Kecsap: Gladiator 2, Monster Summer, Balls Up, Blitz, MonsterVerse, Denis Villeneuve, The Breed, Shrek 5, Donkey, 28 Years Later Part II: The Bone Temple, Knight’s Camp, Twenty Years After, Project Hail Mary,

A héten jön a Gladiator II. előzetese. A képek remélem megvoltak addig is.

Családi horrorfilm lesz a Monster Summer, ami most halloweenkor érkezik majd VOD-ben. Pár fiatal összefog egy tapasztalt rendőrrel (utóbbit Mel Gibson alakítja), hogy megmentse a szigetét és a nyarat valami rejtélyes erőtől. Volt egy teaser videó.

A Steve McQueen által rendezett Blitz mutatkozott az első képeken. A film a londoniak életét mutatja be a II. Világháború csúcsán.

A Warner Bros. következő MonsterVerse-filmje, vagy az új Godzilla és/vagy/miért Kong filmje 2027 márciusára várható.

Ha már Warner, 2026 decemberére betettek egy Denis Villeneuve művet is, de még nem tudni, hogy az pontosan mit jelent (Ráma? Dűne 3? Valami új?)

Mark Wahlberg & Paul Walter mellé Molly Shannon jött a Balls Up akciókomédiába. Két kirúgott marketingesről, akik azért elhasználják a céges ingyenes focimeccs jegyüket, de valami miatt az egész ország elkezdi üldözni őket.

A franciák folytatják a Három testőrös filmjeiket, méghozzá a Twenty Years After (20 évvel később) adaptálásával. Ahhoz a Dumas műhöz azért ritkán szoktak nyúlni. 2027-ben lesz bemutatva.

Steven Soderbergh inspirálódott a Taylor Swiftes Eras Tourból. Vajon mit főz belőle.

Kathryn Bigelow csak készít valamit a Netflixnek, bár az egyik projektjét már lefújták ott, de még futó Fehér házas thrilleréhez most csatlakozott a Past Lives-os Greta Lee is. A főszereplők amúgy Idris Elba és Rebecca Ferguson.

A The Breed újrázásában a Fallos duó, Virginia Gardner & Grace Caroline Currey szerepel majd, ők menekülnek vadkutyáktól egy elhagyatott szigeten. Az amúgy olyan remake, amiben egy szar filmhez nyúlnak, és abból próbálják az ötletet jobban kifejteni.

Eddie Murphy egy interjúban azt mondta, hogy nem csak Shrek 5 készül, de Donkey spinoff is tervben van. “We started doing Shrek 4 or 5 months ago. I did this, I recorded the first act, and we’ll be doing it this year, we’ll finish it up. Shrek is coming out, and Donkey’s gonna have his own movie. We’re gonna do Donkey as well. So we’re gonna do a Shrek, and we’re doing a Donkey.”

A 28 Years Later ugye trilógiát indít, és a második részt már nem Danny Boyle rendezi, ellenben kiderül a címe egy copyright bejegyzés kapcsán: 28 Years Later Part II: The Bone Temple.

A Knight’s Camp egy sötét komédia lesz Judy Greer és Sophia Lillis főszereplésével.

A Dűne operatőre, Greig Fraser lesz a kamerák mögött a Project Hail Mary adaptálásánál.

Elhunyt Jon Landau, a Titanic és az Avatar producere.

Elhunyt Robert Towne, a Chinatown forgatókönyvírója.

Videónak a Kodak jött azzal, hogy a Twisters bizony filmre forgott.

Na jó, extra bónusznak Maxxxine rajongói “levelek”.

6 hozzászólás a “Kecsap: Gladiator 2, Monster Summer, Balls Up, Blitz, MonsterVerse, Denis Villeneuve, The Breed, Shrek 5, Donkey, 28 Years Later Part II: The Bone Temple, Knight’s Camp, Twenty Years After, Project Hail Mary,” bejegyzéshez

 1. Jon Landau halála most megdöbbentett. Mindössze 63 éves volt, és rákbetegségben hunyt el. Nagyon sajnálom, nem igazán ismertem a munkásságát Cameron filmjeinek producer segítségén kívül, de kitűnő támogatója volt láthatóan ezeknek a filmeknek és mindig nyitott volt a technikai innovációkra és türelmes is volt mindezek mellett, mert tényleg kevés filmet producerelt. Persze, nem minden volt tökéletes, ami hozzá köthető, sőt, az Avatar 2 inkább nem jó szerintem, mint jó, de akkor is jelentős alkotója volt a filmvilágnak.

  Ugyanúgy sajnálom Robert Towne is, de ő sokáig élt, teljes életet. Neki a nevéhez pedig végképp megkerülhetetlen klasszikus fűződnek örökre.

  Nyugodjon békében mindkét alkotó. :-(

 2. Shrek-ből már a harmadik is erőltetett volt, a negyedik pedig a viszonylag jó alternatív idősíkos ötlet ellenére is inkább volt nyomasztó, mint vicces. Őszintén nem tudom, mit akarnak még ebbe belepréselni. Szamár pedig még annyira sem bír el saját filmet, mint a Csizmás, akiből az egyik nézhetetlen, a második meg szódával épphogy elmegy kategória.
  Sajnálatos, hogy így meg kell gyalázni a pénzlehúzás oltárán mindent, amit egykor szerettünk.

 3. Uhh, az a 28YL folytatáscím elég kellemetlen. (biztos változik majd)

  @Scorpion82:
  az a baj, hogy te onnan közelíted meg, hogy nem volt jó, míg a studió innen -> Budget: $135–165 million / Box office: $756.2 million
  A Csizmás 2 szintén hozott $485M-t, $90M költés mellett.

 4. @Csigusz:
  Idézet saját magamtól:
  “Sajnálatos, hogy így meg kell gyalázni a pénzlehúzás oltárán mindent, amit egykor szerettünk.”

 5. Szerintem jó volt az a második Csizmás. Ami meg másik hírt illet, a Rámára kíváncsi lennék.

 6. A Project Hail Mary egy zseniális sci-fi, ajánlom mindenkinek, aki szeretne valami jót olvasni. Kíváncsian várom a filmet!

  Jöhet John Scalzi, Vének Háborúja regényfolyama filmen! Köszi! 8-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.