Posztert kapott a Shrouds, David Cronenberg új filmje

Vincent Cassel és Diane Kruger duója, az előbbi egy olyan üzletembert alakít, aki képes kommunikálni a halottakkal. De lehet félreértettem korábban, mert az új leírásban olyan temetője van a férfinak, amiben élőben lehet nézni szerettünk komposztálódását a koporsóban.

A poszter alatt még képek is vannak.

human
írta
2024. 05. 08. 15:49
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Posztert kapott a Shrouds, David Cronenberg új filmje” bejegyzéshez

 1. Ha a legutóbbi filmjére a Crimes of the Future -re gondolok és elolvasom ennek a bemutatóját, akkor már alapból kiráz a hideg. Azon kevesek közé tartoztam, akinek tetszett az a film, bár borzalmasan rosszul éreztem magam a bőrömben miközben néztem. Remélem ez is olyan lesz.

 2. “olyan temetője van a férfinak, amiben élőben lehet nézni szerettünk komposztálódását a koporsóban”

  que?!?! valszeg túlérzékeny lelkű vagyok, vagy túl sok szar ért pár éve, de ettől úgy elszállt a kedvem, (hogy megnézzem majd az előzetest/filmet), mint fing a szélben.. Egyszerűen taszít, ha valaki ennyire nemnormálisan nyomja fullba a kretént. crimes of the future-re se tudtam rászánni magam

 3. A mandiner-en volt egy rövid interjú Michael Ironside-al, aki a következő storyt osztotta meg Cronenberg-el való munkássága során.

  Szóval ott állt a forgatásnál, és azt mondta, hogy „előző éjjel volt egy fura álmom”. Én meg gyanútlanul megkérdeztem, hogy mit álmodott, és csodálkoztam, hogy mindenki elhúz a közelünkből, csak én maradtam. Erre David:

  egy imádkozósáska voltam, elkezdtem enni magam, majd belehánytam a homokba, aztán jött egy vihar, és felkapott, én pedig láttam magam, ahogy már a homokban van hányásként a testem.”

  Azt hiszem ez mindent elmond ennek az embernek a lelki világáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.