Despicable Money

Azért gyorsan nézzük meg a hétvégét, amikor a 4. hétvégéjén végre valami képes volt kiütni az első helyről az Inside Outot, ami a nyár gigasikere. Ehhez kis sárga lények kellettek.

A Despicable Me 4-nél az az érdekesebb adat talán, hogy a 3. rész 72 milliós kezdésénél is többet hozott (már persze infláció nélkül nézve:), hiszen Amerikában 75 milliója lett az Illumination Entertainmentnek. Összesítve 123 milla lett, szóval a világ többi része is hozzátette a magáét. Mondjuk ha már a 3. rész, az nemzetközileg volt hatalmas, szóval lehet az új fejezet lefutása annál sokkal gyengébb lesz.

Ezen kívül még újdonság volt a MaXXXine, aminek 6,7 millió sikerült hazájában. Ez jóval az első rész, az X fölött van pénzügyileg. És elvileg csak 1 millába került (na meg a reklám, de látszólag azt sem költötték túl).

A Bikeriders már a padlón, így ki is jött PVOD-n, de erről majd beszélünk a Podcastban. És elvileg a Horizon is így jár a jövő héten. Az emberek otthonmaradásra átnevelése folytatódik.

3 hozzászólás a “Despicable Money” bejegyzéshez

  1. ahogy múlt héten is írtam, sajnálom Costnert, de ha reálisan nézzük a dolgot, a Horizon-projektnek minimális esélye volt.

    film baromi hosszú (180min, második rész 160min!), nem szerepel komoly húzó név, reklám kampány sem volt valami erős, kritikák is vegyesek és a nyári premier sem volt egy túl jó ötlet.

  2. Sajnálom a Horizon-t én nagyon vártam de Tatabányán nem is játszották, Pestre meg nem volt időm felmenni sajnos. Így nekem is magad az otthoni filmezés… ezek szerint folytatást meg leverték a mozik műsorából? Pedig lefogadom hog nekem az is tetszett volna. Az indiános vadnyugatos filmeket bármeddig tudom nézni.. engem kikapcsol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.