Hit Man-előzetes

Glen Powell egy valamennyire igaz történetben kelt életre egy bérgyilkost. Ami durva, hogy Richard Linklater új rendezéséről van szó, és az előzetes eléggé feelgood. WTf.

A Netflix dobta fel a trailert, szóval gondolom oda fog érkezni.

Backup/Youtube:

human
írta
2024. 01. 22. 17:51
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Hit Man-előzetes” bejegyzéshez

  1. Rendesen elindult a szekér Glen Powell-lel, aminek én csak örülök, a kamera imádja, és van még benne kiaknázatlan puskapor.

  2. Itthon nem kapott Netflix trailert a kint csatornájukon sem, úgyhogy remélem a May Decemberhez hasonlóan ez sem oda érkezik – és azt is hogy a May Decemberrel ellentétben ez eljut a mozikba is.

  3. Aratnok: ne is emlegesd a May Decembert :D

    ellenben a Netflix Magyarország csatorna semmire nem bizonyíték, nagyon sok fontos, itthon is jövő dolguk nem kap ott előzetest.

  4. human: Ja én nem is a magyarra gondolok, az ilyen szempontbol elég adhoc. Viszont a Netflix saját (itthonról elérhető eredeti) YT csatornája sem osztotta meg itthon (ahol minden ott szokott lenni, ami jön). Most rákerestem, és pont a May December nem volt elérhető itthon azon szintén – lehet Twitteren erre nem figyelnek, de YT-n geobannolják a nem releváns videókat (én a végsőkig remélni fogok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.