM-ből), illetve ki volt szinte teljesen ismeretlen.

 7. Számomra is érthetetlen, hogy ez a Kaley Cuoco hogy lehet jó nő kategória. Nemhogy nem szép, de kifejezetten bamba feje van. Viszont az alakja lehet, hogy még jó. Egy Big Bang Theory részben jógázott és akkor tényleg nagyon jó formában volt. Később megnéztem ezt a Légikísérő sorozatot vele, azóta hívom bambanőnek, kb ennyire futja tőle színészileg is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.