Itt az F1 trailer, Brad Pitt száguld

A Top Gun Maverick rendezője, IMAX-ra forgatás, rengeteg pilótafülkés jelenet. Ez várható jövőre a premierkor, és a lenti teaser is ezeket emeli ki.

Egy fiatal és egy idős pilóta van benne, utóbbit jóbarátja húzza ki a balesete utáni nyugdíjból, hogy felpörgessék az utolsó helyen kullogó csapatot, aminek tulajdonosa.

human
írta
2024. 07. 07. 19:13
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Itt az F1 trailer, Brad Pitt száguld” bejegyzéshez

 1. Jól néz ki eddig.
  A leírás alapján egyből a 2001-es Stallone-s Felpörgetve ugrott be. :)

 2. Végre egy egyedibb zene választás
  Ha hozza a Maverick, szintjét jó dolgunk lesz

 3. “Radio: Box Box.
  Brad: WHATS IN THE BOX!?” :D :D :D

  Képileg, sebességérzetileg, hangilag oda fog b***ni, az tuti,

  Sztori: hűű, hogy a kanyarok fontosak, a biztonság meg nem? 2024-ben ez lenne a sztori fősodra? na az fájdalmas lesz, nézni, hallgatni.. Mondjuk a Top Gun 2 után mi mást várhatnék :D

 4. A sztori nyilván faék egyszerű lesz: Építsünk egy kocsit, ami gyors a kanyarban… Aztán nyerjük meg a sorozatot.
  A lényeg meg a látvány, meg a hang, meg a száguldás lesz.
  A Top Gun Maverick sem egy Shakespeare királydráma volt.

 5. Elég sok került bele a Hungaroringes forgatásból ahogy látom

  00:47-00:48

  00:57-01:00 célegyenes

  01:03-01:04

  Ezeket mind tavaly vették fel a rendes versenyhétvégn nézőkkel. Elég sok fotó készült a két autóról ha rákerestek (a célegyeneses rész pl ahogy egymás mellett mennek)

 6. Egykori F1 rajonként nem tudok elvonatkoztatni ettől a méretes nettó baromságtól, hogy Brad Pitt 60 évesen ilyen autóban ül és versenyez, egyszerűen nem megy, és már ennek az egész alapfelállásnak semmi köze a realitáshoz. “60 éves amerikai egy F1-es autóban versenyez”. Ezt kimomdani is gáz. Ezzel el is engedtem ezt a filmet, max akkor nézem meg, hq kitűnő kritikai és nézői kritikákat kap (amit kötve hiszek).

 7. én kb 23 éve nézek F1-et, (és elfogult Pityu fan vagyok) számomra egyelőre tetszik, jól néz ki, hozza a száguldó cirkusz hangulatát.

  Tegnapi futam után sem látszott Pityun a 60 év.. :D
  https://www.instagram.com/p/C9IOF9YtSDl/

  Tegnap meglestük a family affairt is… abban Kidman is simán letagadhat 20 évet az 57 évéből, nem is a látvány volt ijesztő, hanem a tudat, hogy mi rohadtul nem így fogunk kinézni 57 évesen :DDDD Braddel ugyanez a helyzet, csak ő Redfordosodik. Nincs azzal semmi baj, ha ‘öreg’ (sic) amerikaiként egy fiktív (!) sztoriban egy fiktív (!) F1-es autót vezet, innentől kezdve halálmindegy hány éves,.. sőt én azt mondanám, kifejezetten jól áll neki a pilótahacuka :)

 8. Zolsan: El van mondva hogy nem ő versenyez, hanem felkészít egy fiatalt. Nyilván Brad Pitt ha már ott van, be fogják ültetni egy autóba…mert basszus ő Brad Pitt. De nem, a sztori nem “régi veterán visszatér a versenybe és mindenkit leigáz”, hanem “régi veteránt visszahívják, hogy segítsen egy új, fiatal reménységnek a versenyben előnyt szerezni”. (Mellesleg ugyanilyen hiteles volt a hatvanas Tom Cruise vezető vadászpilóta, aki köröket ver minden újoncra a Top Gun Maverickben, aztán valahogy csak megnéztük annyian, hogy lett belőle egy milliárd).

 9. Ha a turbó korszak előtti motorok idejében játszódna az még dobna egy lapáttal a hang élményre ;)

 10. Mondjuk nem teljesen értem, hogy egy filmben miért akkora nagy probléma ha egy 60 éves színész vezet egy forma 1-es autót. Végülis ha Tom Cruise lehet vadászpilóta akkor felőlem Brad Pitt is ott versenyzik ahol akar. Persze kinek mi az inger küszöbe :D

 11. Tom Cruise és a Maverick csak azért vett meg kilóra, mert kb. semmit nem tudok a vadászgépekről, így könnyebb volt a legnagyobb hülyeségre is legyinteni. (Érzésre azért ott is akkora mondvacsinált a küldetés, hogy jobb nem is belegondolni, de hát mégiscsak vadászgépek meg repülés, azzal könnyű bármit eladni).
  Az F1-hez sem értek igazán, de láttam eleget belőle, hogy ettől a 2 mondatos dialógustól felálljon a hátamon a szőr. Egyenesbeli sebesség nélkül a hajukra kenhetik az egészet a legtöbb pályán. Ha az nincs meg, rögtön megy a sírás joggal a rádión manapság.
  “How am I supposed to make that safe?” Anyám, borogass! Nagyon remélem, hogy itt kivágtak valamit, amivel értelme lesz… mintha ez így különválna, hogy ami a kanyarban gyors, az nem lehet biztonságos (sidenote: éljen a feminizmus, de remélem, hogy a csaj nem egy olcsó jános Adrian Newey-ja lesz). Meg eleve mekkora egy ökörség már ez, hogy majd a pilóta fogja megmondani, hogy a millió apró részletből összeálló autót hogyan kell megcsinálni, hogy az mindenkit leverjen, egy ilyen szögegyszerű megoldással, hogy hú, legyünk gyorsak a kanyarban. Ezt Alonso is megmondta, hogy nincs olyan, hogy jön a versenyző és akkor magára alakítja az autót, mert ahhoz túl bonyolultak ma már.
  Amúgy tök jól néz ki a cucc, de nem tudom, hogy nem lesz a sztori halálosan cringe.

 12. Őőő… tehát a sztori papírvékony és alibi, a pláne pedig inkább az lesz, hogy a versenyzést nézhetjük? De akkor ez miben lesz más, mint egy nagyképernyőn nézett, sima F1-közvetítés, ami eleve full látványos, van onboard, van drón, van minden. Mármint, a Top Gunban ott voltak a repülők, azért olyasmit nem mindennap látni, de én a hétvégén is F1 közvetítést néztem, ez a teaser pedig nem sok újat mutatott. Aztán lehet tévedek majd, és az IMAX-től lerepül a hajam.

 13. emberek, a hivatalos F1 oldalon jött először a trailer, meg a hétvégi közvetítés alatt.

  ez egy F1 reklámfilm, valószínűleg az arabok pénzén. (mert mostanában főleg ők pénzelik a sorozatot.) egy szép, hangos, 100 perces reklámfilm, híres színeszekkel.

  az egész sztori úgy, ahogy van védhetetlen marhaság, már ez a három mondat is olyan, amitől röhögőgörcsöt kap az ember, ha látott már egy F1 évadot legalább.

  ehhez képes a Drive to Survive egy rideg, valósághű kamaradráma, pedig abban sincs összesen 2 perc, amit ne úgy vágtak volna össze a dráma fokozása miatt.

  így kell nézni. én majd megnézem itthon.

 14. Nekem azt magyarázza el valaki, hogy miért divat manapság ez a szürkés, majdnem fekete-fehéres képi világ? Krvára ocsmány és kizökkentő szerintem.

 15. blady: family affairnél sztem nagyon nem értünk egyet, nekem elborzasztó volt ez a film a színészek kinézete szempontjából.

 16. “ez egy F1 reklámfilm, valószínűleg az arabok pénzén. ”

  bár tuti benne vannak, de az Apple pénzén is azért :D

 17. human; nem az arcára értettem (volt már amúgy sokkal rosszabb is) a testére, összességében:D Efronnak meg balesete volt, amiatt (is) barmolták szét az arcát..vagy mentették a menthetőt, de lehet rosszul tudom

 18. Ez akkor egy ilyen F1 fikciós film? Ennek sok értelmét nem látom, de biztos..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.