Road House (1989) őszintén

Még a remake előtt ráugrottak az eredetire a Honest Traileresek, és minden említett hülyeséggel egyet lehet érteni, mégis vigyorogva néztem végig a minap a filmet. Nehéz lesz felnőni ehhez az újnak, annyira 80-as évek az egész.

human
írta
2024. 03. 20. 03:06
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Road House (1989) őszintén” bejegyzéshez

  1. Ez nagy film volt amikor kijött :-). Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az új változatból, bár nem vagyok optimista.

  2. Én akkor voltam 18 éves, és ez a film akkor gáz volt, ugyanúgy ahogy a Hungária együttes meg Korda Gyuri. Akárcsak ezeket az egykor körberöhögött és lesajnált előadókat, így ezt a filmet is a nosztalgiafaktor emeli meg, most élvezhetőbbek mint akkor amikor kijöttek.

  3. Régen láttam már, de majd az új után szerintem újranézem. Egyébként bennem úgy él hogy mikor láttam (jópár évvel a premier után a tévében) akkor kimondottan meglepetés volt hogy ez kimondottan tetszik, lévén a negatív prekoncepció (nálam biztosan), ami miatt korábban egyáltalán nem is érdekelt, az az volt hogy de hát Swayze = Dirty Dancing, akkor mégis hogy lehetne már kőkemény verekedő (ja, én egyébként a Point Breaket sem szerettem de azt nem emiatt hanem én azt akkor is full gagyinak tartottam és sok évvel később amikor a remake kapcsán nekiültem hogy na akkor teszek egy újabb próbát, akkor is elviselhetetlennek tartottam, de azt tényleg nem Swayze miatt hanem az egész túljátszott ripacskodás miatt)

  4. Nem rég néztem meg, dőltem a nevetéstől. Az 500 usd / éj fizetés csak a kezdeti poén volt. Az, hogy random kidobókat úgy kezelnek mint nemzeti hősöket, akiknek a nevét az ország túl végében is ismerte mindenki akkora ősgyökérség amilyet én még nem láttam. A gonosz fickó tervét, hogy ő majd védelmi pénzt szed minden városi vállakozástól, nem nagyon gondolta át hiszen egy idő után elkezdi felrobbantani, tönkretenni azokat. Miután a fél város végig nézi ahogy a szatócs bolt felrobban bemennek a diszkóba ahol a gonosz nője elkezd meztelenül vonaglani mindenki előtt. Ki csinál ilyet? :D A végén mikor a leszámolás után ott állnak a szereplők puskával a kézben a hulla felett és csak annyit mondanak a kiérkező rendőröknek, hogy ők semmit nem láttak, azok meg vonogatják a vállukat priceless. Nem hittem el, hogy ilyen létezik, óriás film! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.