8 hozzászólás a “Új képeken a Godzilla x Kong” bejegyzéshez

  1. Szintén nulla a várakozási faktor nálam is. Ezek a forgatási fotók is a papérmasé, totálisan érdektelen emberi szereplőkről…inkább lőttek volna 3 képet arról, ahogy CGI szakemberek éppen dolgoznak a filmen. Nekem anno jobban tetszett az az alapsztori, hogy “Godzilla egy metafóra Hiroshimára”, egy megállíthatatlan pusztítás. Na olyankor lehet az emberi szereplőkre egy értelmes sztorit írni, ahogy ezt most állítólag a japánok nagyon ügyesen és szépen kivitelezték a Godzilla filmjüknél, azt mindenképpen megnézem, ezt nem. Ennek kb egy animációs formában kellett volna (szerintem) elkészülnie olyan “Oroszlánkirály élőszereplős” módon emberi szereplők nélkül, nulla beszéddel, nulla narrációval, ahogy ezek a teremtmények ütik-vágják egymást a Föld belsejében 1.5-2 órán át (a budget már 200 millió felett van, az se lett volna annyival több), megadva az ilyen jellegű filmélményt azoknak, akik erre vágynak és még az egészségre se lenne ártalmas. A Monarch-ot nézve (ne kérdezd miért, tényleg ne, magamat se értem) ezen képeket látva már most össze tudnám kaparni magam a hollywoodi emberi szereplőktől eme szörnyfilmes témában…

  2. A cast valahogy ezekben a filmekben mindig tok jo, csak a gagyibb CGI akcio mindig hatterbe szoritja oket. Pl en szivesen megnezem majd a filmet mar csak Dan Stevens miatt is, de moziba tuti nem fogok elmenni mert nincs az az isten hogy megerje az utazast meg a penzt stb.

  3. mehh ez már itthonra se jó :D időpocsékolás, akkor inkább újranézem a Goldblum féle fly-t:D:D

  4. Ez a sorozat, higy bír életben maradni? Az első részről kijottem a mozibol ha jol emlekszem. Otthon vegig neztem, nemtudom minek. a tobbibe bele nezegettem de egyiket se birtam vegig nezni.
    Ha mar egy ilyen orias szornyes film, legalabb a szornyeket megcsinalhattak volna. De semmi fizikajuk, a méretük változik. Hegy méretű dolgok tűnnek fel a semmiből.

  5. Szerettem a MonsterVerse cuccokat, de ez konkrétan még itthonra sem érdekel.
    Inkább nézném a Minus One-t.

  6. Szerintem meg mindenki inkább nézze a Gozdilla Minus One-t, ahogy hallani a kritikákból, mérföldekkel jobb lett, mint ami ebből valaha lesz… (vagy legalábbis ami a trailer alapján süt belőle, hogy lesz…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.