Flight Risk-előzetes

Akkor itt is a délután emlegetett Mel Gibson által rendezett filmnek az előzetese. Mark Wahlberg, Michelle Dockery, Topher Grace. Előbbi egy pilóta, aki reptet egy Marshallt és egy gyilkost valahova.

Vagyis a trailer lelövi, hogy nem Wahlberg a tényleges pilóta, és micsoda bevállalás tőle ez a gonosz szerep? Gibson papában megvan a kakaó egy ilyen kis zsánerfilmnél is?

human
írta
2024. 06. 27. 21:11
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Flight Risk-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ég és föld a különbség ez és Marky tegnapi tipikus Netflixes baromsága között

 2. Atyaég, Mark Wahlberg a mát meglett korú Joe Peschi hasonmása az első képen ..megy az a rohadt idő.

 3. Lehet pont ebbe nem kéne belekötni, de az utolsó jelenetnél amikor a jegen átrepül a gép és kijön sérülés nélkül forgó rotorral, ott egy picit elvesztettek.
  Vagy lehet az a baj, hogy láttam a reality checkes videót ahol a RL helikopter pilóta szedte darabokra az összes filmet, amiben helikopterek vannak és sérül a rotor és a gép nem robban fel a picsába…

  Egyébként biztos megnézem, márcsak Gibson miatt is, de lehet ez amolyan belépő film neki a Lethal Weapon 5-höz. Meglátják ezzel milyet megy a közönségnél azt ha jó lesz akkor megkapja rendesen a zöld utat…

 4. Tyberius
  Milyen zöld utat kap meg?
  Gibsonnak már úgy tudom megbocsátott Hollywood, vagy nem? A rendezői tehetségét meg szerintem nem kell bemutatnia a fejeseknek. Eddig az összes film amit ő rendezett kasszasiker volt.

 5. 1. Tudodki:
  Szerintem a NF filmeket a zsé miatt vállalja, hogy jól éljen, így van lehetősége az ilyen típusú filmeket (meg mint a múltkori kutyás) is bevállalni, nem kell félnie, hogy éhenhal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.