Cashback

Rögtön a közepébe vágok, film első 3 perce a 180 másodperce alatt beránt, és utána már végig fogod nézni, mert jól lapokat osztott a film. Értelmetlen? Főhősünk szakít a barátnőjével, mert szerinte nem tudja boldoggá tenni, a csaj teljesen kiakad, rögtön összejön mással. Hősünk meg erre insomniába süllyed, és mivel így +8 órát nyer, ezért elmegy éjszakai műszakban dolgozni egy közeli áruházba. Ott pedig megkapjuk az eyecandy-t.

Cashback az Exbarátnő

A munkában minden dolgozó próbálja kihúzni a műszakja végéig ilyen-olyan módon, és hősünk azt választja, hogy megállítja az időt, legalábbis képzeletben biztosan. No meg, hogy a megállított időben levetkőzteti a gyönyörű női vásárlókat, és lerajzolja őket. De ilyen lányokról beszélünk mint Keeley Hazell például. A többit pedig nem mondom, hogy meglátjátok, mert annyira azért nem túl jó a film. Mármint a sok cici meg p*nci mellet próbáltak komédiát is belrakni a turmixba, de egy lassan hömpölygő olyan semmilyen szürke folyam lett belőle. (és a megállított időben az egyik modell pislog! haha). Azért ezt bírom a nem mozikat megcélzó filmekben, nincs unrated ökörködés meg ilyesmi, rögtön rated R ahogy kell. Nem kell aggódni, ha kivillan egy cici.

Cashback értékelés

Pontszámnak egy 6/10, mert bár kicsit túlhúzták néhol a jeleneteket az elviselhetőség határán, de mégis volt pár mosoly, na és nem bánom a belefektetett (direkt) időt.

human
írta
2007. 08. 01. 15:25
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Cashback” bejegyzéshez

  1. Lehet,hogy hülye a kérdés,de te hol hallasz az ilyen Magyarországon meg sem jelent,direkt to dvd kisfilmekről?

  2. ezt a filmet pl megnézném:( kár hogy nem tudok annyira angolul hogy értsem is felirat meg nincs hozzá…

  3. nem igaz h itt is feliratért kell rinyálni. erre nincs jobb szó, nevezzük nevén nyugodtan.

  4. Ok,de nem tudunk a filmről írni,ha nem tudjuk megnézni,mert nem értjük… Pedig én is megnézném,szeretem a függetlenfilmeket…

  5. nálam 8/10. nem veszítette el a rövidfilm varázsát, és ne felejtsük el a jó soundtrackeket sem!

  6. Nekem nagyon tetszett a film, megkockázatom, hogy még csak nem is egyszer nézős. Egyébként nekem szinkronosan van meg, tök véletlenül találtam meg egy magyar torrent oldalon, ahol mindenki azt írta, hogy túl elvont, de szerintem nem. Ja, nem pörög? Számomra ponnt a lassúsága teszi érdekfeszítővé…

  7. A csöcsökön túllépve még szórakoztató is, mondjuk a focimeccs főleg. Vagy a főhős szupermarketes kollégái is kellően fárasztóak. A zene is tuti. Egyáltalán nem elvont, kicsit lassú, és a kettő nem ugyanaz. Feelgood, ahogy mondani szokás errefelé. A végén van egy Röyksopp szám, ami akkorát dob a filmen, mint a Bourne mozik végén a Moby dal.
    Simán lehet személyes favorit bárki számára
    10/8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.