Motoron lovagolnak el a pénzzel

A kifordított belsőségek a nyár gigahitje, de jött mellé egy felnőtt dráma is…

Az Inside Out 2 csak 35%-ot esett, ami eszméletlen kicsi szám, és így 100 milliót hozott a pénztáraknál, így a Disney hatalmasat kaszál vele. Már most 355 millió Amerikában, és 724 világszinten. És még csak a 2. hétvégéjét tudta le. És igazából családi mozis ellenfele nem is érkezik majd, hiszen odakinn a Kinds of Kindness, a Horizon és a Quiet Place kopogtat majd. A jövő héten vérengzés lesz.

Közben jött a Bikeriders is, Amerikában 10 milliót összeszedve. 50 milliós a budget, a reklám nem lehetett olyan sok azért pluszban, és világszinten 14 milliónál jár csak, szóval elvileg bukta, de ennél rosszabbat tippeltek neki és elvileg jól tarthatja magát “ellenfél nélkül” az elemzés szerint, pont ilyen dráma nem jön, de azért a Kinds of Kindness ugyanazokra a nézőkre célozhat talán. Pénzt biztos nem vesztenek, mire streamingre ér már lehet nulláznak.

Ezen kívül jött még a Vertical által forgalmazott The Exorcism Rossell Crowe-val, ami a legnagyobb sikerük lett a Gotti óta, hiszen — ellenőrzöm a jegyzeteim — 2.4 millió összejött odakinn neki.

Egy hozzászólás a(z) “Motoron lovagolnak el a pénzzel” bejegyzéshez

  1. Inside Out 2-nek meglesz a milliárd és teljesen megérdemli, ahogy a Pixar is, az egész család imádta, ha csak feleennyi szív és lélek lenne bármelyik mozifilmben mint ebben, akkor nem buknának sorra a filmek. Még egy kis kvázi önismétlésbe is tudtak annyi kreativitást tenni, hogy bármelyik folytatás tanulhatna tőlük ebből. Mindenki maradt a moziban a székében a teljes végefőcím alatt, mert a másfél óra rövidnek érződött és néztük volna még, ez mindent elmond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.