Hitman – A bérgyilkos

Nem szarozok, rögtön belecsapok a közepébe: a film gyenge. Ami a legszomorúbb, hogy nem a főszereplő miatt az. Az elefántember (Timothy Olyphant) továbbra sem volt ijesztő, viszont a többnyire érzelemmentes arc ment neki emberesen (csávó legjobb szerepe máig a Girl Next Door 20 perce, amikor a vásznon van – nameg a Deadwood). A lényeg, hogy a filmre nehogy kidobjatok pénzt, de mindjárt folytatom, csak előbb berakok valami képet.

Hitman - A bérgyilkos

Tudjátok mit? Jöjjön a pozitívum rögtön az elején: valami díjat a hangmérnököknek! De komolyan, minden ütésnek meg lövésnek durva hangja volt, csontbavágó. Ami meg még exrább pirospont, az a hangtompítós pisztoly effektje. Nem olyan valóságtól elrugaszkodott pidju-pidju, amit két méterre nem hall meg senki, hanem (tippem szerint) a valósághoz közelebbi, tényleg csak hangot tompító effekt, de azért még úgy is hangos lövés. És akkor kimerültek a pozitívumok? Na nem, a női főszereplő (nincs igazi szerelmes szál, nyugi!) teste baromi jó. Majd meglátjátok a dvd-n.

És akkor a feketeleves. Először is a forgatókönyv valami katasztrófa. Nem tudom, hogy tényleg az utólagos vágás miatt, de néha ilyen teljesen bipolárisan változtak a szerpelők 1 percen belül. Pl a csaj tök normális a pasival, az kimegy a WC-re, visszajön, erre alpári módon káromkodik a bige. Nem tudom most jobban leírni, de ha a forgatókönnyv író ezt adta ki a kezéből, akkor remélem nem kap munkát egy darabig.

A másik nagy negatívum pedig maga a rendezés. Még ha el is tekintünk az unalmas részek bénaságaitól, amikor a sima párbeszédekkel láthatóan nem tud mit kezdeni a direktor, viszont cserébe legalább az akciójeleneteknél kéne villantania. Ehhez képest ott is vérgyenge általában, mind a koreográfia, mindpedig a felesleges kamerarángatás, amit olyan bénán csinálnak, hogy nemhogy elrejtené a gyenge bunyót, de csak még szembetünőbb lesz a hadonászás félamatőrsége. Na jó, itt azért megemlítendő, hogy pár távcsöves lövésnél fröcsög a vér (ahogy gondolom egy nagyobb kaliberű golyó után ez elvárható). Ezen kívül még a pályaudvari jelenetnél tetszett a lövöldözés.

Hitman – A bérgyilkos értékelés

Ez sajna 4/10 lett. Látható miért. Pedig van benne jó pár játékra kikacsintás, például valami méregtől wc-re kimegy az áldozat ahol elkapja, meg átöltözés, meg néhol tiszta third person shooter kamerállás, de nem elég, nem tudja a negatívumokat ellensúlyozni (az interpol ügynök azt hiszem a mélypont). Véleményem szerint kerülendő film lett.

Amúgy vicces, hogy ez világpremier, de a Bourne-ra, ami azért klasszisokkal faszább akciófilm, vagy 3 hónapot kellett várni…

109 hozzászólás a “Hitman – A bérgyilkos” bejegyzéshez

  1. Szomorú, hogy nem lett jó a film. Miért nem filmesítik meg mondjuk a Half Life játékot? Abból egy írtó para scifi horror eksön filmet lehetne eszkábálni..

  2. a film tenyleg gyengusz, de mondjuk en nem is vartam sokkal jobbat. Amugy szerintetek mi a banatert szinkronizalnak le egy ilyen filmet?

  3. szinkronnal bemennek az analfabéták is

    amúgy én annyira nem vártam tőle semmit, hogy alapban meg sem akartam nézni, majd lesz a tévében… no de én a játékkal sem játszottam, így lehet, érthető, az akció nem a kedvenc műfajom, főleg mostanában ezekkel a rángatásokkal

    half lifeot én is megnézném, nekem a doom is bejött… apropó, ebben a 3rd person hasonló volt, mint ott a 1st person rész? vagy annyira nem mentek rá?

  4. Tényleg nem volt egy nagy eresztés. A szinkron egy rakás fos volt, úgyhogy aki teheti az feliratosan nézze. De én azért nem lennék a film egészével ennyire szigorú, jó kis popcorn mozi volt ez. És bár mindenki osztotta a film elött, a legnagyobb pozitívum maga a főszereplő, ez volt az egyetlen telitalálat, na meg a formás kislány:D. Pár poén el volt találva, az akciók nem voltak rosszak. Nekem például sokkal jobban tetszett a War című “remeknél”. Nem vártam sokat tőle, szerintem nem is lehetett, talán ha jól szerepel a kasszáknál, a második rész majd színvonalasabb lesz. Egyébként nem lehetett nem észre venni a párhuzamokat a Bourne filmekkel, főleg a zene, de maga a sztori is majmolja. Összesítésben azért megér egy 10/6-ot, mert azért jól szórakoztam.

  5. Valami ilyesmire számítottam a kritikát illetően, persze ettől függetlenül meg fogom nézni, csak kicsit zavar, hogy a mom ba kell elmenni ezért, mivel szinkronosan nem vagyok hajlandó megnézni, így is van elég negatívum!

  6. most komolyan. egy jégkockás ládába?

    aki nem szinkronnal akarja megnézni, az még egyszer gondolja át. van egy orosz színésznő meg egy csomó amerikai színész orosz akcentussal. fültépő:) inkább a szink, szerintem. látatlanban.

  7. Szerintem pedig nagyon jó lett! Aki ismeri magát a játékot és játszott akár egy percet is vele, annak tetszeni fog. Hozzáteszem, aki nem ismeri, és azt mondja, hogy rossz film, tökéletesen igaza van… Egy a titka: nem kell sokat várni tőle. Nem vagyok egy nagy játék fan, de a Hitmannel hetekig elvoltam. Lehet, hogy emiatt egy kicsit elfogult vagyok, de pl az a járás a filmben… Nagyon ott van! Nyílván a történet rettenetesen bárgyú, de itt tényleg nem ez a lényeg. Már a jelenetek első kockájánál lehetett tudni, hogy mi fog történni, de komolyan mondom ettől mág izgalmasabb lett az egész!

  8. “aki nem szinkronnal akarja megnézni, az még egyszer gondolja át. van egy orosz színésznő meg egy csomó amerikai színész orosz akcentussal. fültépő:) inkább a szink, szerintem. látatlanban.”

    hát ez hülyeség, már nem azért
    mekkora feelinget adnak már sga-ban is az akcentusok, főleg zelenka cseh és mckay kanadaija

  9. szerintem nem hülyeség, mert esete válogatja. (zelenka gondolom cseh, nem? vagyis nem csak magára kényszeríti az akcentet.)

    nem mindig jó hallani, ahogy a színészek szenvednek az akcentussal – az orosz itt kifejezetten fájdalmas volt, ahogy küszködtek vele. (klasszikus példa, amikor a gésa emlékirataiban mindenki szanaszét törte az angolt, ami persze nem a távolkeleti színészek hibája volt.)

  10. dave: felsoroltál 3-mat amiből kettő baromi jó volt. De ott volt die hard 4, füstölgő ászok, a kingdom 20 perces karfamarkolós akciójelenete…

  11. bourne meg smokin’ az igen de a többi nem tom…
    meg nem csak egy két jo jelenet meg vágás meg zene számít :P

  12. És a zene? És a zene? Nekem az tetszett legjobban az egészben… Mondjuk ez egyben minősíti a filmet.:)

    De nekem is jobban tetszett a Warnál, annak ellenére, hogy a sztori akkora légbőlkapott hülyeség volt, mint egy… ööö… Zeppelin.

  13. Magyar szinkronnal láttam a filmet, és szerintem nem azzal van a baj, hanem az idióta párbeszédekkel. Meg persze azzal, hogy erőltetik néha az orosz szavakat. (Most akkor a filmben oroszul vagy angolul beszélnek? Mindig is zavart a filmekben, hogy mindenki tökéletesen beszéli a másik nyelvét.) Ilyent beszólt a Zsebibaba, hogy “málcsik”… azt hittem, hogy leesek a székről.
    Összességében, a B kategóriája ellenére, az egyik legjobb játékból film való filmadaptáció lett. A Resident Evilt is simán veri nálam.

  14. hát vegyes érzelmeim vannak a kommenteket olvasva a filmmel kapcsolatban. bár amúgy is hátránnyal indul nálam ez a movie, de majd egyszer azért megnézem amikor majd valaki kölcsönadja nekem. hogy mozijegyet ezért nem veszek az biztos.

  15. én is azt mondom, hogy játékadaptációhoz képest jó lett, de ha úgy nézném a filmet, hogy hátha megkedvelném a játékot, akkor már vannak gondok.

  16. Ilyenkor sírni tudnék, mikor elcsesznek egy ilyen nevet, egy ilyen adoptációt. Mekkora vérfasza cool filmet lehetett volna már csinálni hitmanből. De azt sem értem, hogy a rendezőt forgatás közben, hogy nem vágja senki hátba egy székkel.

  17. Én nagyon sokat játszottam a játékokkal, és bejött a film. Lehet csak ezért. Mondjuk a kardos jelenet erőltetett volt, nem kellett volna. De még ígyis klasszisokkal jobb mint a War vagy resident evil.

    Meg mindenki úgy állt a filmhez hogy rendező első rendezése úgyis szar lesz, mindenki előre fintorgott, meg a többség úgy ült be moziba hogy valószínű szar lesz.

    Ezek után meg se lepődök a kritikákon. részemről sima 10/7.

    K

  18. én nem úgy álltam hozzá, ezért is néztem meg a sok negativitás ellenére is. Mégsem lett túl erős a film.

  19. részemről 8/10

    Azt jól láttam, hogy a film elején levő gyerekes bevillanások ugyanazok voltak mint Dark Angel-ben?

  20. “meg a többség úgy ült be moziba hogy valószínű szar lesz.”

    én úgy ültem be, hogy bitang lesz. erre az első percben nézem, hogy milyen film ez, mert tévés képeket mutatnak a dark angelből(!). mondom, itt bajok lesznek. utána pedig bajok lettek:)

    bénácska film, így tudom jellemezni. jót akartak, de tehetségtelen emberek csinálták. mondjuk ennek ellenére minimum 3/10, szóval még így sem annyira gáz.

  21. nézegetem a kritikákat és sehol se láttok olyat ahol emlitenétek hogy rossz volt timothy,ezzek szerint még is jól alakitotta Hitman-t?

  22. mathe: Timothy elég szar volt mint Hitman, a fejét egy idő után meg-megszokta az ember, de azt, hogy képtelen a gesztikulásáról lemondani.. Mondjuk elég érdekesre szabták Hitman karakterét: eredetileg ugyebár egy hidegvérű érzelemmentes szótlan profi, ebbe meg James Bond szerű poénokat nyom, és mosolyog..
    Btw Olyphant karaktere annyira volt jó, mint a DH4-ben, de ahogy abba sem, így ebbe se tudott semmi fantáziát vinni. (szerintem mikor megmutatták neki a forgatókönyvet, csak az Olga Kurylenko-s jelenetek miatt vállalta el, a mázlista)

  23. Háát nem tom!nekem bejött mert fanatikus vagyok!igaz izgalmasabb jeleneteket vártam!a színészról annyit h kajak nem hasonlít 47-re!!ő “gizdább” magasabb!a járása mozgása az ott van!de az a nézés a profizmusa,könyörtelensége az valahogy hiányzik az arcáról!inkább a filmet úgy kellett volna megcsinálni,h a kegyetlensége és az a hatalmas precizitása kerüljön a vászonra!!

    nah mind1! ez van!inkább játszok tovább a Hitman játékokkal!azok legalább azt adják amit elvárok!:)

  24. De viszont el kell ismernem Rolleee-nak igaza van. Sok minden hiányzik belőle. Sztem más szinész kellett volna. Talán egy kicsit idősebb és tényleg az a határozottság, kegyetlenség hiányzott. Az a pár elérzékenyülés sem kellett volna. Nem tom hogy vagytok vele a játékba mindíg jobra hajtotta a fejét. A filmben ez nem található meg. Talán ezt bele kellett volna tenni. Én is hitman fanatikus vok. Vártam már ezt a filmet. Talán egy kicsit lehetett volna jobb is, de nekem így is tetszik. A játék viszont ász!

  25. Eredetileg úgy volt h. vin diesel lesz a fősszereplő, de végül timothy kapta. ez sem lehetett véletlen…

  26. Sajnos az adaptált filmek nem sikerülnk túl jól, ugyanis csak a pénz miatt csinálják őket és még a csipetnyi kreativitás is hiányzik belőlük.Egyébként szinte minden játékból lehetne filmet csinálni és ha ügyesek lennének a 95%-uk kasszasiker lehetne.Ilyen lehetne akár a sokat emlegetett HL de akár a Starcraft,Warcraft,Diablo,Max Payne,vagy a legujabbak közül a Crysis,timeshift és az imádott Witcher:) is.És még sok sok más is…

    ja megjegyezném , hogy aki emlékszik volt anno a Super Marioból és a pacmanből is film:D

  27. Szerintem geci jó volt a film! Nem értem, hogy a magyar szinkronon kívül, mi nem tetszett benne? Igazi “értelmetlen-akcio film”, de ezt szeretem… Szereintem a hétköznap esti akció filmeknél jobb.

  28. Dr. Deles szerintem is jó volt a film de az sztem tagadhatatlan hogy jobbat, többet is kihozhattak volna belőle. Arra pedig hogy a “hétköznap esti akció filmeknél jobb” azoknál többet is vártunk. Jah értelmetlen-akciófilm? Nem tom én nem annak gondoltam. :)

  29. Valaki esetleg elmondhatná nekem, hogy a Human által említett hanghatásokon, a csajon, meg néhány, a játékra emlékeztető jeleneten kívül mi volt olyan jó a filmben? Nem akarom én itt mindenkire ráerőltetni a véleményem, csak kíváncsi vagyok, hogy én mit nem vettem észre :)
    Játékadaptációként szerintem egy legyintéssel el lehet intézni, semennyire sem volt hű az eredetihez, akciófilmként meg.. annyi sokkal de sokkal jobb akció van nála.. Ahol normális a történet, a dialógusok, és a vágás. A főhős elég szubjektív, kinek bejött, kinek nem, szerintem abszolút nem volt Agent 47, de persze ha sima akciófilmként nézi az ember, úgy egy néha cool kopasz gyilkológépet látott, aki az 1000x látott jellemfejlődésen megy keresztül.

  30. Írta valaki, hogy felirattal nézte meg. Honnan lehet feliratot szerezni hozzá? plz segitsen rajtam valaki :)

  31. nem segíthetünk warez ügyben, főleg, hogy nincsen titkos feliratlelőhely. ha lenne a filmhez akkor fennlenne a nagyobb siteok egyikén, hidd el. én néztem felirattal amúgy, mivel a Mom-park úgy vetíti szerencsére.

  32. Sziasztok!!
    Gondoltam írok már, ne legyen annyi negatívum! Nekem tetszett a film és főleg a színész! Ennél jobban senki nem játszotta volna.
    Aki játszott már a Hitman játékokkal szerintem egyetért velem!
    Csao

  33. Lehet vannak jobb akciófilmek, ahol félholtra verik a főhőst aztán végül félholt állapotban 10 embert is elver…

  34. Jó volt a film, a csaj azért káromkodik miután a faszi kijön a wc böl mert addigra igencsak illuminált állapotba kerül. Legközelebb jobban figyelni!

  35. szerintem nem lett olyan sz*r a film, nekem tetszett! Igaz a játéktól rendesen eltér, de akkor az nem lett volna eredeti, ha minden csakis úgy van, ahogy a játékban, más történetet kellett kitalálni! a kritika egyik részéval viszont igazam van: az elején nagyon idegesítő, amikor 10-20 mp változik a helyszín, és a szereplők is teljesen máshogy reagálnak, mint az elött…sajnos minden nem lehet tökéletes…

  36. A csávókám tényleg messze van a 47-estől, sokkal jobban illet volna Jason Statham, a szálító! Ezerszer jobban ált vola neki!

  37. hát sztem nagyon jó lett a film… nekem nagyon bejött meg a játékhoz is hasonló… élweztem… de ez az én wéleményem

  38. Adott volt valami amit megint sikerült elszúrniúúkkk. Sajnos a film igencsak gyenge, mondjuk van benne egy-két jó jelenet, de sajnos a színészi munka szerintem egyenlő a 0 val legalábbis ami a 47-est illeti. Poénkodik ? Ami nem rossz, de szerintem ő nem aza a fajta. Nékem ez a szerény kis véleményem a filmről.

  39. Ettől a filmtől elvonatkoztatva, de olvastatok már olyan filmről itt amit nem húztak le???
    Akárhány kiritikát olvastam eddig ezen az oldalon mindenre azt írták hogy szar…

  40. ööö, akkor nem olvastál sok kritikát, hiszen a legutóbbi 11 filmből amiről írtam csak 4-et húztam le (tehát 7-et pozitívan értékeltem)

  41. Na de gyerekek!!! Mindenki azon veszekszik, hogy melyik szinesz alkalmas a szerepre? Es ervekkent kulonbozo lelki tulajdonsagok arcon valo tokrozodeset hozzatok fel. Mindenkinek mas hitman kell. Mert mindenki maskepp jatszott a hitmannel, maskepp elte bele magat a jatekba. ez a lenyege. Hogy le lehet mindenkit loni “kemenyen”, “faarccal”, “szuros tekintettel” stb. valamint meg lehet olni csak a celszemelyt vmi eszkozzel, akar mosolyogva es “James Bond poenokat” magadban hozzateve a gep elott. :D ennyi. Elefant timot is elkepzelt egy hitmant, es eljatszotta.
    Kulonben kulonbe humanrol szalljatok le, egesz jo kritikakat ir, es meg pozitivumokat is ir neha, ami nem konnyu (:

  42. Sziasztok!

    Hát őszintén szólva, játékból készített film, nem vártam sokat tőle. Egyszerűen elmentem moziba és megnéztem,teccet! Szeretem a játékot mind pc-n mind ps-n,ez a film nem azért készült h arasson,hanem egy remek ötlet,jól válogatott színészekkel és főleg Timothy Olyphant,jól választották meg a szerepre (Jason Statham nem lett volna ilyen hatásos,nincs meg a hidegvér a tekintetében). Akinek nem teccet nem kell fikázni, aki meg képes párhuzamot vonni a játék és e film között,annak elnyeri tetszését.Egyszerű színészek,egyszerű film=ennyi!

  43. Skacok!

    Elolvastam a kritikátokat, és be kell vallanom, hogy nagyon nehezen szántam rá magam, hogy megnézzem a filmet!

    De hála az Istennek megnéztem… és szerintem k.. jó a karakter és ki jelentem, hogy bár a film az 1szer nézhető kategóriájú filmek közé tartozik, de TETSZETT! (most jöhetnek a kövek)

    ÜDV

  44. Hát sztem ez a film sima 7/10. Az igaz h vannak benne érdekes jelenetek ez nem vitás, de ettől függetlenül nekem NAGYON tetszett. én eleve ugy ültem be h mekkora jo film lesz hát és nem is csalódtam.Mondhatni nem keveset játszottm a játékkal lehet hogy ezért egy kicsit a pozítívum felé hajlok. A játékhoz télleg nagyon hűek maradtak a mozgás elemek terén, és a színészeket is jól összeválogatták. Szerintem fasza film lett!

  45. Csalódtam, de már akkor amikor a főszereplőt kiválasztották.
    Hiába mondja mindenki hogy húdejól néz, hitman nem ennyiből áll, hogy jól néz… ennyi erővelberakhattak volna valami vudu sámánt is az is tudja így meresztgetni a szemét.
    Amikor azt mondták hogy lesz hitman, biztos voltam benne hogy a Jáson fogja játszani, szerintem simán verné ezt a szopottfejűt.
    A másik gyenge pont a történet, én imádom a hitman játékokat, amihez baromijó sztorit tudtak írni mindig, ehez képest most kaptunk egy.. izét.. nem is tudom mit mondjak rá :S
    Nem tudom ki írta a történetet, de hogy nem a játékkészítők az biztos…
    A film a játék tekintetében egy gyenge 0/10.

    Egyedül az tetszett benne, hogy amikor a csávóka kiugrott az erkélyről, és pár emelettel lejjebb bebukdácsolt az ablakon, akkor pont a hitmannel játszottak, amit mondjuk ki is hagyhattak volna, mert komolytalan, de akkor jópofa volt.

  46. nos.negatív kritikák.hát nemtom.a film nagyon jó lett,Olyphant pedig a legjobb színész erre a feladatra.hogy 47esnek nincsenek érzelmei?ha valaki játszott az első résszel az tudja h Olyphant nagyon is hasonlít arra a 47esre,és a kínai pályán mikor a csaj lesmérolta undorodva nézett utána.az undor is 1 érzelmi fajta…szóval nagyon jó a film szerintem.10/10 :D

  47. mészáros: azért jó a film, mert Hitman nem mutat érzelmet? kár hogy ennyiben és néhány jelenetben kimerül a hasonlóság. 10/10? Jaaa, hogy ez poén, értem. Kár hogy a sztori hülyeség, a vágás szar, az eredetihez való hűség pedig kb a csajhoz való viszonyában meg a trailer zenéjében ki is merül :)
    Hitman amúgy mikor nyomott olyan jellegű poénokat, mint a szájkosaras a filmbe? Én valahogy 4 végigjátszott rész után sem emlékszem hasonlóra. Meg a sztori is érdekes, nem tudtam eldönteni, hogy Skip Woods magától írt ilyen pocsék szkriptet, vagy csak ilyen rosszul mixelt össze 4 részt? Ha már jó bérgyilkosos filmet akarsz látni, nézd meg a Léont, vagy a Szellemkutyát, de végülis a Kill Bill-ekben is bérgyilkosok a főszereplők.

  48. Ja, a 47-es mindig is a humoráról volt ismert. A “nagyon jó”-nál meg nem értem, vajon mi a viszonyítási alap.

  49. Nem tudom miért fikázza mindenki ezt a filmet… (tisztelet a kivételnek)!!! Szerintem tök jó volt, és jól is van megrendezve!!! Hasonlított a játékhoz!

  50. jason statham? ááá… itt nem csak a pofáról van szó, hanem a színészi képességekről is. j.s. jó az ilyen limonádé gengszterfilmekben, amiben csak kemény fejet kell vágni és jófejségeket mondani (vindízel dettó), erre a szerepre viszont olyan ember kellett, akinek tökéletesen érzelemmentes, hideg tekintete van, olyphant ebből a szempontból tökéletes választás. aki meg nem ismeri, nézzen meg pár deadwoodot.

  51. pocsék és rendkivűl gagyi film, ráadásul érthetetlen és unalmas is.A trailer még véletlen sem arról szól mint maga a film, ezt csak olyan kockáknak csinálták akik a játékra kapnak merevedést.Te meg ne sirjál hogy jaj szinkron.Fogod aztán leszeded külföldi torrentről aztán rángathatod rajta a bohocod te faszfej.

  52. Ennyi mozibuzit öccsénm szeribtem a film állatvol, király, nekem tetszet ti meg itt fikázátok.

  53. Sajna eddig az összes játék-adaptációt elrontották. Mármint azokat amiket én kedveltem.

    Ezért remélem hogy nem filmesítik meg a half-life-ot. Mert ha kijönne a film biztos megnézném, és tutira ugyanilyen csalódás érne.

    Baromira nem értem miért kell olyan embernek megírnia a forgatókönyvet, vagy megrendeznie a filmet akinek lövése sincs a játék hangulatáról?
    Néger hitman?? Semmi bajom a négerekkel, de mégis hogyanis?? A játék sztorija alapján klónoztak. …
    Az egyik kedvenc játékom a Hitman, az első rész kivételével az összeset végigjátszottam, de ez a film betett. Ez kész.

    Kár érte. :(

  54. -:gratulálok, sikerült eltalálnod, hogy a világon hogy lehet a leggyerekesebben érvelni.
    “Ne kritizáld XY-t, csak ha tudsz jobbat csinálni”
    Szerinted Roger Ebert tud rendezni? A VOX szerkesztői zseniális operatőrök/rendezők (bár van köztük szkriptíró, és tán rendező is)? Nem. És kritizálnak? Igen.

    Én is azt tettem, de ha akarod, hasonlítom más akciófilmekhez. Ott van tavalyról a Crank, és a Running Scared. Azt a két filmet összesen kevesebb pénzből, és kevesebb alapból hozták össze, mint Gens-nek kellett a Hitmant. Amúgy jópár embernek sikerült már jó akciófilmet, sőt, jó bérgyilkosos akciófilmet csinálnia, és a jó játékadaptáció sem lehetetlen, csak balfaszok próbálkoznak nagyrészt. (remélem a játék 5. részében nem hagyják ki a poént, hogy legyen egy bónusz pálya, amin mondjuk a film díszbemutatóján kell eltenni láb alól valamelyik készítőt).

    Azonkívül játszottam mind a négy játékkal, szerettem a hangulatát, és marhára nem hiányzott egy ilyen szar film. Nem fogom még egyszer leírni, mi volt benne a rossz, szerintem elég objektívan leírtam így is fentebb.

    anonimus: ha bajod van a mozibuzikkal, ugyan vess már egy pillantást arra, hogy mi ennek a site-nak az URL-je :)

  55. Örülök neki hogy végre azok is megnézhetik a filmet akik a játékkal nem is játszottak, és megismerhetik ezt a remek törénetet :)

    A film meg szerintem így is nagyon jó lett, tekintve hogy elég sokmindent kellett beletenni hogy lefedje a játékot.

    Alig várom a hd-s verziót amit még legalább 10-20 megtekintés követ :)
    Addig meg nézzétek meg a moziban mert k*nagy élmény.

  56. Csákány!Ez a film egy nagy rakás szar!Én Hitman fanatik vok, az összes résszel sokat játszottam.Rossz a szereplő mimikája:a rendező nem mondta neki hogy “nézzél csúnyán” mert az Hitman-es.Egy kék kontaktlencse sem ártott volna.Sajna a filmnek semmi köze nincs 47-eshez.Szar a történet,fos ötletek (nigró, öreg stb ügynökök?)Tisztán látszik, hogy lövésük sincs a játékról, Hitman fílingről.A VALVE pont e miatt dobott vissza rengeteg rendezőcske ajánlatát a Half Life filmről, mert tudják jól hogy azt is elbasznák mint eddig szinte mindet.A filmben azért volt egy két jó pillanat, de összességében nagy csalódás,bár mást nem is vártam. Hiányoltam Jesper Kyd nagyszerű zenéit, anélkül Hitman nem is Hitman.Mozijegyet nem ér.

  57. Szerintem nagyon jó volt mind a színészi alakítás mind főszerep osztás. Nem volt sok nye nye semm, ha volt azt is találóan adták elő, nem ugy mint a szállító 2.ben. Nem lehet egy játékot és egy filmet összehasonlítani. Nem lehet játék lapján itélni egy filmet, igaz mind a kettőnek egy célja van, de mind a kettő más értelmet ad.

  58. 6/10

    És miért ? Mert a többi játék adaptációhoz képest ez végre valahogy sikerült. Már bocsánat, de ez így van. Persze a sztori nem egyezik teljesen, gondolom nem akartak túl sok jogdíjat fizetni ,hogy mindent lekoppinthassanak a game-ről. Najó, persze a néger és öreg hitmannél nekem is kiakadtak a gumóim :D
    Egy kis délutáni filmnézésnek megfelel, azonban hardcore kockafejűeknek, hitman istenítőknek azért nem ajánlom. Mozijegyre ha nem is, de DVD-s kiadásban otthoni nézegetésre egy 5.1 hangfalrendszernél már a hangeffektek miatt megéri. Sztem.
    Már én is várom azonban azt a rendezőt, aki igazából belemer kezdeni egy jó adaptációba. Ez már hiányzik a piciny kis lelkemnek!!

  59. CSásztok!szerintem jó a film ma megyek moziba megnézni és a bemutató is fasza és az egész film is az lessz!!!

  60. SPOILER

    amugy pl. a vasutallomason mikor osszefut meg par klonnal es kardozni kezdenek..mert fogja mindenki mindenkire a fegyvert mikor fohosunk ellen van mind? mi a rakot keres ott neger hitman? tovabba minek hurcolassza a csajt, mer nem nyirja ki? meg csomo embert eletben hagyott, abszolut nem volt eleg hidegveru, tiszta benasag lett az egesz ezektol a dolgoktol, amugy az elefantember jo valasztas volt szerintem, nem rajta mult a dolog, voltak jo jelenetek, de aki nyomta a jatekokat az utalni fogja a filmet szerintem

  61. Bakker, az elso kepsorok, amikor a gyerekeket mutatjak, azok a Dark Angel(Jessica ALba) pilotjabol lettek odavagva. EZ AZ EV POFATLANSAGA!

    Lehet mar valaki eszrevette elottem. Ha igen bocs, csak nem volt kedvem vegigolvasni a forumot.

  62. Egyebkent elmegy, agyatlan akciofilmnek mindenkeppen : a csaj gyonyoru, izgulni se kell es a sztorin meg inkabb el se kezdjunk gondolkodni. A verekedesek nekem tetszettek, a lovoldozes gagyi. Ami nagyon hianyzik, az a STILUS es az ELEGANCIA, hiszen mindketton nagy hangsuly van a jatekban…
    Tolem kap egy 5/10et, de csak mert a lany valoban igezo:)

  63. Szerintem jó a film. Mindenki a játékkal akarja összehasonlítani. Ez faszság. Ha ajátékra hajaznának akkor az emberek 80% nem értené miért olyan mogorva a csávó meg még sok mást se értenének mert nem játszottak a játékkal. Szerintem így eladhatóbb a film hogy vittek bele egy kis színt a fékezhetetlen bérgyilkosba. Így már nem kell játszani a game-el hogy értsük a filmet.Szerintem nem kéne így lefikázni a filmeket. mert olyan nevetséges pontokat adtok hogy az már idegesítő. Örüljetek hogy van BAZDMEG!

  64. Szerintem elég jó lett a fílm.
    Nem értem azokat akik azt mondják egyáltalán nem hasonlít a játékra.Rengeteg dolog volt benne. (robbanószer, injekció, mesterlövészpüska, a kivitelezés sem Rambó stílusban ment és még a pisztoly is hasonlított az “eredetire” stb). Aki azt várja a fílmtől, hogy hajszál pontosan kövesse a játékot (akármelyik részét is) az szerintem le se űljön megnézni. Hiszen úgy sem másolnak le semmit pont úgyan úgy.
    A történet sem volt annyira elcseszve. Minden alap megvolt benne, amit egy akciófílmtől elvárhatunk.
    Igaz hogy vannak benne logikai és egyéb bukfencek, de hát ha tökéletes lenne, akkor meg az lenne a baj…:)

  65. Aki azt mondja hogy nem hasonlít a Játékra az nem játszott a játékkal, vagy nemtom, mind a 4 részével játszottam (ki is vittem) és meg voltam lepődve mennyire jó adaptáció.

    Korrekt akciójelentetek, korrekt sztoryval. 4/10? Elmehettek a faxomba…
    Nevetségesek vagytok.
    Zene is nagyon fain, színész is szimpatikus volt

  66. Nem! Nem! Nem! Nem volt jó! Hiába a jócsaj, hiába a headshot, hiába a Robert Knepper(T-bag), aki valamennyire megmentette a filmet, hiába Oliphant!!! Inkább a Die hard 4 meg a Bourne ultimatum! Hol van ez azokhoz képest! Miért van az, hogy az összes játékadaptácót elcseszik?

    SPOILER!

    Hitmen beugrik az ablakon egy szobába, ahol két gyerek játszik… Na mivel…na mivel? Hitmannel bmeg!

    Mondjon akárki akármi ez rossz film! 4/10, pedig jóindulatú voltam!

  67. szerintem a film nagyon állati lett ne mis jáccottam a játékkal semmi megnéztema filmet és sztem ku*va jo lett….a főszereplőt nagyon eltalálták a stilusát a megjelenését a komolyságát minden zsír hát még a csaj….uhhh atom jo nő a hangok is a helyén vtak sztem attol lett még izgalmasabb..egyedül 2 negativuma van az egyik az h a történet kicsit fura volt xd a másik meg sztem tök jó lett vna h a öszejön a csávo a csajjal vagy csak dugnak eggyet szal a lényeg h minimum egy csók jöhetett vna…de igy is jo volt…szerintetek lessz folytatás????

  68. Sajnálattal vegyes szánalommal vagyok kénytelen hozzászólni, ugyanis szerencsétlen “human” barátunknak kb annyi lövése van a filmkritikához, mint a jegesmedvének a jéghokihoz. Ledilettánsoz mindenkit, miközben fogalma nincs többnyire miről beszél… Na mindegy nem hergelem magtam tovább ezen, nem ér ennyit…

    A Hitman egy zseniális, múvész akció, John woo stílusában. Észre illene már venni a folyton mindent fikázó fanyalgóknak (akiknek úgysem lesz semmi jó, mert sajátmaguktól szenvednek…), hogy teccik tudni ez egy stílus, meg kéne tudni különböztetni a stílust, a másolástól és kliséktől..!

    Nem lehet rosszat mondani a Hitmenre. Elhanyagolható apróbb hibákat leszámítva egy műalkotás. A zene világklasszis; rendezés, kameramunka profi, színészek ütősek, a sztori tűrhető… Aki esetleg játszott az ide passzoló PC FPS-sel, annak nyilván mégjobban átjön, de ettől függetlenül is egy kiemelkedően élvezetes kis action movie…

  69. Szerintem jó ez a film, csak lehetne benne több akció. És aki a forgatókönyvet írta az jó hülye volt, mert ha megnézitek a filmet akkor meglátjátok, hogy az egyik jelenetnél amikor a csávót megmérgezi és a WC-be megy, akkor a Hitman is a WC-be megy és a WC-kagylóból szedi elő a két pisztolyt. Az hogy a jó istenbe került oda? XD

  70. Úgy, hogy ha emlékeszel, egyszer bemegy lefoglalni a helyet az étterembe (amikor a csajt kint hagyja), akkor teszi oda (mivel előszeretettel pakol le fegyvereket ide-oda), de mellesleg bármior odatehette…nemde?

  71. Szerintem jo volt a film, a jatekot nem ismerem, es ehhez nem is tudok hozzaszolni, de az tuti hogy Timothynak volt ez a szerep kitalalva, es nem Vin Dieselnek.Aki teheti legalabb egyszer nezze meg.
    Csa

  72. ki a fa..om vagy te hogy így kritizálod a filmet?! ha annyira kemény legény vagy meg producer meg operatőr meg minden amit te ócsárolsz akkor csinálj te filmet te hü.ye nyomo..lt. bujj el. kö..ög

  73. Igazad van “big”. Tényleg lehet, hogy akkor tette oda azt a fegyvert. Erre nem is gondoltam.

  74. Szerintem egy szuper kis film!!!Én a képernyőre tapadva néztem végig!!!Akinek meg nem tetszik csináljon jobbat,és majd meglátjuk ki arat nagyobb sikert!!!!Nem birom a nagyszájú marhákat akik csak kritizálnak,mellesleg nem tudnak semmit!!!!

  75. Játékadaptációt nem nézek általában, és ha mégis, semmit se várok tőle.
    Nekem a Hitman film ilyen előzmények után kellemes meglepetés volt, ugyanazt a hangulatot kaptam, amit a játék közben. (Épp a Blood Money-t pótoltam be előtte, azért is jutott eszembe, hogy megnézzem).
    Hibái voltak, de alapvetően tetszett.

  76. Hát ez a film volt a legeslegjobb.Igazad van gabee!!!Nekem megvan a számítógépen és mindennap megnézem!!!És csinálhatnának még egy részt is belőle!!!Timothy Olyphant a legjobb ebbe a fimbe,(aki a hitman szerepét játsza) és nem Vin Diesel!!!

  77. szerintem irtó jóó film!!! nekem nagyon tetszett! mikor olvastam az elején a fikázásokat, nagyon csodálkoztam hogy ennyire lefikázzák a filmet, hogy sokaknak ennyire nem tetszett…ja meg azt is írtátok néhányan, hogy főleg azoknak nem fog tetszeni, akik nem ismerik a játékot! nah én pont nem ismerem, és a film mégis nagyon bejött!! szóval nekem ahogy van teljes egészében tetszett a film! és bármikor szivesen mégnézem újra!

  78. ja és a főszereplő nagyon jól alakít! :) És szerintem is csinálhatnának második részt is!

  79. Annyi előny származott az xXx-hez hasonlatos Hitman c. filmből, hogy a fsz. mellett domborító csajt az új Bond filmbe is beválogatták, mint az angolszász vonal melletti tüzesebb menyecskét.:))

  80. Hülyék vagytok mind,szte, fasza film lett szóval a többi hülyeségeiteket meg hagyjátok meg magatoknak sápadtarcúak!

  81. Nézzétek itt irogatjátok hogy ehhez a névhez jobb filmet lehetett volna csinálni meg ienek . De ugy nemlehet megcsinálni 1 filmet hogy csak arról szol hogy megcsinál 5 munkát 120 perces filmen belül. . . Kellett vmi story ami elmeséli hitman legnehezebb munkáját. + ha belegondoltok ez a fil a blood money történései után vannak szoval hitman annyi munkáv van tul hogy lehet elege van már mindenböl .Amugy meg nem annyirqa érzelgös mer amikor a csaj ott hiztizik a kocsiba rendesen le van teremtve . . .Szerintem nagyon jo film volt aki játszott a a legelsö résszel egészem a blood Moneyig az nagyra tudja értékelni a fuilmet

  82. Nos, hardcore fanja vagyok a hitman játékoknak, mind a 4-nek. Aki játszott velük, azt tudja, mi az IGAZI alapsztori (spoiler: klónozás, ortmeyer doki, diana, agency stb.). És ez egy nagyon jó történet. Akkor minek kellett az egészet kihajítani a francba? Az összes hitman fan akivel beszéltem eddig, főleg emiatt gyűlöli ezt a filmet. Sz@r a háttérsztori. Abból is a hígabbik fajta.
    Elefánt Timmel nem volt különösebb bajom, mert egész jól adja a gyilkost. Nem azt a 47est kapjuk, mint ami a játékokban van, de hát aki nem erre számított, az nézzen meg pár játékadaptációt. Az Interpolos és orosz fickók játszott akcentusa viszont felállította a szőrt a hátamon – brrrr. Borzalom.
    Akik meg Statham miatt hisztiznek, nézzék már meg a filmjeit eredeti hangon. Annyira jellegzetes dialektusban tolja Jason mindben. Nem mondom, hogy Olyphant tökéletes választás, de klasszisokkal jobb hangja van ehhez.
    Szóval, aki nem vágyik másra, csak némi shoot-outra meg action-re annak be fog jönni, a készítők meg zsebelnek rajta, ennyi. A játék sztorija emeletekkel fantáziadúsabb és sokkal jobb, szóval inkább azt ajánlanám mindenkinek, hogy 1x nézze meg ezt a filmet, aztán felejtse el a pics@ba, és játsszon a játékkal.

  83. Én nem értem miért húzzátok le ennyire a filmet szerintem nagyon yo volt! Nem értem h milyen unalmas részekről beszéltek, én nem találtam benne olyat végig izgalmas volt, fordulatokkal tele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.