Never Let Go-előzetes: Hale Berry horrorja

Alexandre Aja (Crawl, The Hills Have Eyes) új rendezése, amiben a világvége (a trailer alapján megkérdőjelezhető) után egy család éldegél az erdei házában. Csak olyan messzire mehetnek az épülettől, ameddig az őket odaláncoló kötél ér, de a fiatal fiúk elkezdenek ebben, és anyájukban kételkedni. Vajon mi van ténylegesen odakinn a kötélen túl…

Aja alapján az biztos, hogy jól megcsinált horror lesz, legalábbis technikailag, nem pedig a tucat B.

human
írta
2024. 05. 16. 16:07
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Never Let Go-előzetes: Hale Berry horrorja” bejegyzéshez

  1. Múltkor néztem pont vissza többek közt a Halle Berrys jeleneteket a Flintstones családban a youtube-on (idén 30 éves a film!). Hú, ez a trailer most mekkora kontraszt neki. Inkább az 1994 verziója minden téren, bocs. :)

  2. Aja filmjei majdnem az összes szuper, pont időszerű volt egy új. Fickó ért a para filmekhez.

  3. dommage: jól értem, te most arra hívtad fel a figyelmet hogy egy 57 éves nő nem úgy néz ki mint 30 éve?

  4. Boldrik: nem egészen. Tény, e film kedvéért e nő arca nagyon öreges. (A valóságban jól tartja magát azért, googlizz rá). Úgy általában értettem. A film hangulata, zombik, már megint egy apokaliptikus világ, rémüldözés, sok fölösleges extrém stressz és feszültség, stb. Valahogy most nincs ehhez hangulatom, zajlik így is elég rossz a normál világban manapság. Bár ezt tudom, személyes vélemény. Technikailag, strukturálisan valószínűleg valóban jól lesz összerakva, akit ez a zsáner érdekel, tuti örömét leli majd benne. Egyébként még a kérdésedre más formában is válaszolva, tiszta sor, mindenki öregszik, és ez természetes folyamat, szerintem is tök jó ezt kipróbálni és megélni. Jó látni, ki honnan indult és hova tart. Ívet ad az életnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.