Egy leak és kis vírusmarketing

Spike Jonze készülő filmjéből, Where The Wild Things Are, kiszivárgott az alábbi kép, és mindenki pissed, kivéve a netezők.

Spike Jonze - Where The Wild Things Are

Cloverfield” meg az új J.J. Abrams project (nem ez lesz majd kész filmként a címe), aminek a vírusmarketingjét úgy tűnik maximumra járatják éppen, miközben ugye a Startreket fogja rendezni nemsokára.

12 hozzászólás a “Egy leak és kis vírusmarketing” bejegyzéshez

  1. Milyen király marketingfogás lenne, ha maguk a készítők vennék fel és szivárogtatnák ki az előzetest kamerával… Én bírom az ilyen kamu filmes megoldásokat.

  2. szerintem valami ilyesmi történt, legalábbis azért ülnek minden infón, hogy a film iránti éhség nagyobb legyen.

  3. amúgy nem értem, youtuberól úgyis leszedte kurvasok ember, ezt a videót már nem zárják vissza a palackba, mint ahogy annó a 300-ét sem sikerült.

  4. ezt nem ertem, miert faj nekik, h egy kamerazott trailert vki felrakott a jutubra? ahelyett, h orulnenek a marhak az ingyenreklamnak. videoklippek detto. a zene- es filmipar a sajat hulyesegebe fog beledogleni.

  5. Sztem meg tök mind1, hogy kiszivárgott-e a trailer vagy sem, mert egy rakat fos lesz ez a film (már a címe is erre utal)…

  6. még nincs is címe, lol…
    de miért is lenne rakat fos? jj abrams nem szokott szart csinálni, ötlet is jó, teasertől libabőrős lettem, én várom.

  7. SZVSZ az hogy Cloverfield túl jól rímel a “Legend of the Overfiend” Manga címére

  8. Cloverfield a címe.
    ez valami igen durva film lesz x) nagyon bírom az ilyeneket. rakéta nem volt benne, épületdarabok repkedtek. csak azért imádkozok, hogy nehogy valami gagyi godzilla utánzat legyen. remélem valami odabaszós szörny lesz.

  9. Házimozin nagyon ütős; egyedi feelingje van, kb úgy várom, mint a Világok Harcát. Az előzetest eredetileg a Transformers előtt vetítették; kár, h nálunk nem. Én bírom az ilyen titkolózós filmeket, tiszta király ez a hype körülötte..
    (ennél csak az lenne tutibb, ha Lukas bejelentené, h mégis lesz új Star Wars rész.. Akkorát robbanna, mintha -egy eddig ki nem adott- egy új Beatles kislemezt találnának..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.