Abigail-előzetes: a vámpírlány lecsap

Az Universal horror komédiája, amiben Melissa Barrera, Dan Stevens, és Kathryn Newton szerepel. A Ready or Notért és valami Screamért felelős Radio Silence duó rendezi!

Egy alvilági arc 12 éves ballerina lányát elrabolja pár amatőr, és az 50 milliós váltságdíjért csak 24 órán át kell őrizniük. Aztán ráébrednek, hogy nem egyszerű kislánnyal vannak összezárva.

human
írta
2024. 01. 12. 03:28
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Abigail-előzetes: a vámpírlány lecsap” bejegyzéshez

 1. A trailer tényleg túl sokat mutat, de nekem ez a film kell! Én kedveltem a Scream 5-6. részt is, de így is jobban örülök hogy a Ready or Not után újra valami sajáttal próbálkoznak a rendezők, a betegebb humor itt is érződik, a szereplőgárda pedig tökéletes ehhez (Esposito vajon a film 10. vagy 15. percében hal meg…). Remélem ezt itthon is behozzák a sok zs-kategóriás horror helyett/mellett.

 2. Esposito? Szerintem nem hal meg. Tippem: az a nagy csavar, hogy a kislánynak/családjának dolgozik, és direkt viszi oda az emberrablókat kaja gyanánt.

 3. Szerintem meg ebben semmi nagy csavar nincs, mert a trailer is egyértelművé teszi ezt, hogy Esposito a kajafelelős. Azt a részét mondjuk nem értem, hogy ez a történet hogyan fog kitölteni egy 1.5-2 órás játékidőt, amikor ebben szerintem egy kb. 40 perces sorozatepizódnyi sztori van max. Valamint lehet az én humorérzékemmel van a baj, de azt se értem ebben mi a komédia…az alaphelyzet? Akkor meg is van a következő: rögbiző vérfarkas kisfiút etetnek meg teliholdkor rögbi felszerelésben…

 4. Engem már Dan Stevensszel, Kevin Duranddal és Angus Clouddal megvettek. Esposito csak hab a tortán. Várós.

 5. Jónak tűnik :)

  A Radio Silence amúgy nem trió? Vagy csak volt? Nekem teljesen úgy rémlik hogy amikor a Ready Or Not-ot csinálták, még hárman voltak.
  (apropó ha már Ready Or Not: Én örökké hálás leszek nekik azért a filmért mert abban láttam életemben először Samara Weavinget akinek nagy rajongója lettem azóta, sőt tavaly személyesen is volt szetencsém összefutni vele)

 6. “Tippem: az a nagy csavar, hogy a kislánynak/családjának dolgozik, és direkt viszi oda az emberrablókat kaja gyanánt.”

  Mármint ami konkrétan kiderül a trailerben? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.