Kecsap: Jurassic World, Violent Night 2, Nobody 2, The Lincoln Highway, SNL 1975, The Bride!, The Man With The Bag, Now You See Me 3, Little Shop of Horrors, Fountain of Youth, Teen Titans

A végül Gareth Edwardsnál kikötött új Jurassic World film főszerepét felajánlották Scarlett Johanssonnak, de a színésznő bár találkozott a rendezővel, de még nem döntött az elfogadásról.

A producer szerint van esély a Violent Night 2 és a Nobody 2 kettősére, folytatásaikra. We are planning on returns to those universes. Hopefully, honestly, even potentially end of this year for Nobody 2 and, beginning of next year for Violent Night 2, if we can find time in everybody’s busy schedules. But the development’s going super well and everybody’s really, really excited about moving those worlds forward .We’re well into a couple of drafts and things are going super well, but there’s still a little work to do.

Saltburn játékfigurák?

A Beart készítő Christopher Storer fogja a Lincoln Highway adaptációját rendezi. Egy fiatal lány gondatlanságból embert öl, és a javítóból szabadulva még az öccsével közösen meg is kell keresnie az anyját. Jaj a regényt ismerők mindjárt lecsapnak?

A Fountain of Youth című Guy Ritche rablós filmbe jött Arian Moayed és Carmen Ejogo is.

David Freyne romantikus komédiája lesz az Eternity az A24-nél. A gárda? Miles Teller, Elizabeth Olsen, Callum Turner. Pontos történet még nincs, de elvileg olyasmiről szól, hogy mindenkinek tényleges örökkévalóságra kell párt választani benne.

Paul Thomas Anderson új filmje IMAX-ben is jönt jövő augusztusban. Ez lesz most egy ideig a menő az Oppenheimer kimagasló bevétele miatt? Főszereplők ugye: Leonardo DiCaprio, Regina Hall, Sean Penn.

Finn Wolfhard és Kaia Gerber is benne lesz az SNL 1975-ben.

A Supergirl: Woman of Tomorrowt író Ana Nogueira elvileg egy élőszereplős Teen Titans film forgatókönyvén is dolgozik a DCU-ba.

A Maggie Gyllenhaal által rendezett Frankenstein film hivatalosan is címet kapott: The Bride! Christian Bale mellett Jessie Buckley, Peter Sarsgaard, Annette Bening, és Penelope Cruz van még itt nagyobb név.

Arnold Schwarzenegger és Alan Ritchson a karácsonyi komédiában, a The Man With The Bagben nyomja majd közösen. Schwarzenegger lesz a télapó, aki kénytelen a rosszcsontok közül valakitől segítséget kérni, hogy közösen kerítsék elő az ellopott ajándékos zsákját.

Wes Anderson reagált az Oscar győzelmére, amit a Henry Sugar rövidfilmért kapott..

Jesse Eisenberg azt mondta, hogy már olvasta a Now You See Me 3 forgatókönyvét, és a forgatás elvileg a következő 6 hónapban lesz valamikor.

Joe Dante rendezheti a Little Shop of Horrors új adaptációját.

Videónak Shirley:

4 hozzászólás a “Kecsap: Jurassic World, Violent Night 2, Nobody 2, The Lincoln Highway, SNL 1975, The Bride!, The Man With The Bag, Now You See Me 3, Little Shop of Horrors, Fountain of Youth, Teen Titans” bejegyzéshez

  1. A Szemfényvesztőket én szerettem anno. Mindkét rész tűrhetően jó szórakozás volt. Nyugodtan jöhet egy új rész…

  2. Elsőre úgy értettem lesz Nobody/Violent night crossover. Meg is lódult a fantáziám.

  3. Vajon Barry figurájához jár majd ondófoltos kád accessoryként? Csak úgy, mint a Hasbro Indyhez az ostor és a NECA ragadozókhoz a shoulder cannon….Asking for a friend XD

  4. Pont a hétvégén olvastam hosszú okfejtéseket redditen, hogy a now you see me 1 és 2-ben mi volt a rossz (mármint azonkívül, hogy a második rész címe nem az volt, hogy now you don’t): hogy a bűvésztrükkök, főleg a másodikban, cgi nélkül lehetetlenek, főleg az a borzasztó második részbeli kártyadobálós rész.

    Az már mindegy, hogy sztori már az elsőben gyenge és értelmetlen volt, a másodikban meg még ennyi se sikerült..

    Ha ezt akarják folytatni, minimum valami elejétől a végéig értelmes sztori kéne+olyan trükkök, amik a valóságban is kivitelezhetőek, nem csak cgi által.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.