David Leitch nem értett egyet a Jurassic World irányával

Nemrég derült ki, hogy a jövőre tervezett Jurassic World folytatását a Bullet Traint rendező David Leitch-re szeretnék bízni, a deadline hozta a tárgyalásokról a hírt. Hát mára az a fejlemény, hogy ebből semmi nem lesz, mivel nem értett egyet a stúdió víziójával, terveivel, amihez illeszkednie kellett volna.

5 hozzászólás a “David Leitch nem értett egyet a Jurassic World irányával” bejegyzéshez

  1. Na akkor amiben egy pillanatig reménykedtem az előző postnál az is kuka. A stúdió eddigi víziói is olyan rohadt jól sikerültek hogy ezt a kis esélyt is el kell cseszni velük egy talán nézhető dínózásra. Ilyenkor olyan szívesen elolvasgatnám milyen kritériumokat ad meg a stúdió egy rendezőnek amik miatt a rendező dobbant inkább…

  2. David Leitch neve által kiváltott optimizmusom, hogy egy élvezhető dínós filmet kapunk, most tűnt el.
    Milyen kritériumok lehettek? Elnézve a mai trendeket… Legyen benne egy gendert váltott triceratops, vegetáriánus T-Rex és egy nőstény raptor legyen minden dinoszaurusz vezére :D

  3. @2 rapator Én arra tippelek egyébként hogy tovább akar menni a stúdió a klónozós faszságon, meg erőltetné a nosztalgia miatti régi összes karakter újbóli beleerőszakolását a filmekbe, a dínókra magukra minél kevesebb figyelemmel hogy ne legyen drága a nagy jószágok CGI munkája.

  4. Én még mindig nem vágom, hogy akarják ezt a filmet jövő nyáron bemutatni. Egy ekkora filmhez kellene vagy két év.

  5. A felesége, aki a producer, túlpörögte a dolgot, kirúgta a production managert, aki Spielberg és Frank Marshall haverja… és aztán hirtelen “creative differences”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.