Karib tenger kalózai 3 bemutató

At world’s end bla bla Jack Sparrow beszívta és Chow Yun Fat is szerepel és a trailer meg innen lehúzható ropogós magyar szerverről mint a villám (vagy a yahootól).. one man and a half robot android women.. ja az más. Az előző Karib Tengeres móka nekem tetszett ám.

Első ránézésre ez teljesen kész lesz, csata a bazi örvényben, vagy mi a fene az. Még több akció stb…

Karib Tenger Kalózai 3 - At World's End

30 hozzászólás a “Karib tenger kalózai 3 bemutató” bejegyzéshez

  1. Csekkoltam a HD-st,tipikus látványfilm lesz ez is,de sztem a mozit ez se éri meg :)

  2. Na hát pusztán ez alapján bónusz jeggyel se ülnék be rá. Úgy örültem mikor felállhattam a székből a 2. rész végén, abszolut nem érdekel már, hogy Jack Sparrowt mikor fingotta ki a CGI-polip.

  3. sven: kicsit rohantam :D

    nem értem, tipikus popkorn mozi, aki nem szereti a hasonló filmeket, az ynilván nem nézi meg, azaz nem éri meg neki a mozijegyet.

  4. nekem biztos nem lesz fizetős. persze kíváncsi vagyok és frankón megértem, hogy miért a nagy siker, de egyik rész sem kapott el úgy, hogy akár fontolóra vegyem a dvd-t, pedig egy trilógia pakk tuti veszett jól mutatna a polcon.

    a trailer persze atom. jellemző, hogy az egymilliárdos világbevételt a lotr 3 és a titanic mellett csak a potc2 lépte át.

  5. majd megnézed a heltai szinkronost. Depp és a hülye stílusa nélkül nekem sem ütött volna az első rész – a második már talán. a díszdoboz meg elég valószínű lesz errefelé :)

  6. Aki nem szereti a CGI-s látványfilmeket és mégis beül egyre a moziba, az ne nyavalyogjon hanem viselje el amit magának főzött…. nekem ez a véleményem :D

    eddigi 2 rész nagyon jó volt és már várom a következőt.

  7. “CGI-polip” by -zs- … marhanagy szöveg öcsém … kiestem a székből :D:D:D:D
    Amúgy meg teccik, tuti meglesős lesz vmikor, ha más nem akkor ezt is megnézzük haverokkal Moziünnepen 300 ft-oért akárcsak a Holtak Kincsét XD

  8. Engem az első rész magával ragadott, de nagyon! A máodikat azért éreztem kicsi visszaesésnek, mert hiányzott az újdonság varázsa, de azért kellemes szórakozás volt. És a trailer alapján a 3. is hasonlóan jó lesz. :)

  9. AZ elsőt nem láttam, nem is érdekelt soha. A második kellemes élmény volt, az utóbbi idők egyetlen telecam filmje, amit megnéztem. Ez a harmadik ez tetszik, biztos megnézős lesz.

  10. -zs-: Én például csak azt nézem meg moziban, ami látványos, mert csak akkor van értelme a széleszvászonnak. Egy jó kis történetet a gépen is meg lehet nézni…

  11. wow, sztem király lesz
    a második rész tipikus átvezető mozi volt, én kicsit ki is akadtam, hogy igaziból nincs poén a végén… kicsit coitus interruptus érzés volt, de a harmadik rész trailere bizalomgerjesztő.
    azért nem élem bele magam, de sztem biztos nem olyan lesz, mint a matrix: érdekes első rész után a második rettenetesen idegesített, a harmadikon meg az egész mozi örjöngve röhögött, annyira szar volt (“neo.. köh… köh… csókolj meg!” — tiszta haláli fegyver)
    és ráadásúl ott tényleg csak ismételni tudták, meg halmozni a már ismert elemeket, amekkora rétesre el volt nyújtva, az a 3 perc újdonság nem érvényesült… ebben azért lesz minden, ahogy elnézem

  12. engem érdekel csak a hossza lesz zavró rászoktam 40-50 perces sorozat részekre minden 40-50 után mehetnékem lesz. Bár a sorozatokból vagy 10 részt is megnézek zsinorban és nem zavar:D

    “Disney legkésőb 2010-ben szeretné mozikba küldeni egy új Karib-tenger trilógia első epizódját.”
    http://www.sg.hu/cikkek/50626/a_disney_meglepo_tervei

  13. valami freeblog gáz van, elég sok blgo elérhetetlen (a filmbuzi pont nem tartozik közéjük pillanatnyilag, azaz hasít :)

  14. Az első rész tök jó volt. A második viszont visszaesés volt. A harmadik remélem jobb lesz! Az előzetes nem egy nagy szám, de lehet csak magasak az elvárásaim. Hogy moziban megnézem-e, azt még nem tudom. Az első kettőt is csak DVD-n láttam.

  15. Miert kinek tetszet a gyuruk ura? A tortenete teljesen gyenge es gyerekes, de majden mindenki megnezte. Vajopn miert? HAt azert mert tele volt latvanyos jelentekkel. Ha mindent
    igy neznek akkor mostanaban nem lehetne moziba menni. Most ez a slager. Akinek nem tetszik ne nezze meg. De szerintem az is megfogja nezni aki itt minden baromsagot irogat egy olyan filmrol amit meg nem is latott.

  16. Hmm! A Gyűrűk Ura csak a látványról szólt volna? Nem hiszem. Ha csak a látványról szólna nem lenne az egyik kedvenc filmem. Ha egy filmben csak látvány van az engem egyáltalán nem hat meg. Személy szerint én A Gyűrűk Urát azért néztem meg, mert olvastam a trilógiát.

  17. Akkor respect neked Tamás ha végig bírtad olvasni.
    Én ott tettem le a LotR-et amikor lenyomtam 50 oldalt, és még mindig csak arról volt szó, hogy ilyen a fű a Megyébe, meg olyan szép minden….
    Alap h mindenki csak a látványért nézte….
    Aki meg olvasta, azmeg max azért, hogy meg tudja mondani mi van másképp a filmbe…

  18. egyértelműen bejövős a trailer, a lényeg hogy ez is moziban nézős lesz, ugyanúgy mint a kisöccsei :)

  19. Még 99-ben olvastam a regényt, tehát jóval a film előtt, s egyáltalán nem untam. Sőt! Egyébként, ha Jókait olvas az embet, ott kb az első 70 oldal unalmasabb, de én mindig végigolvasom, mert egyszerűen jól ír Jókai.

  20. Nem csak a történettől lesz jó egy könyv hanem attól is hogy milyen az író stílusa. Van aki a szart is el tudná nekem adni annyira megvett a stílusával, van aki meg baromira érdekes történeteket ír, de olyan nyögvenyelős a stílusa hogy többet nem fogok tőle semmit olvasni.
    Előbire egyébként szerintem nagyon jó példa Neil Gaiman, akitől az utolsó könyv amit olvastam az Anansi Boys volt, márpedig abban a könyvben nem sok minden történik, csak megy a sztorizgatás ezerrel, de mégis kiolvastam 1 nap alatt annyira érdekes volt.
    Ezt csak azért mondom mert a PotC sem a története magasröptűségével vett meg, hanem ahogy előadják azt. Jó humor, szép látvány, kaland, kalózok, tengeri herkentyű főgonoszok, zombik, voodoo lady, Keira Knightley. Kell más egy jó 2-2.5 órás szórakozáshoz? Nekem aztán nem. :)

  21. Az elso tetszett, nagyon. Az utobbi evek egyik legjobb vasarnap delutani filmje volt. A masodik nem tetszett.. de legalabb az is nagyon. Most jon az erzesem, hogy ennek is az lesz a vege, mint a matrix cimmel futott lehuzos trilogianak. Ami ugye deja vue – bots ha elirtam -, ami ujabb elmes kerdeseket vethatne fel a konspiracios elmeletek kedveloinek koreben. . XD
    Szoval aggodom.. de megnezem.. mert mdeg akkor is ha vacak.. de szeretem latni a jol kezdodo lehuzos trilogiak bukasat…

  22. a második rész csak kicsit hosszú volt. ha max 2 óra lett volna főcímekkel, akkor mindenki éltetné sztem.

  23. Sztem ez a trilógiának ez a legjobb része nekem bejött és ha 30milliárdszor nem láttam akkor egyszer sem csak azért mert Orlando a kedvenc színészem és mert Johnny Depp is sokat marháskodik benne. És rossz az ízlése annak aki leszarozza ezt a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.