És akkor az Indy 4 trailer, méghozzá felirattal

Bár kamerás, de legalább nem olyan gagyi, telefonnal felvett, mint amilyen a Startrek bootleg volt. És hát mivel ez a kedvenc siteotok, így rögtön felirattal vetítjük az Indiana Jones és kristálykoponya királysága bemutatóját. Itten vala:

HD-ben meg még ma, vagy holnap reggel felé jön. De hát nem várhattunk addig!

human
írta
2008. 02. 14. 13:15
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “És akkor az Indy 4 trailer, méghozzá felirattal” bejegyzéshez

  1. Éppen az egy egyik Rambo videot csemegéztem, amikor egyszer csak mit látok: Indy4 trailer! Hopp és tényleg az! Pár pillanat és már post is van hozzá a filmbuzin :)
    Na meg is lestem.

    Indy pókermbert megszényenítő mozdulatokkal lasszózik és poénkodik (bár belegondolva utóbbi nem is annyira nehéz). Van benne még régiatósüldözős meg szaladjonkimerrelát-menekülős + A gonosz domina, aki szeret pofozkodik. Tetszetős. Öreg Rambo után sok szeretettel várom!

  2. Hihetetlen hogy mire képes egy földön fekvő poros kalap látványa és John Williams zenéje, ha Ford nem is, én éveket fiatalodtam csak a trailer alatt!

  3. jaja, Pizsama, nosztalgia ezerrel, mintha csak most ültem volna be a Sport moziba apámmal a frigyládára :D

  4. Egyre jobban várom ezt a filmet. Azon a “Damn! I thought it was closer!” beszóláson meg szétröhögtem magam. XDDD Hajrá Indy! :)

  5. “ha Ford nem is, én éveket fiatalodtam csak a trailer alatt!”

    A szemem könnybelábadt, olyan szépen írtad.

  6. Jó látni ujra Indyt, de nem bízom el magam……
    De azért az amerikai zászló nem maradhatott ki:) (mutassuk meg mindenkinek, hogy Indiana Jones is amerikai termék)Ettől a belem kifordul.

  7. znono: Nekem is az amerikai zászlóval van bajom. Miért kell minden filmben melldöngetően telibekapni kamerával a lobogójukat?

  8. félek ezektől az utolsó részes kipréselem még ami benne van filmektől. Vagy bejönn vagy nem. Igaz ezzel sokat készültek és nem is akár kik (steven and george). De a filmnek nagy múltja van, a hőhó is óriási körülötte és Ford papa is már 70hez közelebb van, mint 60hoz… Szóval könnyen belefuthatunk valami jól előtálalt sz@rba. Persze bizakodni szabad. Aztán várhatjuk majd az Indiana Jones a kezdeteket..

  9. Szerintem ha mutatjáka zászlót akkor állami támogatást kapnak!!!:)

    Amugy az elkövetkezendő többi Indy film nem előzmény lesz, hanem Indy fia veszi át a stafétát, Ford pedig csak cameo lesz.Én ezt olvastam.

  10. Nagyon feelinges! Igazi Indiana Jones. Biztos vagyok benne, hogy film is pontosan azt az érzést hozza, amit az előző három.
    Marha jó volt látni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.